Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chadbojesiesexu

Dziewczyny z TINDERA a choroby weneryczne

Polecane posty

Gość chadbojesiesexu

Otóż ze zdjęciem chada pytam się kobiet na tinderze ile miały partnerów i liczby są tłuste. Zacząłem je namawiać żeby się przebadały na HIV'a i HPV bo mogą być nosicielkami tak jak słynny murzyn MOL. Niestety one mówią że nie potrzebują badań. Czy uważacie to za sprawiedliwe? Co jeśli zarażą jakiegoś chłopaka, który szuka tam dziewczyny. Ja np boję się umawiać nie dlatego że dziewczyny miały dużo partnerów, ale dlatego że mogą mieć choroby i nie chcą się zbadać. 

Gość triplo

ja bym nie ruszał szm/at z tindera, chyba że szukasz problemu

Gość ...

Otóż ze zdjęciem ślicznotki pytam się mężczyzn na tinderze ile miały partnerów i liczby są tłuste. Zaczęłam ich namawiać żeby się przebadały na HIV'a i HPV bo mogą być nosicielami tak jak słynny murzyn MOL. Niestety oni mówią że nie potrzebują badań. Czy uważacie to za sprawiedliwe? Co jeśli zarażą jakąś kobietę, który szuka tam chłopaka. Ja np boję się umawiać nie dlatego że chłopaki mieli dużo partnerów, ale dlatego że mogą mieć choroby i nie chcą się zbadać.

Gość ...
1 godzinę temu, Gość ... napisał:

Otóż ze zdjęciem ślicznotki pytam się mężczyzn na tinderze ile miały partnerów i liczby są tłuste. Zaczęłam ich namawiać żeby się przebadały na HIV'a i HPV bo mogą być nosicielami tak jak słynny murzyn MOL. Niestety oni mówią że nie potrzebują badań. Czy uważacie to za sprawiedliwe? Co jeśli zarażą jakąś kobietę, który szuka tam chłopaka. Ja np boję się umawiać nie dlatego że chłopaki mieli dużo partnerów, ale dlatego że mogą mieć choroby i nie chcą się zbadać.

won podszywie

Gość Gość laska

Na Instagramie też są takie laski ? 

Gość ola

up bo dobry temat 🕺💃❤️