Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego w praktyce Kobiet

Dlaczego w praktyce Kobiety kochają chamów

Polecane posty

Gość Dlaczego w praktyce Kobiet

Dlaczego kobiety zawsze Mówią że chcą miłych gości którzy będą je szanować a kończą z ...ami chamami facetami którzy je krzywd jeszcz i jeszcze mówią że one ich kochają Czemu tak jest

Gość gość'

Kobiety kłamią! One nie wiedzą czego chcą i to jest ta prawda, którą powinieneś zrozumieć. Kobietom jest źle bez względu na to, co jej ofiarujesz. Wszystko jest be, be, be a jak jest cacy to tylko na moment, bo potem znów jest be.

Gość Gosc
27 minut temu, Gość gość' napisał:

Kobiety kłamią! One nie wiedzą czego chcą i to jest ta prawda, którą powinieneś zrozumieć. Kobietom jest źle bez względu na to, co jej ofiarujesz. Wszystko jest be, be, be a jak jest cacy to tylko na moment, bo potem znów jest be.

święte słowa. Nie ważne, czy cham czy nie cham. 

Gość gość

Bo chamstwo kojarzy się z siłą, podczas gdy taki cham może być strasznym tchórzem, a jego chamstwo wynika z braku empatii, nie odwagi. 

To samo dotyczy chamskich kobiet i facetów którzy lecą na takie. 

Jeśli się tak z boku przyjrzeć ludziom, to nietrudno wysnuć wniosek, że ludzie jako ogół są bardzo prymitywni w swoich zachowaniach. Tyczy się to kobiet jak i mężczyzn. Wystarczy pośledzić zachowania ludzi oraz to co piszą na facebooku, instagramie, twitterze - media społecznościowe pozwoliły nam uwydatnić, to jak większość społeczeństwa jest prymitywna - naprawdę!

A skoro ludzie są w swojej większości prymitywni, to nie dziwi, że większość kobiet czuje przyciąganie do chamów - interpretując chamstwo, buractwo i arogancję, jak ktoś słusznie ocenił, jako przejaw siły.

Tak samo nie dziwi, że faceci uganiają się za kobietami które jedynie co oferują poprzez swój sposób bycia, zachowanie, ubiór, to łatwy dostęp do seksu.

Jeżeli przyjmiemy, że większość ludzi to prymitywy, to naprawdę nie dziwi zachowanie większości kobiet i mężczyzn - to smuci, przeraża, ale nie dziwi.

Gość Vguikhfkkfff

Taki jeden generał uważa się za człowieka przyzwoitego,pisze o tym że kobiety wolą chamow a sam doprowadził niewinna kobietę do załamania nerwowego i ciężkiej depresji...przez lata kłamał manipulował zaszczuwal Ją,rozsiewali plotki,odzieral Ja z prywatności ale nie dociera do Niego co zrobił i dalej uważa się za kogoś dobrego przyzwoitego choć kobieta będzie się leczyła przez Niego do końca zycia

Gość olek
53 minuty temu, Gość Vguikhfkkfff napisał:

Taki jeden generał uważa się za człowieka przyzwoitego,pisze o tym że kobiety wolą chamow a sam doprowadził niewinna kobietę do załamania nerwowego i ciężkiej depresji...przez lata kłamał manipulował zaszczuwal Ją,rozsiewali plotki,odzieral Ja z prywatności ale nie dociera do Niego co zrobił i dalej uważa się za kogoś dobrego przyzwoitego choć kobieta będzie się leczyła przez Niego do końca zycia

Weź ty spermochlipie wypie.przaj. Kobiety zawsze są winne. Dorośniesz to zrozumiesz że źle robiłeś wstawiając się za kobietami. :classic_angry:

Gość TAKA PRAWDA :P

Kobiety NIE KOCHAJĄ chamów i od nich odchodzą, a jesli jedna chce z tobą być, to znaczy że jest zdesperowana i nie ma nadziei na znalezienie dobrego, szanującego ją mężczyzny. 

Kobiety wiążą się z chamami, przemocowcami, manipulantami, tylko wtedy kiedy nie widzą innej perspektywy, a bardzo zalezy im na małżeństwie. Potem z tego powodu cierpią i przeważnie też odchodzą, ale bardziej poturbowane niż te, które się od początku szanowały i dały chamowi kopa na odlew. 

Gość gość'
5 minut temu, Gość TAKA PRAWDA 😛 napisał:

Kobiety NIE KOCHAJĄ chamów i od nich odchodzą, a jesli jedna chce z tobą być, to znaczy że jest zdesperowana i nie ma nadziei na znalezienie dobrego, szanującego ją mężczyzny. 

