Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WSTYD dla UW

Tusk podczas swojego wykładu na auli UW został wygwizdany i się jak zwykle skompromitował. Puste słowa i plucie jadem, to ma być wykład?

Polecane posty

Gość WSTYD dla UW

Czego można było się spodziewać po krętaczu? Jak ktoś myślał, że wydobędzie z siebie jakąś mądrą myśl, to gratuluję pozostawania w świecie fantastyki.

Gość Kataryna

Podczas dzisiejszego przemówienia Donald Tusk pouczał i strofował jak powinna wyglądać Polska. Tusk powoli przygotowuje się do powrotu do polskiej polityki, więc przypomnijmy jak bardzo szkodził Polsce i gnębił obywateli. Oto krótkie podsumowanie jego "osiągnięć":
➡ Dług publiczny 826 miliardów złotych
➡ Stawka VAT podwyższona do 23%
➡ Składka rentowa podwyższona do 8%
➡ Bezrobocie na koniec rządów 11,5% (w szczytowym momencie sięgało nawet 14,4%!)
➡ Wiek emerytalny podwyższony do 67 lat
➡ Grabież 153 miliardów złotych prywatnych oszczędności Polaków z OFE
➡ 2 miliony Polaków na emigracji
➡ Ilość afer? Niezliczona! (np. afera Amber Gold, hazardowa, taśmowa, stoczniowa, zegarkowa i wiele innych)

Gość mnjkjjjjjjjj

niech pieści dup.e merkelowej

Gość Gość
7 minut temu, StaryLewak napisał:

ile za taki post płacicie? bo mam teraz trochę czasu mogę tym pospamować.

wiem doskonale że lewacy robią wszystko tylko i wyłącznie za kasę i dla własnych prywatnych interesów, Ja natomiast robię to społecznie, Bo jestem patriotą, kocham Polskę i walczę o ten kraj i nie pozwolę go zniszczyć przez takie lewackie mendy jak ty czy herr Tusk

Gość Gość
12 minut temu, Gość Gość napisał:

wiem doskonale że lewacy robią wszystko tylko i wyłącznie za kasę i dla własnych prywatnych interesów, Ja natomiast robię to społecznie, Bo jestem patriotą, kocham Polskę i walczę o ten kraj i nie pozwolę go zniszczyć przez takie lewackie mendy jak ty czy herr Tusk

Prawdziwi patrioci kupują węgiel z Dombasu który de fakto należy do Ukrainy czyli jakby kupowali od pasera

i Tusk dzisiaj walnął perfidnego i śmierdzącego bąka , nie mylić z Józefem Bonk ,

skąd czerpie takie bzdury o których w UW pierdzielił cytując słowa Kartezjusza ,

pamiętam napis w sali matematyki w Technikum  ,  '' cogito ergo sum " - myślę więc jestem  !

dzisiaj  na sali UW Tusk nawet słowa Kartezjusza zmanipulował i przekombinował , omamił ludzi i oczadział capiącym bąkiem ,  

Kartezjusz się w trumnie przewraca jak słyszy te bzdury przez Tuska wymyślane !

jestem wściekły na tego krętacza i oszukańca 

Gość Gość
1 minutę temu, amBrożyk napisał:

i Tusk dzisiaj walnął perfidnego i śmierdzącego bąka , nie mylić z Józefem Bonk ,

skąd czerpie takie bzdury o których w UW pierdzielił cytując słowa Kartezjusza ,

pamiętam napis w sali matematyki w Technikum  ,  '' cogito ergo sum " - myślę więc jestem  !

dzisiaj  na sali UW Tusk nawet słowa Kartezjusza zmanipulował i przekombinował , omamił ludzi i oczadział capiącym bąkiem ,  

Kartezjusz się w trumnie przewraca jak słyszy te bzdury przez Tuska wymyślane !

jestem wściekły na tego krętacza i oszukańca 

Przewraca to się że złości odrażający karzeł

Gość Google

TUSK to kłamca. Próba zmiany Konstytucji w środku nocy (z 17 na 18 grudnia 2014 roku około godz. 1.00 w nocy) i próba wpisania do Konstytucji zapisu umożliwiającego sprzedaż Lasów Państwowych. Dzięki prawicowym posłom opozycji (przewaga pięciu głosów) nie udało się tej zmiany w Konstytucji wprowadzić.

Gość Gość

Kłamcą jest karzeł który zlecił wykonanie planu dwóch wież a jak przyszło do zapłaty pokazał środkowy palec

dzisiaj od Tuska chciałem usłyszeć słowa na temat obywateli zamieszkujących Europę , liczyłem że Tusk powie chociaż jedno zdanie na temat poprawienia dobrobytu ludzi Europy zachodnie, wschodniej, środkowej , południowej ,

Tusk jak zwykle o mieszkańcach Europy nie mówi słowa,  

a Kaczyński , Morawiecki , Szydło i Partia PiS co chwilę to podkreśla, że najważniejsi są Polki i Polacy , rząd PiS pracuje dla dobra Polek i Polaków , nie wszystko nagle można wyprostować co Tusk napsuł !

czy czujecie różnicę ?

Gość Gość

Czujemy dla tego głosować na pisiorów nie mamy zamiaru

i jeszcze jedno wynika z tych pierdów Tuska , Tusk apeluje do tych 'swoich'  P0srańców, KOD-u i KE 

aby 

przeszkadzali każdego dnia w rozwoju demokratycznej Polski ,

takiemu dzbukowi to tylko napluć w twarz !

