Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh

gdzie znalezc normalnego mezczyzne ?

Polecane posty

Gość ehh

No nie ma gdzie!

Na Kafe same wulgarne chamy, na portalach sami oszusci, w realu same ĄĘ zadufane.

Gość Geniusz

Napisz definicję normalnego faceta bo wątpię żebyś znalazła kogoś kto w ogóle nie przeklinam Ja mało przeklinam a i tak zdarza mi się coś wyrwać z ust niewybredne go

Gość Onsam
Przed chwilą, Gość ehh napisał:

No nie ma gdzie!

Na Kafe same wulgarne chamy, na portalach sami oszusci, w realu same ĄĘ zadufane.

Ja Ci da wulgarne chamy :), nie należę do nich. Ani do oszustów.

Cóż wątpię, żę siedząc w domu przed internetem. Tak samo kobiet jakoś fajnych w sieci nie widać. Udają tylko jakie są super. Tylko dlaczego by siedziały po portalach ?Widocznie udają i nie są takie.

Gość Iknow

Wiem, ale nie powiem. Normalny to oddany kochający dbający uczuciowy opiekuńczy...takie tam

Gość ehh

przede wszystkim dojrzaly, zeby nie byl tepy, glupi i pusty jak dzban, by nie zachowywal sie jak ogoras ktory cale zycie spedzil w sloju i zycia nie zna albo ma jakies poje.bane poglady czy cos nie tak z glowa, by nie zachowywal sie jak gimgus, by nie darl glosno japy bo wstyd z takim sie gdzies wyjsc do ludzi, zeby byl kulturalny, nauczony pokory i nie uwazal sie za ĄĘ, by nie byl ograniczony, by potrafil sie uczyc od ludzi, sluchac i romawiac

Gość gosc

pytac sie jełopów z Kafe o normalnych mezczyzn to jak pytac slepego o droge

24 minuty temu, Gość ehh napisał:

No nie ma gdzie!

ekhem... 🤨

Gość gość

A ty co masz do zaoferowania takiemu mężczyźnie? Przypuszczam  że jedynie zawartość swoich majtek i stanika (tak jak 99% kobiecej populacji).I dlatego mamy zabijać się o możliwość poznania twojej osoby? A w głowie coś jest czy tylko wiatr hula. Postawa daję w związku tyle i ile dostaję(obie strony jednakowo) czy tylko facet ma na rzęsach stawać a ja łaskawie pozwolę sie wielbić  i rozpieszczać . Normalni są tyle ze nie tam gdzie wy szukacie.Znaleźć dziś nie zmanierowaną roszczeniową kobietę to dopiero wyzwanie.

Gość gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

A ty co masz do zaoferowania takiemu mężczyźnie? Przypuszczam  że jedynie zawartość swoich majtek i stanika (tak jak 99% kobiecej populacji).I dlatego mamy zabijać się o możliwość poznania twojej osoby? A w głowie coś jest czy tylko wiatr hula. Postawa daję w związku tyle i ile dostaję(obie strony jednakowo) czy tylko facet ma na rzęsach stawać a ja łaskawie pozwolę sie wielbić  i rozpieszczać . Normalni są tyle ze nie tam gdzie wy szukacie.Znaleźć dziś nie zmanierowaną roszczeniową kobietę to dopiero wyzwanie.

wez dziecko nie osmieszaj sie, nie umiesz tepa maso czytac, ze ona nie chce jelopa  z kafe tylko normalnego mezczyzne?

poskladaj jeszcze raz literki to moze zakminisz

Gość gosc
7 minut temu, Gość gość napisał:

znalezc dzis taka amebe jak ty to zadne wyzwanie

Gość gość

Brawo idealny pokaz kultury polskich księżniczek brakło argumentów więc jedziemy z agresją (kobiecy klasyk). Nie dziwota że nikt normalny (dobrze wychowany) nie chce z wami mieć nic wspólnego.

Gość gość

Ja taki jestem, ale nie jestem zainteresowany kimś takim jak ty autorko!

Gość gość

To przestań lecieć tylko na wygląd to znajdziesz normalnego.

