Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anonimowy5555

Musi to przemyśleć

Polecane posty

Witam mam taki problem w sumie raczej nie uzwam takich portali ale teraz w sumie jest mi smutno i może jak się wygadam w internecie i chyba po porostu ktoś musi mnie do tego przekonać. Mam 21 lat i zacząłem spotykać się z młodszą dziewczyną od siebie o 2 lata, no i na początku na pierwszych 5 spotkaniach ja mówiłem że nie zalezy mi na związku i w ogóle bo tak myślałem spotykaliśmy się tak o, w sumie ona mówiła dokladnie to samo i że jest po ciężkim związku bardzo toksycznym, no ale z czasem po jakimś miesiącu mi zaczęło zalezec i jej chyba też bo w sumie to oficjalnie byliśmy parą no i wtedy napisał do niej były chłopak coś w stylu ze przez nia lezy w szpitalu i w ogóle i ona zaczęła się tym przejmować i przeszliśmy do takiego dystasu między soba później wszystko przemyślała i było wszystko okej dalej się spotykaliśmy, no i teraz od jakiegoś tygodnia jakoś dziwnie mnie traktowała była dla mnie po porstu wredna czasem jej odzywki i napisałem jej to gdzie ona po 24h odpisała mi że chyba jeszcze nie jest gotowa na związek że musi wszystko przemysleć poukładać w głowie i że potrzebuje czasu i taka zmiana zaszła w ciągu paru dni. I w sumie sam nie wiem co o tym myslec wiem że powinienem to skonczyć od razu i nie bawić się w takie raz jesteśmy raz nie jak ci wygodnie, wiem jak u kobiet działa musze sobie wszystko przemysleć lecz no chyba pierwszy raz w zyciu mi zaczeło zależeć i jest mi teraz przykro ze musiałbym to skonczyć, wcześniej raczej prowadziłem imprezowe zycie i nie bawiłem się w jakieś związki i to mi nigdy nie zalezalo i teraz jestem pierwszy raz w takiej sytuacji i w sumie nie wiem co mam zrobić, może ktoś tutaj coś doradzi czy po prostu się spotkać skonczyć to czy coś.

Gość Ccc

Oboje powinniście sobie dać czas. Napisz jej że to Ty potrzebujesz czasu. Ona mając za sobą taki związek może Cię ranić tak od niechcenia bo już tak przywykła... smutne, ale prawdziwe. Odsun się. To najlepsze co możesz zrobić.