Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tajemniczy chłopak;))

Jakie plany na majówke macie? ;D

Polecane posty

Gość falochron

nie ma tu majówki

Gość ddwd

siedze przed pc i wale konia do zdjęć koleżanki, niezla z niej sraka i pierdziawka

Gość Gosc ona

A ja mam zamiar wziąć gumkę i wymazać ze swojego zycia jednego dupka,który bawił się moim kosztem..chyba nie jest wart nawet wspomnien udowodnił.Wiec liczę,że to będzie majówka cudów i wyrzygam i wyplacze  tą miłość zanim wrócę w poniedziałek do pracy 😂🤣😋

Gość Pustka
6 minut temu, Gość Gosc ona napisał:

A ja mam zamiar wziąć gumkę i wymazać ze swojego zycia jednego dupka,który bawił się moim kosztem..chyba nie jest wart nawet wspomnien udowodnił.Wiec liczę,że to będzie majówka cudów i wyrzygam i wyplacze  tą miłość zanim wrócę w poniedziałek do pracy 😂🤣😋

Widzę, że świetnie się bawisz, gratuluję...! 

Gość Gość Ona
1 minutę temu, Gość Pustka napisał:

Widzę, że świetnie się bawisz, gratuluję...! 

To szkoda że mnie nie widzisz pustko..było pytanie jakie plany na majówkę..mam doła,więc mam takie plany..jedni się bawią inni płaczą 

Gość Franiu
11 minut temu, Gość Gosc ona napisał:

Do poniedziałku kawał czasu, zastanów się czy nie warto drugiemu gumki założyć ;))

Gość Gość Ona
1 minutę temu, Gość Franiu napisał:

Do poniedziałku kawał czasu, zastanów się czy nie warto drugiemu gumki założyć ;))

Nie oceniaj swoją miarą..ja taka nie jestem.Kazdy ma prawo robić że swoim wolnym czasem co chce..jedni griluja..inni piją..inni tańczą..A ja wolę być sama ......

Gość Franiu
1 minutę temu, Gość Gość Ona napisał:

Nie oceniaj swoją miarą..ja taka nie jestem.Kazdy ma prawo robić że swoim wolnym czasem co chce..jedni griluja..inni piją..inni tańczą..A ja wolę być sama ......

No i dobrze to twoje życie i ty decydujesz co z nim zrobić ***** ale gumkę to nawet sam bym sobie założył, niestety chwilowo obiektu brak :(