Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dragon mistrz

czy te babska tu dzis zbiorowy okres maja jecza na facetow jak opetane :D

Polecane posty

Gość Dragon mistrz

😄

Gość gość

i ty tutaj, za zimno na lody?

Gość gosc

Mistrz chyba zbierania koszów od dziewczyn 😁

Gość Laska z okresem
4 minuty temu, Gość Dragon mistrz napisał:

😄

Mistrz chamstwa się znalazł..I obłudy..

Gość Gituy
5 minut temu, Gość gosc napisał:

Mistrz chyba zbierania koszów od dziewczyn 😁

😆

Gość Tajemnicza kobieta
10 minut temu, Gość Dragon mistrz napisał:

😄

Pytanie powinno brzmieć..czy na tym forum są tylko egoistyczni faceci,którzy traktują innych jak ...ow???A kobiety mają padać do stóp i dziękować za to,że zostały upokorzone???czytałam dużo na tym forum i mężczyzni i kobiety dostają po tyłku..Ale więcej faceci oczekują oklaskow za swoje chamskie zachowania. Ale co ja tam wiem..okres dziś mam..dlatego sarkastyczna dzis jestem😋

Gość Dragon mistrz

Od Tajemniczej też dostałem kosza, no niestety taki życie 😉😄

Gość Tajemnicza kobieta
1 minutę temu, Gość Dragon mistrz napisał:

Od Tajemniczej też dostałem kosza, no niestety taki życie 😉😄

Skoro jesteś taki mistrz to wal się sam..😋po co Ci inni do walki..Tylko uważaj, żebyś przez te zagrywki nie przegrał najważniejszej walki w życiu..O coś lub o kogoś. Powodzenia😶

Każdy dzień na Kafe przynosi coś nowego...

przedwczoraj był dzień facetów narzekających na kobiety,

wczoraj był dzień depresji i smutku,

a dziś jest dzień kobiet narzekających na facetów.

Aż boję się pomyśleć co będzie jutro... 😮

Gość Tajemnicza kobieta

Jutro mnie tu nie będzie..pomilcze 😶

proponuję zostawić kobiety w spokoju,  niech sobie  marudzą do upadłego, gdy są we własnym gronie, 

kobieta samotna nie marudzi i nie zrzędzi , nie kombinuje jak dowalić facetowi , 

poza tym,  kobiety posiadają większe argumenty prawne i do kobiety w miejscu publicznym lepiej nie podchodzić ,

gdy w miejscu publicznym zapytamy kobietę 'która godzina bo mi stanął' to kobieta narobi krzyku i wrzasku na pół osiedla 

i zacznie się wydzierać , gdzie jest Policja i Straż Miejska ,  ratunku - gwałciciel mnie napastuje !

zatem, 

kobieta czuje się szczęśliwa, gdy z koleżanką w kawiarni popija kawę i szamie szarlotkę oraz wypala trzy papierosy ,

z koleżanką zakupy szmatowe zalicza lub na wagę kupiła dwie torebki i 3 kg czyściwa w szmateksie 

a w tygodniu po pracy , kobieta wchodzi na bazar aby kupić rzodkiewki, ogórka i sałatę ,

przy okazji kupuje pięć tulipanów i szczęśliwa wraca do swojego mieszkania kupionego na kredyt,  ze spłatą 30 lat, 

na progu mieszkania wita się z kotem Garym i całuje kota w pyszczek,  kotu podaje do miski wątróbkę 

i tulipany wkłada do wazonu 🙂

szczęśliwa kobieta we własnym M2 kupionym na kredyt w którym mieszka kot 

rozgląda się po mieszkaniu szukając pilota od wieży audio i pilota od TV , załącza odbiorniki , słucha muzyki, 

wychodzi na balkon , na balkonie rozkłada się na fotelu i dzwoni do koleżanki Eli , 

pół godziny pierdzieli przez telefon na temat poszukiwania krawcowej, która czyściwo ze szmateksu dopasuje i skoryguje  do sylwetki kobiecej ,

w końcu kolacja , kolacja dla kota , kot jest głodny i trzeba nakarmić kota, 

w między czasie bla bla bla przez telefon z Pati, Doro, Mańką, Zochą 

Zocha opowiadała godzinę przez telefon, że Mańce się trafił w końcu absztyfikant i wyjechała na majówkę ze swoim 🙂

szczęśliwa posiadaczka M2 kupionego na kredyt , tuż przed snem otworzyła butelkę czerwonego wina i zaliczyła dwie lampki, 

zadowolona z siebie poszła pod prysznic , stanęła przed lustrem nago i pstryknęła kilka selfie  będąc nago 

i po chwili zastanowienia pomyślała sobie,  fotki mam nago przed lustrem ale nawet nie mam komu przesłać te fotki aby mnie ocenił, jak wyglądam nago po ogoleniu vaginy na zero 🙂

Gość gość

😄

Gość Gość

Alciuuu!!