Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Poziomkizcukrem91

Facet nie chce zostawać na noc

Polecane posty

Potrzebuje swiezego spojrzenia osob niezwiazanych ze sprawa....

Od roku spotykam sie z facetem. Bywaly gorsze chwile wynikajace z roznicy pogladow. Zupelnie nie jestem typem kobiety ktora wybralby sobie na partnerke, jest po 30 i wciaz mieszka z rodzicami  (mimo ze stac go na to aby mieszkal sam), ja mieszkam sama od wielu lat. Wiem, ze trudno byloby im mnie zaakceptowac,  bo jestem wytatuowana. Nie mniej jednak, mimo "rozstan", wciaz nie daje sobie "siana". Problem polega na tym iz wciaz wymaga ode mnie zmian, nie chce zostawac na noc, co wiaze sie z zaburzeniem mojego ludzkiego rytmu dnia, nocne wstawanie i zamykanie drzwi itd., twierdzi ze to z powodu religijnych rodzicow (ktorych wciaz nie poznalam) i dopiero jak pojedziemy na wakacje zacznie zostawac... a jaki to ma zwiazek?? Mam za soba powazniejsze relacje i czuje sie jak w gimnazjum. Zaczynam sie zastanwiac czy on w ogole traktuje mnie powaznie (momi iz twierdzi ze tak) czy jest emocjonalnie niedojrzaly... zaczyna mi brakowac normalnego funkcjonowania. Raz zaprosil mnie do siebie gdy nie bylo jego rodzicow, poznalam jego zajomych i jakies tam kuzynostwo, ale to by bylo na tyle... Co o tym myslicie?

być może facet się obawia Twojego i nagłego wejścia pod prysznic ?

14 minut temu, amBrożyk napisał:

być może facet się obawia Twojego i nagłego wejścia pod prysznic ?

😂 pod prysznic tez nie chodzimy razem „bo to intymna sprawa”