Gość Gość

Elektorat pisiorów to tylko pluć w twarz potrafi 

Gość mnjkjjjjjjjj

kasa dla tuska olejnika i kolesi płyneła z deu od cdu. sam wygladal jak pissda w sweterku tureckim i kudlami jak u pudla

Gość Gość

A pani Szydło za swój makijaż dała bagatela 170 tysiaków 

Gość mnjkjjjjjjjj

watahę d.....

smród pierdów i bździn za Tuskiem jeszcze się ciągnie , krytyków tych bździn Tuska co chwilę przybywa 

i teraz spodziewam się mądrego komentarza Jarka Kaczyńskiego , który zapewne powie nam wszystkim :

- był, przyjechał, wygłosił barwne przemówienie , znowu napuścił na siebie Polki i Polaków aby się kłócili między sobą, 

niczego ciekawego nie zaproponował , ot tam , 45 minut pogadanki o niczym przy mikrofonie 

a My w Polsce musimy żyć i pracować 

oraz walczyć z pasożytami, którzy popierają Tuska !

a ten Tusk to nawet nie chce walczyć o Prezydenta Polski ,  ten Tusk chce tylko aby 'dowalić' Polkom i Polakom .

Gość Jacek

Tutaj piszący ,czy naprawdę  Tusk mówił szyfrem ,podejrzewam ze to było  za trudne dla was by zrozumieć co chciał przekazać?Druga myśle to taka ze piszecie na zlecenie by pisać złe rzeczy o opozycji gdyż macie płacone za to . Mam nadzieje i to bardzo szybko się wyjaśni kto te podsycające  teksty do nienawiści pisze . To ze jesteście teraz anonimowi nie znaczy ze nie idzie was namierzyć . Bardzo się mylicie . Piszący kłamliwe teksty możecie się bać . Można pisać swoje myśli nikt tego nie zakazuje lecz musi być prawda a nie zmyślone łowca. 

Gość gość

Po pierwsze Tusk nie jest lewicowcem  po drugie nie został wygwizdany tylko dostał brawa.

Pisowska szczujnia za 50 groszy napisze każda bzdurę:)

oczywiście masz prawo mnie podać do sądu za moje obiektywne osądy dotyczące przemówienia pana Tusk , dzisiaj w UW ,

moje dane nie są zakodowane ,

Polki i Polacy posiadają ogromną wyobraźnię i potrafią myśleć nie tylko historycznie i wyciągać wnioski reale , Polki i Polacy doskonale wiedzą , co to znaczy głód za rządów Tuska , gdy wylatywali z pracy i musieli swoim dzieciom tłumaczyć, że nie mają pieniędzy na chleb 

a takich ludzi poznałem sporo ,  to nie jest żadna patologia normalne Polki i Polacy  !

dzisiejsze słowa Tuska w UW zrozumieli tak :

my już możim se naprochowac 

oczywiście masz prawo mnie podać do sądu za moje obiektywne osądy dotyczące przemówienia pana Tusk , dzisiaj w UW ,

moje dane nie są zakodowane ,

Polki i Polacy posiadają ogromną wyobraźnię i potrafią myśleć nie tylko historycznie i wyciągać wnioski reale , Polki i Polacy doskonale wiedzą , co to znaczy głód za rządów Tuska , gdy wylatywali z pracy i musieli swoim dzieciom tłumaczyć, że nie mają pieniędzy na chleb 

a takich ludzi poznałem sporo ,  to nie jest żadna patologia normalne Polki i Polacy  !

dzisiejsze słowa Tuska w UW zrozumieli tak :

my już możim se naprochowac 

Gość gość

"był, przyjechał, wygłosił barwne przemówienie , znowu napuścił na siebie Polki i Polaków aby się kłócili między sobą"

To jest przykład tępej pisowskiej plropagandy. Spora część przemówienia Tuska była o tym jak ważne jest bycie wspólnotą.

A Jarek w każdym przemówieniu mówi "my i oni, którzy są źli".

Ale pisowcy oczywiście z Tuska próbują robić kogoś dzielącego. 

W tym kraju logika chyba nie istnieje.

Gość gość

Najbardziej obrzydliwa jest bezczelność tych ludzi. Chapią państwową kasę, dzielą społeczeństwo, spowodowali śmierć najważniejszych osób w państwie, ale cynicznie oskarżają o to wszystkich dookoła. I ludzie to łykają.

A banda opłaconych trolli jeszcze tą fałszywą narrację propaguje w necie za kasę.

Obrzydliwe.

Gość Piesek Angeli

Tusk zdemolował Polskę i uciekł do Brukseli.Szykować mu celę na koniec jego kadencji RE. On jest jest odpowiedzialny za stratę 250mld PLN. Mąciwoda,specjalista od skłócania Polskiego Narodu,mistrz intrygi i bardzo zły człowiek.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Piesek Angeli napisał:

Tusk zdemolował Polskę i uciekł do Brukseli.Szykować mu celę na koniec jego kadencji RE. On jest jest odpowiedzialny za stratę 250mld PLN. Mąciwoda,specjalista od skłócania Polskiego Narodu,mistrz intrygi i bardzo zły człowiek.

Tak tak idiootto już to słyszeliśmy Polska w ruinie

Gość gość

Tak zdemolował Polskę, że pisiory od razu mieli czym napychac swoją kieszeń a resztę rozdawać na swoje durne 500 plusy i inne. 

Gość gość

Tutaj dobrze widać na czym polega pisowskie pranie mózgów. Oskarżyć bez sensu i to powtarzac. 15 procent uwierzy w każdą bzdurę.

Gość Treść zaakceptowana

Poklepanie po pleckach Jażdżewskiego przez Tuska, jak najbardziej poważne. Faryzeusze i hipokryci, kłamcy i manipulatorzy, precz od Polski, naszej Ojczyzny! Jażdżewski to tępy gwóźdź do trumny Koalicji Obywatelskiej.