Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybory

Kobiety chcą przystojnych ale tacy częściej zdradzają

Polecane posty

Gość heheheh

go/wno wiesz. widocznie dobrze sie maskowal. kazdy zdradzi jak bedzie mial okazje a przystojniaczki maja ich pelno. brzydale nie maja okazji dlatego nie zdradzaja. proste? zreszta przystojniaczki nie maja fajnych charakterow tylko sa zepsuci jak tu przed chwila kolezanka napisala. a brzydal doceni kobiete ktora go szczerze pokocha, nie to co przystojniaczek dla ktorego milosc nie istnieje, tylko ruuuuchanko we lbie.

Gość heheheh
3 minuty temu, Gość Seni napisał:

Każdy z nas się starzeje uważasz ze ty stary i pomarszczony nie będziesz ? Mało spotkałeś najwidoczniej zadbanych 40-latków a i 50latki nie raz lepiej wyglądają jak 30-latki. Jak dbasz tak masz.Druga sprawa to co zrobisz gdy będziesz mieć Ty  te 40lat? Zmienisz twarz? Nie nie zmienisz.  

o to wlasnie chodzi. ze wyglad sie przeterminuje wiec lecenie tylko na wyglad nie ma sensu. ale wiekszosc kobiet dokladnie to robi. :) i w wiekszosci przypadkow tego zaluja :)

Gość heheheh
1 godzinę temu, Gość roztargniona napisał:

Wiem z własnego przykładu, że zarówno niewyględny facet , jak i prawik deklarują , że nigdy by nie zdradzili a jednak przystojniak był mi wierny ! Jeszcze raz powtarzam, że to czy ktoś się puszcza zależy od charakteru a nie od wyglądu. Tak samo jak i szara myszka, może się puszczać, a piękność być wierna. Mało życie znacie.  

go/wno wiesz. widocznie dobrze sie maskowal. kazdy zdradzi jak bedzie mial okazje a przystojniaczki maja ich pelno. brzydale nie maja okazji dlatego nie zdradzaja. proste? zreszta przystojniaczki nie maja fajnych charakterow tylko sa zepsuci jak tu przed chwila kolezanka napisala. a brzydal doceni kobiete ktora go szczerze pokocha, nie to co przystojniaczek dla ktorego milosc nie istnieje, tylko ruuuuchanko we lbie. 

Gość Seni
46 minut temu, Gość Anka napisał:

Dokladnie . To wszystko prawda o przystojnych facetach :( . znam to z wlasnego zycia i dlatego nigdy wiecej przystojnego faceta nie chce . sa tak zepsuci ze opisac sie tego nie da . i tez racja z tym ze szybko zbrzydna wlasnie kolo 40 . to oczywiste biorac pod uwage ze wiekszosc polaczkow to alkoholicy i palacze . jak ktos taki ma dlugo ladnie wygladac ? Niemozliwe . wiec bede szukala brzydkiego i fajnego z charakteru i bez nalogow . chociaz zdaje sobie sprawe ze znalezienie kogos takiego graniczy z cudem . dziewczyny , jezeli znajdziecie kogos takiego , nie pozwolcie mu zniknac za zadne skarby .

Mało świata zwiedziałaś skoro uważasz ze faceci brzydną około 40tki.

Gość Seni
8 minut temu, Gość heheheh napisał:

Nie każdy przystojny zdradza 🤭😂nie szufladkuj 

Gość hehehehe
5 minut temu, Gość Seni napisał:

Nie każdy przystojny zdradza 🤭😂nie szufladkuj 

pocieszaj sie i tlumacz to ze lecisz tylko na wyglad. to o tym brzydalu zdradzajacym tez musi byc wyssane z palca albo jednostkowy przypadek. poza tym trudno zeby alkoholik i palacz szybko sie nie zestarzal. a taki jest praktycznie kazdy polak.. :v :v

Gość gosc gosc
26 minut temu, Gość heheheh napisał:

gowno wiesz. widocznie dobrze sie maskowal. kazdy zdradzi jak bedzie mial okazje a przystojniaczki maja ich pelno. brzydale nie maja okazji dlatego nie zdradzaja. proste? zreszta przystojniaczki nie maja fajnych charakterow tylko sa zepsuci jak tu przed chwila kolezanka napisala. a brzydal doceni kobiete ktora go szczerze pokocha, nie to co przystojniaczek dla ktorego milosc nie istnieje, tylko ruuchanko we lbie.

