Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hekate

Kiedy gaśnie człowiek

Polecane posty

Gość Hekate

Człowiek w którym nie ma chęci do życia.Pustka w oczach.Ciało bez duszy.Właśnie dziś widziałem taką osobę.Młoda kobieta która powiedziała mi że zgasło w niej życie.I faktycznie tak wyglądała.Jej oczy nie obecne bijacy od nich smutek.Jestem lekarzem nie jedno w życiu widziałem ale tak przygnebionego człowieka nigdy.

Gość Gosc

Zewnatrz malo obrazuje wewnatrz. Znajomy wydawal sie byc wesoly i zadowolony trzy dni pozniej sie powiesil nawet nie znamy powodu

Gość gość

Tęsknota zabija radość życia. Sprawia, że przyszłość maluje się czarną paletą barw, że boję się żyć.

Gość Gość

Czasem życie jest lub wydaje się zbyt trudne by wziąć następny oddech . Coś lub ktoś powodują że każda chwila jest wyzwaniem a każdy dzień szczytem bohaterstwa . Nie pomaga przykład że ktoś ma ciężej gorzej bardziej pod górkę . To b.subiektywne mieć chęć do życia

Gość Gość

" Nie pomaga przykład że ktoś ma ciężej gorzej bardziej pod górkę ."

Ale żeby sie karmić tym że ktoś ma gorzej?

Gość Gosc

Zgaslam..albo gasne..to co sie we mnie jeszcze tli zgasza do reszty łzy..

Gość Gość

Po wpisach widzę, że nie tylko ja tak się czuję. Tyle razy chciałam śmierć złapać za rękę, ale wymykała się. W pewnym momencie mojego życia, Bóg dał mi zadanie, które oddaliło tę myśl. Teraz mam po co żyć, mimo że życie jest udręką, smutkiem, tęsknotą.

Gość Vbyydgki

Czasem inni ludzie,rozczarowania nimi  albo ciężkie sytuacje życiowe doprowadzają do takiego stanu..wmawianie sobie lub komuś że inni mają gorzej na nic się zdaje