Gość gość

Autorka to jakaś małolata marząca o przystojniaku z oceną 10/10

Gość gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Ja taki jestem, ale nie jestem zainteresowany kimś takim jak ty autorko!

ale autorka wami tez nie

Gość michu
41 minut temu, Gość ehh napisał:

No nie ma gdzie!

a gdzie normalną kobiete znaleźć? podpowiedz nam

Gość gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Autorka to jakaś małolata marząca o przystojniaku z oceną 10/10

ty to jakis chamski wulgarny pravik z twarza 0/10 na matki utrzymaniu co obraza kobiety w necie zeby leczyc swoje kompleksy

Gość gosc
1 minutę temu, Gość michu napisał:

normalne kobiety nie dla was chamidla bez kultury, szukajcie sobie lafirynd w rynsztoku, one do was pasuja jak ulal

Gość nie oceniaj po oprawie
19 minut temu, Gość gosc napisał:

pytac sie jełopów z Kafe o normalnych mezczyzn to jak pytac slepego o droge

ślepy często lepiej zna droge niż widomy

Gość gosc
5 minut temu, Gość gość napisał:

to przestan co dzien pisac ten sam belkot bo rzygam twoim ograniczonym slowowtokiem

Gość Iknow
4 minuty temu, Gość michu napisał:

Wiem ale nie powiem. 

Gość Von Der Prawnick

Same niszczycie mężczyzn. Głupie małpy. 

Gość gosc
7 minut temu, Gość gość napisał:

jestes strasznie tepy ze przez wyglad oceniasz czlowieka

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Von Der Prawnick napisał:

Same niszczycie mężczyzn. Głupie małpy. 

glupi pravik !

Gość koń do wozu

kobiety są beznadziejne, zwykle ma to 1500 wymagań i zachianek ale to jełop ma im zapewniać wszystko

Gość Spokojnie
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

normalne kobiety nie dla was chamidla bez kultury, szukajcie sobie lafirynd w rynsztoku, one do was pasuja jak ulal

Co z Tobą, dlaczego prowadzisz z nimi niepotrzebną dyskusję? Spokojnie, cierpliwości, a odnajdziesz szczęście. Odrobina kultury, zalecam rozmowe konstruktywną.;)

Gość gossssss
4 minuty temu, Gość Spokojnie napisał:

Co z Tobą, dlaczego prowadzisz z nimi niepotrzebną dyskusję? Spokojnie, cierpliwości, a odnajdziesz szczęście. Odrobina kultury, zalecam rozmowe konstruktywną.;)

zdecydowanie nie na tym forum i nie w tym towarzystwie

Gość Spokojnie
2 minuty temu, Gość gossssss napisał:

zdecydowanie nie na tym forum i nie w tym towarzystwie

Mimo wszystko rozmowa na poziomie jest ciekawsza od tych wszystkich wyzwisk i niepotrzebnych słów, które do niczego nie prowadzą.

Gość Tajemnicza kobieta
28 minut temu, Gość gość napisał:

A mi się podoba post wyżej..Jestem kobietą i jak czytam różne artykuły na kafe to czasem mi wstyd za kobiety.Szukają ideałów, zdradzają na potęgę, myślą, że tylko wyglądem można zaimponować mężczyźnie i tylko oczekiwać..A co same dacie??związki, dobre związki to partnerstwo i dbanie o swoje potrzeby,ale też o potrzeby drugiej osoby.Istnieją normalni mężczyźni tak samo w necie,tak samo w życiu..nie masz gwarancji,że kolega kolegi, który będzie Twoim potencjalnym facetem nie będzie Ciebie oszukiwał..I istnieją normalne kobiety,jestem przykładem, bo widzę obie strony medalu.

Gość Aaa

Napiszę Ci jak ja znalazłam swojego męża.Było to 9 lat temu , trochę dawno.Dałam ogłoszenie do telegazety już nie pamiętam jaka to była strona.Kupiłam sobie kartę do drugiego tel.No i się zaczęło.Pisali różni faceci od psychicznych po zboczencow, ale też i normalni.Napisałam , ze szukam wysokiego ,przystojnego chcącego stałego związku.Długo to trwało niczym natrafiłam na mojego męża ,który mieszkał 300 km ode mnie.Spotkaliśmy się i coś zaiskrzylo teraz mamy dwóch synów.Dostałam mnóstwo smsów z niektórymi mężczyznami sie spotkałam,  ale do niczego nie dochodziło, bo musisz się szanować a nie odrazu do łóżka.Ciężko jest znaleźć tego jedynego, ale warto próbować.Jestem osobą wybredna jeżeli chodzi o facetów , musi mieć to coś.Uważam ,ze taki właśnie jest mój mąż.Pracuje, szanuję mnie dba o rodzinę.Może jeszcze istnieje ta strona może tam zaglądają mniej zepsuci faceci niż w internecie.Jak teraz patrze na ta młodzież to zastanawiam sie jakie zony beda mieli moi synowie i plakac sie chce.Zycze Ci powodzenia w szukaniu nie daj sie oszukac.