Bo miłość nie istnieje ani dla przystojniaczka, ani dla brzydala, gdyby było inaczej, to brzydal nie tknąłby dziewicy swoim paluchem osranym obspermionym 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość hehehehe napisał:

pocieszaj sie i tlumacz to ze lecisz tylko na wyglad. to o tym brzydalu zdradzajacym tez musi byc wyssane z palca albo jednostkowy przypadek. poza tym trudno zeby alkoholik i palacz szybko sie nie zestarzal. a taki jest praktycznie kazdy polak.. :v :v

A ty żyj dalej mitem że brzydcy faceci czy ogólnie ludzie są do rany przyloz. Takie określanie ludzi na podstawie wyglądu jest żałosne i życzę Ci żebyś się przejechal bo jak mniemam jesteś facetem z bólem dúpy i z pretensjami do świata że kobiety wolą dobrze wyglądających. Z pewnością wy wolicie podziwiać brzydkie kobiety za ich wspaniały charakter. Tylko mało atrakcyjni i nieciekawi faceci mają problem z tym żeby się pogodzić z losem bo brzydkie kobiety po prostu przyjmują to do świadomości i żyją dalej a wy się uzalanie.

Gość hehehehe
18 minut temu, Gość Gość napisał:

A ty żyj dalej mitem że brzydcy faceci czy ogólnie ludzie są do rany przyloz. Takie określanie ludzi na podstawie wyglądu jest żałosne i życzę Ci żebyś się przejechal bo jak mniemam jesteś facetem z bólem dúpy i z pretensjami do świata że kobiety wolą dobrze wyglądających. Z pewnością wy wolicie podziwiać brzydkie kobiety za ich wspaniały charakter. Tylko mało atrakcyjni i nieciekawi faceci mają problem z tym żeby się pogodzić z losem bo brzydkie kobiety po prostu przyjmują to do świadomości i żyją dalej a wy się uzalanie. 

ja niczego nie uzalezniam od nikogo bo wiem ze konczy sie to zawsze wielkim rozczarowaniem. i nic takiego o brzydalach nie napisalem. bo to oczywiste ze pewnie wiekszosc brzydali jest taka sama jak przystojniaczki. chodzi o to ze dla was wieksza wartosc ma zje/bany przystojniaczek niz brzydki ale fantastyczny z charakteru facet. smieszy mnie to pieprzenie kobiet ze nie leca na wyglad. znam wielu tak poje/banych kolesi ze rece opadaja i dlaczego takie go/wna maja kobiety? bo polecialy na wyglad a w necie wypisuja ...y ze wyglad jest malo wazny i ze charakter jest wazny. wyglad jest dla was najwazniejszy a ja lubie to wysmiewac :D bo zaplacicie za to jak was przystojniaczek was zdradzi albo zbrzydnie z wiekiem co dzieje sie bardzo szybko z nalogowcami. hehehehe

Gość Gość
1 minutę temu, Gość hehehehe napisał:

ja niczego nie uzalezniam od nikogo bo wiem ze konczy sie to zawsze wielkim rozczarowaniem. i nic takiego o brzydalach nie napisalem. bo to oczywiste ze pewnie wiekszosc brzydali jest taka sama jak przystojniaczki. chodzi o to ze dla was wieksza wartosc ma zje/bany przystojniaczek niz brzydki ale fantastyczny z charakteru facet. smieszy mnie to pieprzenie kobiet ze nie leca na wyglad. znam wielu tak poje/banych kolesi ze rece opadaja i dlaczego takie go/wna maja kobiety? bo polecialy na wyglad a w necie wypisuja ...y ze wyglad jest malo wazny i ze charakter jest wazny. wyglad jest dla was najwazniejszy a ja lubie to wysmiewac 😄 bo zaplacicie za to jak was przystojniaczek was zdradzi albo zbrzydnie z wiekiem co dzieje sie bardzo szybko z nalogowcami. hehehehe

Nie pisz do mnie w liczbie mnogiej. Fakt jest taki że wszyscy jesteście chúja warci ale jak już kogoś oglądać albo z nim sypiac to tym bardziej z dobrze wyglądającym bo i tak na jedno wychodzi. Ból dúpy dziś niesamowity betowcow.  