Kobiety wiążą się z chamami, przemocowcami, manipulantami, tylko wtedy kiedy nie widzą innej perspektywy, a bardzo zalezy im na małżeństwie. Potem z tego powodu cierpią i przeważnie też odchodzą, ale bardziej poturbowane niż te, które się od początku szanowały i dały chamowi kopa na odlew. 

To jest twoja prawda. Pokaż mi jednego faceta, który jest okrutny na pierwszym spotkaniu, a kobieta za nim pójdzie? Te kobiety, które są z przemocowcami, one są współuzależnione. Te które są z nimi nadal, albo jeszcze nie zrozumiały, że są współuzależnione. I aby odejść od takiego,  cóż, ta myśl dopiero co w nich dojrzewa. Bo! Żadna zdrowa na umyśle kobieta nie zwiąże się z socjopatą "węzłem małżeńskim".

Gość TAKA PRAWDA

No trafnie określiłeś siebie i swoją, gratuluję samokrytyki. 

Gość ola
3 minuty temu, Gość TAKA PRAWDA napisał:

Ale z ciebie prosty.tutka, idź wypinaj swoja wagine na tinderze albo na densingu a nie tu. Nikt chorej kobiety nie pyta. Zostaniesz sama, nawrócisz sie ale na starośc, a dzieci beda rzucaly w ciebie kamieniami. 💃🕺❤️

Gość gość'
4 minuty temu, Gość TAKA PRAWDA napisał:

Ona po drugiej stronie lustra. ; )

Gość wrozka ola
7 minut temu, Gość TAKA PRAWDA napisał:

Wróżka ola mówi że masz hpv i nigdy nie byłaś w związku. Magiczna kula mówi wszystko. Bedziesz cierpieć w przyszłości jak te przegrywy na kafe, a oni znajdą sobie kobiety. 💃🕺🧙‍♀️❤️

Gość wrozka ola
26 minut temu, Gość TAKA PRAWDA 😛 napisał:

kobiety zdradzają a nie męzczyzni. lecz sie kobiety na paznokcie, bo na odrosty za późno. 💃🕺❤️

Gość gość
14 minut temu, Gość ola napisał:

Ale z ciebie prosty.tutka, idź wypinaj swoja wagine na tinderze albo na densingu a nie tu. Nikt chorej kobiety nie pyta. Zostaniesz sama, nawrócisz sie ale na starośc, a dzieci beda rzucaly w ciebie kamieniami. 💃🕺❤️

Waginy to ja nigdy nie wypinałam, tindera nie mam, na dancingi nie chodzę (DANCING ...u), na 100% nie będę sama, a twoje dzieci poniosą karę za twoje zło, jeszcze będziesz gorzko płakać nad ich losem, gdyż karma wraca. 

Gość TAKA PRAWDA

DANCING nie densing D.E.B.I.L.U

Gość sfinks
2 godziny temu, Puchacz Rolny napisał:

Dlatego że mylą chamstwo z pewnością siebie, którą uważają za cechę bardzo męską (świadczącą o wysokim poziomie testosteronu)

demotywatory.pl/4886820/zycie-kobiety-sklada-sie-z-dwoch-faz-

Cos w tym jest. Spokojnego faceta uważaja za ciamajde. No nic tylko byc chamem w stosunku do bab

Gość TAKA PRAWDA
14 minut temu, Gość wrozka ola napisał:

Wróżka ola mówi że masz hpv i nigdy nie byłaś w związku. Magiczna kula mówi wszystko. Bedziesz cierpieć w przyszłości jak te przegrywy na kafe, a oni znajdą sobie kobiety. 💃🕺🧙‍♀️❤️

To tylko przykład jak wróźki zmyślają, jestem całkowicie zdrowa i mam wyniki ostatnich badań. Nigdy nie byłaś tak czysta jak ja, kor/wo z meliny. 

Gość Dziabeł
1 minutę temu, Gość TAKA PRAWDA napisał:

DANCING nie densing D.E.B.I.L.U

Uderz w stół a nożyce się odezwą. Widać że panna lubiła się bawić i zraniła dużo mężczyzn i teraz diabeł ją miota. 🕺💃❤️

Karma właśnie do ciebie wraca, a ja ją dostarczam i dostarczy jeszcze wielu, starzejesz się też i będzie tylko gorzej. 👺

Gość TAKA PRAWDA

To jest wątek chama który stawia wszystko na głowie bo nie umie być dobrym porządnym współczującym facetem. A jeśli umie to tylko dla pieniędzy. Taki męski prostytut. 

