Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna

Który terminal płatniczy wybrać ?

Polecane posty

Gość Katarzyna

Mam swój salon kosmetyczny i ostatnio poszerzałam jego ofertę, a co za tym idzie jestem gotowa przyjmować więcej płatności i tu pojawia się problem, bo do tej pory honorowałam jedynie gotówkę. Chciałabym pójść krok dalej i podpisać umowę na terminal, ale nie wiem, z która firmą warto się związać. Pomożecie? Każda opinia sie dla mnie liczy. 

Gość Ghh

Tam, gdzie jest najtańsza dzierżawa i najniższe prowizje.

Gość Damian
Dnia 30.04.2019 o 16:09, Gość Ghh napisał:

Tam, gdzie jest najtańsza dzierżawa i najniższe prowizje.

TopCard sprawdź. Mają niska marże dla klientów i nie proponują umowy z kosmosu. Miałem już kilka terminali i z nimi współpraca jest najkorzystniejsza.

Gość Wlasciciel
Dnia 6.05.2019 o 13:50, Gość Damian napisał:

TopCard sprawdź. Mają niska marże dla klientów i nie proponują umowy z kosmosu. Miałem już kilka terminali i z nimi współpraca jest najkorzystniejsza.

Moge to potwierdzić. Długo zwlekałem zanim zdecydowałem sie na terminal u siebie w sklepie, a szkoda bo odkad go mam to obroty konkrentie wzrosly i nie ma juz problemu z tym ze ktos nie wzial ze soba gotowki albo ze my nie mamy jak wydac reszty. Poza tym kontakt z handlowcem tez jest ok, nie narzucal sie jak z innych firm. Nie mam ''nalotow'' jak koledzy co prowadza sklepy w okolicy i nikt mi niczego bezczelnie nie wpycha. 

Gość Adas

Myślę że na dziś dzień najlepszą ofertę ma topcard. Jak na terminale, to opłaty za niego nie są duże, niska marża i duzo fajnych funkcji.

Gość Kondzio

Mnie zachęciła oferta topcardu a właściwie to rekomendacje znajomych. Sprawdza się idealnie w dużych ale też mniejszych przedsiębiorstwach. Numer jeden wśród terminali na 100%

Moja koleżanka korzysta akurat z terminali Top Card i jest zadowolona, a umowę podpisała może ze cztery miesiące temu. Wiem, bo sama jej doradziłam. Moi rodzice mają akurat dwa terminale od nich od jakichś trzech lat, może dużo nie korzystają jakoś bardzo, ale ilekroć się zdarzy to jest pewność że nie zerwie połączenia i będzie ok.