Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybory

Kobiety chcą przystojnych ale tacy częściej zdradzają

Polecane posty

Gość wybory

czyli one same o tą zdrade się proszą biorąc przystojniaka

Gość janu

bo głupie, a potem płaczą

Gość Takaprwadda

A potem .k...... biorą se mało atrakcyjne wykastrowane ciapy, coby żadna na niego nie poleciała......... pipy

Gość Gość

Skłonność do zdrady nie jest funkcja wyglądu,  czyli możliwości a braku charakteru. Na chętnego zawsze znajdzie się chętna. Rachunek prawdopodobieństwa. 

Gość bez łapówek

ja tam na powodzenie u kobiet nie narzekam a jednak nie korzystam i nie zdradzam, więc da się, ale ja mam samokontrole i wysoką moralność

Gość flirtu się szuka

facet musi szukać zdrady, bo raczej żadna się sama nie nadstawi, a jak szuka to znajduje wcześniej lub później

Gość roztargniona

Bzdura.....brzydale też zdradzają, a nawet częściej niż przystojniacy bo mają niskie poczucie własnej wartości i próbują sobie udowadniać, ze laski na nich lecą haha. Skłonność do zdrady nie ma nic wspólnego z wyglądem....

Gość szkoda gadać
1 minutę temu, Gość roztargniona napisał:

Bzdura.....brzydale też zdradzają, a nawet częściej niż przystojniacy bo mają niskie poczucie własnej wartości i próbują sobie udowadniać, ze laski na nich lecą haha. Skłonność do zdrady nie ma nic wspólnego z wyglądem....

Nigdy bym nie zdradził. Gdybym znalazł sobie dziewczynę, to niczego nie musiałbym sobie udowadniać. Kochałbym ją i robił wszystko, by była szczęśliwa.

Gość ryv
Przed chwilą, Gość szkoda gadać napisał:

Nigdy bym nie zdradził. Gdybym znalazł sobie dziewczynę, to niczego nie musiałbym sobie udowadniać. Kochałbym ją i robił wszystko, by była szczęśliwa.

...a potem, byś się jej znudził i by cię zdradziła. Bo takie są kobiety.

6 minut temu, Gość roztargniona napisał:

Też się z tym zgodzę😉

Gość hehehe

Brzydale nie zdradzaja tepaku bo nie maja z kim. Kobiety ktore sa madre i nie leca na wyglad to ogromna rzadkosc, jedna na milion. Wiec po prostu nie ma opcji ze jakis brzydalek ja zdradzi. Zreszta jak taki brzydal znajdzie ta jedna na milion, porzadna dziewczyne ktora go pokocha za charakter to nawet przez sekunde nie pomysli zeby ja zdradzic. Te ktore tlumacza przystojniaczka chyba zadnego nie znaja tak naprawde bo oni pokazuja prawdziwy brzydki ryj tylko przy kolezkach. Wiekszosc przystojniaczkow jest zniszczona przez ciagle zachwyty nad ich ryjami przyczepionymi do tych pustych lbow. Doskonale wiedza ze 99.999% id/iotek ma mokro w gaciach na ich widok i to wykorzystuja zdradzajac z kim popadnie. Ale moze dobrze sie z tym kryja dlatego id/iotki o tym nie wiedza i mysla ze maja super faceta. Znam tylu tak popierd/olonych ...ow ze tego sie opisac nie da. I dlaczego takie przyglupy maja kobiety? Bo polecialy na wyglad. I karma powroci, jak te przystojniaczki zbrzydna kolo 40, jak wylysieja i zeby im powypadaja a ryje pomarszcza. Wtedy zostanie z tego przystojniaczka chodzace gowno. Brawo id/iotko patrzaca tylko na wyglad :D

Gość mężatka

mądre kobiety wychodzą za mąż  za odpowiedzialnego, kulturalnego i zaradnego mężczyznę wygląd ma najmniejsze znaczenie

Gość roztargniona

Wiem z własnego przykładu, że zarówno niewyględny facet , jak i prawik deklarują , że nigdy by nie zdradzili a jednak przystojniak był mi wierny ! Jeszcze raz powtarzam, że to czy ktoś się puszcza zależy od charakteru a nie od wyglądu. Tak samo jak i szara myszka, może się puszczać, a piękność być wierna. Mało życie znacie. 