Gość TAKA PRAWDA
4 minuty temu, Gość Dziabeł napisał:

Uderz w stół a nożyce się odezwą. Widać że panna lubiła się bawić i zraniła dużo mężczyzn i teraz diabeł ją miota. 🕺💃❤️

Karma właśnie do ciebie wraca, a ja ją dostarczam i dostarczy jeszcze wielu, starzejesz się też i będzie tylko gorzej. 👺

Znowu urojenia, bardzo mało się w zyciu bawiłam i nikogo nie zraniłam, raczej ktos mnie. twoje złorzeczenia do ciebie wrócą. 

Gość Gość

Problem chyba leży gdzie indziej.  Faceci, tacy jak autor, uważają pewność siebie za chamstwo. Dla Ciebie autorze każdy który umie zagadać do dziewczyny to cham. Każdy który wie czego chce to cham, a kobiety to lubią. 

Każda kobieta chce być prowadzona, chce mieć mężczyznę który wie czego chce, wie lepiej niż ona.  Co więcej chca takiego który dąży do celu, nie przejmuje się trudnościami.  Dla Ciebie to wszystko to chamstwo i źle traktowanie kobiety. 

Gość Dziabel
2 minuty temu, Gość TAKA PRAWDA napisał:

Znowu urojenia, bardzo mało się w zyciu bawiłam i nikogo nie zraniłam, raczej ktos mnie. twoje złorzeczenia do ciebie wrócą. 

Spotkamy się w piekle, już rozgrzewam kociolek ze smola, a w nim twoich kochankow. Bedzie zupa kalafiorowa 💃🕺👺

Gość TAKA PRAWDA

1 minutę temu, Gość Dziabel napisał:

Spotkamy się w piekle, już rozgrzewam kociolek ze smola, a w nim twoich kochankow. Bedzie zupa kalafiorowa 💃🕺👺

Ja jestem dobrym człowiekiem, nigdy nikogo nie skrzywdziłam w żaden sposób, zawsze staram się pomagać ludziom i współczuć, więc w tym kotle będziesz najwyżej pływał ty, chamie. Zupa z wieprza. 

Gość TAKA PRAWDA

1 minutę temu, Gość Dziabel napisał:

Ja jestem dobrym człowiekiem, nigdy nikogo nie skrzywdziłam w żaden sposób, zawsze staram się pomagać ludziom i współczuć, więc w tym kotle będziesz najwyżej pływał ty, chamie. Zupa z wieprza. 

Gość TAKA PRAWDA

Kobiety które wychodzą za chamów albo się z nimi wiążą, są idi/otkami, bo myślą że cham się zmieni. Nie zmieni się, będzie cię maltretował na różne sposoby, psychiczne a może i fizyczne, w zamian za udzielenie ci nazwiska i statusu mężatki. Dzięki temu za jakis czas zyskasz status rozwódki a twoje dzieci będa miały traumę całe życie, o ile nie daj Boże nie skończy sie to jeszcze tragiczniej. Mądre są te, które to wszystko przewidziały i w porę zerwały taką relację, mimo histerii ze strony psychopaty. 

Gość Gosc

Ja mam w domu takiego chama. Na zewnątrz, wobec obcych ludzi miły, uśmiechnięty, niby takie ciepłe kluchy. Na początku wobec mnie tez taki był, do rany przyłóż. Po czasie cham, przemocowiec, nie szanujący, wyzwiska, przemoc fizyczna. I wiecie Adonisem o in nie jest, seks tez pozostawia wiele do życzenia. Powoli ewakuuje się z tego koszmarnego związku. I nie takiego człowieka pokochałam, ludzie po czasie pokazują swoje prawdziwe oblicze. Gorzej jest jak pojawią się dzieci, wspólny dom itd. Nie tak łatwo odejść i zaczynać wszystko od nowa.

Gość
3 godziny temu, Gość Dlaczego w praktyce Kobiet napisał:

Dlaczego kobiety zawsze Mówią że chcą miłych gości którzy będą je szanować a kończą z ...ami chamami facetami którzy je krzywd jeszcz i jeszcze mówią że one ich kochają Czemu tak jest

Wcale tak nie jest.

Gość gość
41 minut temu, Gość wrozka ola napisał:

Bedziesz cierpieć w przyszłości jak te przegrywy na kafe, a oni znajdą sobie kobiety. 

A ty będziesz gnił resztę zycia w samotności, może jeszcze troche poroohasz ale za niedługo WSZYSTKO CI SIĘ ROZSYPIE i zostaniesz sam, z bezsilną nienawiścią zalewającą mózg i kootasem w  skarpecie.