Gość zrozum jedno
2 godziny temu, Gość szkoda gadać napisał:

Nigdy bym nie zdradził. Gdybym znalazł sobie dziewczynę, to niczego nie musiałbym sobie udowadniać. Kochałbym ją i robił wszystko, by była szczęśliwa.

a ona by się przez to tobą znudziła i zdradziła, bo one takie są

Gość gość
10 minut temu, Gość hehehehe napisał:

ja niczego nie uzalezniam od nikogo bo wiem ze konczy sie to zawsze wielkim rozczarowaniem. i nic takiego o brzydalach nie napisalem. bo to oczywiste ze pewnie wiekszosc brzydali jest taka sama jak przystojniaczki. chodzi o to ze dla was wieksza wartosc ma zje/bany przystojniaczek niz brzydki ale fantastyczny z charakteru facet. smieszy mnie to pieprzenie kobiet ze nie leca na wyglad. znam wielu tak poje/banych kolesi ze rece opadaja i dlaczego takie go/wna maja kobiety? bo polecialy na wyglad a w necie wypisuja ...y ze wyglad jest malo wazny i ze charakter jest wazny. wyglad jest dla was najwazniejszy a ja lubie to wysmiewac 😄 bo zaplacicie za to jak was przystojniaczek was zdradzi albo zbrzydnie z wiekiem co dzieje sie bardzo szybko z nalogowcami. hehehehe

To jest geniuszu czysta biologia, tak, jak faceci oglądają się za innymi, tak kobieta wybierze sobie lepiej wyglądającego faceta przez wzgląd na potencjalne młode. I oni i one robią to w jakimś sensie nieświadomie, jeśli chodzi o motywacje.

Gość fabios

Kobiety lecą na przystojniaków BO inne im wtedy zazdroszczą, a dodatkowo mogą się chwalić tymi facetami. Nie rozumieją jednak że taki ma powodzenie i mase okazji do zdrady, więc tylko statystyka.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość fabios napisał:

Kobiety lecą na przystojniaków BO inne im wtedy zazdroszczą, a dodatkowo mogą się chwalić tymi facetami. Nie rozumieją jednak że taki ma powodzenie i mase okazji do zdrady, więc tylko statystyka.

Lepszy tydzień z przystojnym niż pół życia z paskudnym nudziarzem waszego pokroju którzy myślą że z racji swojego zjèbania kobiety powinny całować ich po sflaczalych dupach.

Gość gość
7 minut temu, Gość fabios napisał:

Tyle, że ta zdrada biologicznie jest czymś normalnym

Gość coś się świeci

baby są durne a potem zostają samotnymi matkami jakich miliony innych

Gość Gość
2 minuty temu, Gość coś się świeci napisał:

baby są durne a potem zostają samotnymi matkami jakich miliony innych

Twoja też była jedna z nich? Widać że ci męskiej ręki brakowało.

Gość hehehe
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Lepszy tydzień z przystojnym niż pół życia z paskudnym nudziarzem waszego pokroju którzy myślą że z racji swojego zjèbania kobiety powinny całować ich po sflaczalych dupach.

Pol zycia buehehehe. :D chocbys byla najpiekniejsza to i tak szybko sie znudzisz i cie zostawi. Pisalem zje/bana ...ko o facetach ktorych uwazacie za ideal z charakteru ale nic wiecej miedzy wami nie bedzie jezeli nie odpowiada wam z wygladu a wyglad szybko traci znaczenie. Znam taki przypadek. Laska myslala o kolesiu ze jest cudowny, zbyt idealny z charakteru ale odrzucila go bo sie jej nie podobal. A niby wyglad jest malo wazny. Mimo tego ze ten koles mial poczucie humoru i wielka pewnosc siebie, nie pil i nie palil to gowno z tego bo wyglad sie nie podobal. Wiec nie pier/dol mi tu ze wyglad jest malo wazny. Jest dla was kobiet najwazniejsxy mimo tego ze szybko kazdy zbrzydnie. Bo jestescie po prostu glupie i macie wyprane mozgi.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość hehehe napisał:

Pol zycia buehehehe. 😄 chocbys byla najpiekniejsza to i tak szybko sie znudzisz i cie zostawi. Pisalem zje/bana ...ko o facetach ktorych uwazacie za ideal z charakteru ale nic wiecej miedzy wami nie bedzie jezeli nie odpowiada wam z wygladu a wyglad szybko traci znaczenie. Znam taki przypadek. Laska myslala o kolesiu ze jest cudowny, zbyt idealny z charakteru ale odrzucila go bo sie jej nie podobal. A niby wyglad jest malo wazny. Mimo tego ze ten koles mial poczucie humoru i wielka pewnosc siebie, nie pil i nie palil to gowno z tego bo wyglad sie nie podobal. Wiec nie pier/dol mi tu ze wyglad jest malo wazny. Jest dla was kobiet najwazniejsxy mimo tego ze szybko kazdy zbrzydnie. Bo jestescie po prostu glupie i macie wyprane mozgi.

Gdzie tak twierdze deklu? Każdy zbrzydnie. Łał jakie odkrycie gratuluję. I co z tego? Zanim to nastąpi jeszcze trzeba poczekać. Jesteś w chúj żenujący chodząca męska pretensjo. 

Gość hehehe

Zapomnialem dodac ze sama nie byla jakos bardzo ladna ale wymagania co do wygladu wielkie. :v brak slow na was i wasze zaklamanie.

Gość przystojny ziom

dlatego baby trzeba roohać i rzucać, same tego chcą

Gość hehehe
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Gdzie tak twierdze deklu? Każdy zbrzydnie. Łał jakie odkrycie gratuluję. I co z tego? Zanim to nastąpi jeszcze trzeba poczekać. Jesteś w chúj żenujący chodząca męska pretensjo. 

Kolejny pustak lecacy tylko na wyglad. :v szkoda tracic czas na takie cos.

Gość Nara
1 minutę temu, Gość hehehe napisał:

Kolejny pustak lecacy tylko na wyglad. :v szkoda tracic czas na takie cos.

Za to nie szkoda bo tracić na żale na babskim forum 😆 logika stulejki. Szkoda liter na ciebie dziecko z cipa. 

Gość hehehe

Prawda boli nie? :D to nie jest babskie forum od lat. Tylko przyglupy co nie wiedza co powiedziec uzywaja takich nedznych argumentow o tym babskim forum. Zawsze jest tak samo, tepy babochlopie :D

Gość hehehe

I nie sa to zadne zale tylko beka z klamliwych id/iotek robiacych sobie na zlosc. Uganiaja sie takie za pustymi przystojniaczkami a pozniej placza w necie ze je zdradzaja albo rzucaja. :D dobrze wam tak.

Gość mordki

niech lecą na przystojniaków, w ten sposób durne wypadają z rynku a mądrzejsze zostają dla innych

Gość Haha
11 minut temu, Gość hehehe napisał:

Prawda boli nie? 😄 to nie jest babskie forum od lat. Tylko przyglupy co nie wiedza co powiedziec uzywaja takich nedznych argumentow o tym babskim forum. Zawsze jest tak samo, tepy babochlopie 😄

No cóż dla takiej męskiej ...y większość kobiet to babochlop 🤣 przecież głównie to ty piszesz te bzdety. Myślisz że wszyscy są głupi jak ty i tego nie widzą? 

Gość hehehe

no coz, dla takiego babochlopa wiekszosc facetow to ci/py :D tak tylko ja na kafe pisze :D

to sa fakty :) i kazda za te fakty zaplaci :) placzem w necie albo w nocy w podusie heheheh a ja ... na to czy wy lecicie na wyglad czy na ch/uj wie co

Gość Won

Dobrze mi jako babochlop. Cipy mnie omijają szerokim łukiem przynajmniej. Fakty tvn 🤣

Gość plachacz

kobiety do deb'ilki jak ta powyzej