Gość ...
8 minut temu, Gość mężatka napisał:

mądre kobiety wychodzą za mąż  za odpowiedzialnego, kulturalnego i zaradnego mężczyznę wygląd ma najmniejsze znaczenie

Tylko gdzie te mądre kobiety znaleźć?

Gość Seni
14 minut temu, Gość hehehe napisał:

Brzydale nie zdradzaja tepaku bo nie maja z kim. Kobiety ktore sa madre i nie leca na wyglad to ogromna rzadkosc, jedna na milion. Wiec po prostu nie ma opcji ze jakis brzydalek ja zdradzi. Zreszta jak taki brzydal znajdzie ta jedna na milion, porzadna dziewczyne ktora go pokocha za charakter to nawet przez sekunde nie pomysli zeby ja zdradzic. Te ktore tlumacza przystojniaczka chyba zadnego nie znaja tak naprawde bo oni pokazuja prawdziwy brzydki ryj tylko przy kolezkach. Wiekszosc przystojniaczkow jest zniszczona przez ciagle zachwyty nad ich ryjami przyczepionymi do tych pustych lbow. Doskonale wiedza ze 99.999% id/iotek ma mokro w gaciach na ich widok i to wykorzystuja zdradzajac z kim popadnie. Ale moze dobrze sie z tym kryja dlatego id/iotki o tym nie wiedza i mysla ze maja super faceta. Znam tylu tak popierd/olonych ...ow ze tego sie opisac nie da. I dlaczego takie przyglupy maja kobiety? Bo polecialy na wyglad. I karma powroci, jak te przystojniaczki zbrzydna kolo 40, jak wylysieja i zeby im powypadaja a ryje pomarszcza. Wtedy zostanie z tego przystojniaczka chodzace gowno. Brawo id/iotko patrzaca tylko na wyglad :D

A skąd Ty możesz wiedzieć ze brzydale nie zdradzają ? 😂 a dwa koło 40 mężczyźni wyglądaj świetnie oczywiście Ci którzy dbają o siebie co za zaściankowe myślenie 🤭

Gość Seni
7 minut temu, Gość ... napisał:

Wygląd ma najmniejsze znaczenie?to przeciez najbardziej przyciąga wygląd a jaki wygląd to już druga sprawa 

Gość mężatka
5 minut temu, Gość ... napisał:

w prawdziwym życiu, rozejrzyj się i zauważ też te które nie mają urody i figury jak miss

Gość hehehe
10 minut temu, Gość Seni napisał:

A skąd Ty możesz wiedzieć ze brzydale nie zdradzają ? 😂 a dwa koło 40 mężczyźni wyglądaj świetnie oczywiście Ci którzy dbają o siebie co za zaściankowe myślenie 🤭

Tak wygladaja swietnie buehehehe. Widac na ulicach i w reklamach np jak kolesie kolo 40 protezy zebowe reklamuja. A ostatnio widzialem porownanie super pieknych aktorow i aktorek po 20 latach hehehe brzydactwa okrutne sie z nich zrobily.

I zapomnialem dodac ze kazdemu przystojniaczkowi kazda kobieta bardzo szybko sie znudzi, wiadomo dlaczego. Dlatego szybko ja zdradzi. A taki brzydalek moze kochac cale zycie :D

Gość gość
34 minuty temu, Gość hehehe napisał:

Brzydale nie zdradzaja tepaku bo nie maja z kim. Kobiety ktore sa madre i nie leca na wyglad to ogromna rzadkosc, jedna na milion. Wiec po prostu nie ma opcji ze jakis brzydalek ja zdradzi. Zreszta jak taki brzydal znajdzie ta jedna na milion, porzadna dziewczyne ktora go pokocha za charakter to nawet przez sekunde nie pomysli zeby ja zdradzic. Te ktore tlumacza przystojniaczka chyba zadnego nie znaja tak naprawde bo oni pokazuja prawdziwy brzydki ryj tylko przy kolezkach. Wiekszosc przystojniaczkow jest zniszczona przez ciagle zachwyty nad ich ryjami przyczepionymi do tych pustych lbow. Doskonale wiedza ze 99.999% id/iotek ma mokro w gaciach na ich widok i to wykorzystuja zdradzajac z kim popadnie. Ale moze dobrze sie z tym kryja dlatego id/iotki o tym nie wiedza i mysla ze maja super faceta. Znam tylu tak popierd/olonych ...ow ze tego sie opisac nie da. I dlaczego takie przyglupy maja kobiety? Bo polecialy na wyglad. I karma powroci, jak te przystojniaczki zbrzydna kolo 40, jak wylysieja i zeby im powypadaja a ryje pomarszcza. Wtedy zostanie z tego przystojniaczka chodzace gowno. Brawo id/iotko patrzaca tylko na wyglad 😄

Zdradzają tępaku, bo do tego są stworzeni

Gość Gość

Jesteście puści jak bęben maszyny losujacej. 

Gość gosc gosc

"Jarkowe" już w kieszeni emerytów

Gość Anka

Dokladnie . To wszystko prawda o przystojnych facetach :( . znam to z wlasnego zycia i dlatego nigdy wiecej przystojnego faceta nie chce . sa tak zepsuci ze opisac sie tego nie da . i tez racja z tym ze szybko zbrzydna wlasnie kolo 40 . to oczywiste biorac pod uwage ze wiekszosc polaczkow to alkoholicy i palacze . jak ktos taki ma dlugo ladnie wygladac ? Niemozliwe . wiec bede szukala brzydkiego i fajnego z charakteru i bez nalogow . chociaz zdaje sobie sprawe ze znalezienie kogos takiego graniczy z cudem . dziewczyny , jezeli znajdziecie kogos takiego , nie pozwolcie mu zniknac za zadne skarby .

Gość Gość
35 minut temu, Gość roztargniona napisał:

Wiem z własnego przykładu, że zarówno niewyględny facet , jak i prawik deklarują , że nigdy by nie zdradzili a jednak przystojniak był mi wierny ! Jeszcze raz powtarzam, że to czy ktoś się puszcza zależy od charakteru a nie od wyglądu. Tak samo jak i szara myszka, może się puszczać, a piękność być wierna. Mało życie znacie. 

Slusznie napisane. Sam siebie nie będę oceniać, ale powodzenie u kobiet raczej mam, ale nigdy nie zdradzilem. Jednak mam paru znajomych, ktorzy są średnio wyględni, jeden nawet totalny brzydal i wlasnie zdradzają że wiory lecą. Szczegolnie ten totalny brzydal. Facet 31 lat i 5 dzieci z 4 różnymi kobietami. Te kobiety wcale jakies takie najgorsze nie są. Po prostu cala podstawowke i liceum byl wysmiewany i dostawał ciągle kosze, po szkole poszedl od razu do pracy, zmienil styl ubierania sie, podciagnal w bajerce i startował do kazdej. Obecnie uciekl za granice bo nie mia juz skąd alimentow bulic. 

Co do szarych myszek podobna analogia. Calą mlodosc, szkolne czasy jest taka pomijana, nie zapraszana na randki, na dyskotekach podpiera ściany, podczas gdy ladne kolezanki są rozrywane. Nabawia sie taka kompleksów. Potem wychodzi ze szkoly, idzie na studia, do pracy, ma pieniadze na lepsze ciuchy, kosmetyczke, zaczyna wygladac spoko i wtedy naprawde niewielki komplement starczy, aby taka szybko nogi rozlozyla, nawet jak uda sie jej znalesc faceta do zwiazku. 

Gość Gość
27 minut temu, Gość gość napisał:

Zdradzają tępaku, bo do tego są stworzeni

tak tak, tłumacz skłonności do zdrady ,,natura" facetów. A kobiety to nie maja podobnej natury? Tez są do tego stworzone.

