Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 654hg

ile facet musi mieć cm w spodniach by był w stanie cię zadowolić?

Polecane posty

Gość Kobieta
1 minutę temu, Gość Goossccc napisał:

To że jesteś puszcz*alska to nie znaczy że każda będzie leciała z jezorem na fujare bo to już naprawdę żałosne ale są i takie babska 😄😄

nikt nie powiedział że nie ma puszcz*alskich azjatek i każda jest taka sama. Faktem jest tylko że polki jako białe nie są z natury ciasne tylko najwyżej "normalne", ciasne zazwyczaj są właśnie Azjatki dlatego polki mogą tylko zazdrościć

Ty się hamuj maly członeczku... Puszczalska to tam cie urodziła. To, ze nie.świeca mi sie oczka na widok jakiegoś malego fiutka nie oznacza, ze sie puszczam.

Małego członka to mają mali chłopcy. A ja zboczona nie jestem. 

Mężczyzna ma miec dużego i twardego. To jest atrybut męskości 

Gość Goossccc
Przed chwilą, Gość Kobieta napisał:

Ty się hamuj maly członeczku... Puszczalska to tam cie urodziła. To, ze nie.świeca mi sie oczka na widok jakiegoś malego fiutka nie oznacza, ze sie puszczam.

Ojej obraziła się o prawde i jeszcze na rodzine wchodzi... żałosne

Swój charakter obnazasz sposobem pisania, zwykle takie wulgarne i bezpośrednie kobiety świętymi dziewicami nie są jeśli wiesz o co mi chodzi 😉

Nie musisz mi pisać co jest atrybutami męskości bo jak ci napiszę co jest atrybutami kobiety to byś musiała zmienić nick bo by się okazało że nie jesteś kobietą

Gość Goossccc
7 minut temu, Gość Kobieta napisał:

Atrybutami kobiecości są wymiary 90-60-90, biust minimum D i 50-59kg wagi zależnie od wzrostu, a mimo to nikt nie krzyczy że kobiety spoza tych wymiarów nie są kobietami i że mają kompleksy przez co są psychopatkami. No ale cóż, kobiety nie są zdolne do takich uczuć i empatii jak mężczyźni dlatego musimy wam więcej wybaczać 😉

Gość Buka

Czy wy wszyscy lazicie do wyra z linijkami? Te panienki co podaja w cm mierzylyscie kazdemu linijka by miec porownanie?, facet mierzacy fiuta komiczny to chyba widok:) jestescie popieprzeni, pochwy tez sobie mierzycie? pokolenie linijki, skad wy sie bierzecie tworze spaczony

Gość Goossccc
1 minutę temu, Gość Buka napisał:

Czy wy wszyscy lazicie do wyra z linijkami? Te panienki co podaja w cm mierzylyscie kazdemu linijka by miec porownanie?, facet mierzacy fiuta komiczny to chyba widok:) jestescie popieprzeni, pochwy tez sobie mierzycie? pokolenie linijki, skad wy sie bierzecie tworze spaczony

...ki na pewno chodzą, cóż są i takie, ale trudno nazwać je kobietami

Gość Buka

Kobieta ale z ciebie prymitywna suczka, obrazasz matke czyjas bo fiuty ci pomieszaly zmysly, gdzie ten twoj wielki fiut skoro masz potrzebe gnojenia innych by humor sobie poprawic

Gość Buka

Ale trzeba przyznac ze od siebie tez wymagają:) sztuczne cycki usta glonojada 🙂 pokolenie cyborgow, niedlugo i tak beda sztuczne baby roboty wiec w sumie wszystko jedno

Gość Kal
2 godziny temu, Gość Goossccc napisał:

...ki na pewno chodzą, cóż są i takie, ale trudno nazwać je kobietami

Sam masz duże doświadczenie jak widać więc czemu ją od puszczalskich wyzywasz. Może na siebie spójrz. Prawdziwy mężczyzno 😄

Gość Woo
3 godziny temu, Gość Goossccc napisał:

A nie każdy facet lubi wulgarne kobiety, dla mnie takie są obleśne 😄 ok to logiczne że kobiety lubią duże twarde, ale też logiczne że faceci lubią ciasne a polki takich nie mają (albo mało która taką ma niestety większość jest luźna by łatwo urodzić) bo w ciasną nie wbiłby się duży P

To już nawet większość przerobiłeś ... 

Gość Gość

A dzielenie kobiet że wzglèdu na ciasnotę c..pki to już nie prymitywizm co? Zauważyłeś członku ile razy sam byłeś wulgarny?

Gość Patrycja
6 godzin temu, Leżaczek napisał:

Do 30 są wymagania potem będzie szarpać każdego chętnego jak resio szynkę byle zechciał ślubu 😂 

Przasny żart 😂 

Ja mam 30 lat. Nie ułożylam sobie życia z powodów rodzinnych. Jetsem dość atrakcyjna, wykształcona, samodzielna... Dlatego byle typa nke tkne. Lepiej korzystać z życia w pojedynkę, zwiedzać, podróżować, imprezowac, udzielać sie charytatywnie, doksztalcac, od czasu do czasu przeżyć romans z przystojnym mężczyzna... Niz prac majtki i zaharowywac sie dla jakiegoś byle fiflaka. No wybacz... Ale nieudacznik zawsze będzie nieudacznikiem

Gość Karo

Duże sa faaaawjne. Lepiej sie takiego ujezdza, nie wysuwa się co chwilę z pipci, jest za co chwycić, wrażenia niesamowite. Tak powyżej 17 cm jest ok

Gość mmmmmmmm
40 minut temu, Gość Karo napisał:

Duże sa faaaawjne. Lepiej sie takiego ujezdza, nie wysuwa się co chwilę z pipci, jest za co chwycić, wrażenia niesamowite. Tak powyżej 17 cm jest ok

Jak masz luźną to każdy będzie wypadał

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość mmmmmmmm napisał:

Jak masz luźną to każdy będzie wypadał

Ale masz ból d/u/p/y zakompleksiony pindolku  

Gość Gosc
10 godzin temu, Gość Goossccc napisał:

Ciasne to mają Azjatki a nie jakieś rozjechane polki 

Ale w czym masz problem? Bo nie rozumiem.

Wolisz Azjatki to z nimi uprawiaj seks i tyle. 

Ja wolę duże penisy i uprawiam seks z mężczyznami tylko o dużym przyridzeniu. 

Każdy niech robi to co lubi, po co kogoś przy tym obrażać. 

Gość Nazwa
13 godzin temu, Gość gość K . napisał:

Co najmniej 22 cm. Niestety mój partner ma 13 i brak satysfakcji w seksie wpływa negatywnie na moja karierę . 

Najwyzszy poziom niedoje..ia 

Gość gość
3 godziny temu, Gość Karo napisał:

Komentarz kaleki z dużym fiu/tkiem. Duże pen/isy rozrywają ci/pe i sprawiają bóle jak na porodówce.

Gość gość

Im większy fiootek tym brzydszy facet potwierdzone

Gość Gość

Minium do kolan ale najlepiej do kostek. Oczywiście w zwisie. 

Gość gość

Ja mam bardzo ciasno a jestem Polką o słowiańskiej urodzie.