Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bucev

Dlaczego ludzie co zrywają ze sobą udają że się już nie znają?

Polecane posty

Gość bucev

Jakoś nie chce mi się wierzyć że osoby co się znały wiele lat i dzieliły marzenia z dnia na dzień zerwały całkowicie znajomość. Nie rozmumiem tego.

Gość gość

Nikt nie zna odpowiedzi na to pytanie bo nikt z tutaj obecnych nigdy nie był w związku !!!

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Nikt nie zna odpowiedzi na to pytanie bo nikt z tutaj obecnych nigdy nie był w związku !!!

Hehe dobre

Gość gość
42 minuty temu, Gość bucev napisał:

Jakoś nie chce mi się wierzyć że osoby co się znały wiele lat i dzieliły marzenia z dnia na dzień zerwały całkowicie znajomość. Nie rozmumiem tego. 

A co w tym takiego ciężkiego do zrozumienia? Jak ktoś kogoś zrani to nie chce się utrzymywać z taką osobą kontaktu. Co innego jak uczucie się wypali i obie strony dojdą do wniosku, że taki związek nie ma sensu.

42 minuty temu, Gość bucev napisał:

Dlaczego ludzie co zrywają ze sobą udają że się już nie znają?

Ponieważ ograniczają konsekwencje urażonego ego i żałobę po stracie, a całkowite ucinanie kontaktu i udawanie, że były partner nigdy nie istniał, pozwala szybciej się zdystansować i ustabilizować emocjonalnie. Poza tym, wieloletni partnerzy zazwyczaj rozchodzą się zwaśnieni, zwracając uwagę głównie na różnice i negatywy, także nie chcą mieć ze sobą nic wspólnego i czują potrzebę szybkiego ''zamknięcia rozdziału''.

Gość urodzaj
44 minuty temu, Gość bucev napisał:

rozstałem się z panną po 4 latach, po roku mieszkania razem, nie mam pojęcia co się z nią dalej stało, a nawet mnie to nie bardzo interesuje, było i mineło

Gość To zależy

Mogę mówić za siebie- gdy ktoś mnie skrzywdzi, odcinam się żeby bardziej nie bolało 

Gość Aneta P.

Ja byłam mężatką 17 lat po rozwodzie mój były mąż mnie zablokował urazilam jego ego...mamy dzieci i tylko z nimi ma kontakt telefoniczny.uważam to za bezmyślność no cóż ma inną miłość młodsza z bagażem życiowym a ja to przeszłość .

Gość Do Aneta P.

A czym uraziłaś jego ego aż tak bardzo ze Cię zablokował?

Gość kalper

miałem z 5 dziewczyn tz. związki, a po zerwaniu z żadną już nie utrzymywałem kontaktu

Gość UpUp

Up