Gość Gość
53 minuty temu, Gość roztargniona napisał:

Wiem z własnego przykładu, że zarówno niewyględny facet , jak i prawik deklarują , że nigdy by nie zdradzili a jednak przystojniak był mi wierny ! Jeszcze raz powtarzam, że to czy ktoś się puszcza zależy od charakteru a nie od wyglądu. Tak samo jak i szara myszka, może się pusz/czać, a piękność być wierna. Mało życie znacie. 

Slusznie napisane. Sam siebie nie będę oceniać, ale powodzenie u kobiet raczej mam, ale nigdy nie zdradzilem. Jednak mam paru znajomych, ktorzy są średnio wyględni, jeden nawet totalny brz/ydal i wlasnie zdradzają że wiory lecą. Szczegolnie ten totalny brz/ydal. Facet 31 lat i 5 dzieci z 4 różnymi kobietami. Te kobiety wcale jakies takie najgorsze nie są. Po prostu cala podstawowke i liceum byl wysmiewany i dostawał ciągle kosze, po szkole poszedl od razu do pracy, zmienil styl ubierania sie, podciagnal w baj/erce i startował do kazdej. Obecnie uciekl za granice bo nie mia juz skąd alim/entow bulic. 

Co do szarych myszek podobna analogia. Calą mlodosc, szkolne czasy jest taka pomijana, niezapraszana na randki, na dyskotekach podpiera ściany, podczas gdy ladne kolezanki są rozrywane. Nabawia sie taka kompleksów. Potem wychodzi ze szkoly, idzie na studia, do pracy, ma pieniadze na lepsze ciuchy, kosmetyczke, zaczyna wygladac spoko i wtedy naprawde niewielki komplement starczy, aby taka szybko nogi rozlozyla, nawet jak uda sie jej znalesc faceta do zwiazku

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

tak tak, tłumacz skłonności do zdrady ,,natura" facetów. A kobiety to nie maja podobnej natury? Tez są do tego stworzone.

Ale taka natura, samiec ma zapłodnić jak najwięcej samic

Gość Arbuza

Jedź do Indii, zobacz filmik (jutub)

tinyurl .com /y69skpz7

Taki święty mąż weźmie z pocałowaniem ręki. Pozdrawiam

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kobiety mają większe skłonności do zdrady. I o dziwo bardziej skore do skoku w bok są tzw. szare myszki, a nie typowe piękności, które non stop są adorowane przez różnych facetów. Ewentualnie takie z której "z brzydkiego kaczątka wyrósł piękny łabędź". Wszystko bierze się z kompleksów zaszczepionych w młodości. 

Gość Seni
41 minut temu, Gość hehehe napisał:

Tak wygladaja swietnie buehehehe. Widac na ulicach i w reklamach np jak kolesie kolo 40 protezy zebowe reklamuja. A ostatnio widzialem porownanie super pieknych aktorow i aktorek po 20 latach hehehe brzydactwa okrutne sie z nich zrobily.

I zapomnialem dodac ze kazdemu przystojniaczkowi kazda kobieta bardzo szybko sie znudzi, wiadomo dlaczego. Dlatego szybko ja zdradzi. A taki brzydalek moze kochac cale zycie :D

Każdy z nas się starzeje uważasz ze ty stary i pomarszczony nie będziesz ? Mało spotkałeś najwidoczniej zadbanych 40-latków a i 50latki nie raz lepiej wyglądają jak 30-latki. Jak dbasz tak masz.Druga sprawa to co zrobisz gdy będziesz mieć Ty  te 40lat? Zmienisz twarz? Nie nie zmienisz. 

Gość heheheh
1 godzinę temu, Gość roztargniona napisał:

gowno wiesz. widocznie dobrze sie maskowal. kazdy zdradzi jak bedzie mial okazje a przystojniaczki maja ich pelno. brzydale nie maja okazji dlatego nie zdradzaja. proste? zreszta przystojniaczki nie maja fajnych charakterow tylko sa zepsuci jak tu przed chwila kolezanka napisala. a brzydal doceni kobiete ktora go szczerze pokocha, nie to co przystojniaczek dla ktorego milosc nie istnieje, tylko ruuchanko we lbie.