Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesna polanaa

co uwazacie pisac opinie prosze

Polecane posty

Gość lesna polanaa

Chce was sie zapytac o opinie co sadzicie. 

Piszcie co byscie zrobili w takiej stytacji.

Mam zaproszenie na wesele. 

Mojej siostry maz ma siostre i wlasnie ta siostra wychodzi za maz 

Ja mam z ta osoba ktora wychodz za maz maly kontakt tylko od czasu do czasu przez internet.

Ja nie dam rady przyjechac bo nie dostalam urlopu a po drugie mam swoje sprawy .Mieszkam za granica ale ostatnio nie powodzi mi sie dobrze i mam duzo wydatkow bo a to auto sie zespsulo 

Powiedzialam mojej siostrze ze wysle kartke mlodej parze , Moja siostra nalega zebym wyslala tez pieniadze przekazem mimo ze nie ide na wesele. Sugerowala mi rownowartosc 200 zl

Ja sie nie bardzo poczuwam do tego ale moja siostra nalega. To nie chodzi o to ze jestem skapa ale mam z ta osoba ktora bierze slub minimalny kontakt a nigdy nawet nie rozmawialam z jej przyszlym mezem. 

Co myslicie na ten temat ? 

Gość gość
10 minut temu, Gość lesna polanaa napisał:

Chce was sie zapytac o opinie co sadzicie. 

Piszcie co byscie zrobili w takiej stytacji.

Mam zaproszenie na wesele. 

Mojej siostry maz ma siostre i wlasnie ta siostra wychodzi za maz 

Ja mam z ta osoba ktora wychodz za maz maly kontakt tylko od czasu do czasu przez internet.

Ja nie dam rady przyjechac bo nie dostalam urlopu a po drugie mam swoje sprawy .Mieszkam za granica ale ostatnio nie powodzi mi sie dobrze i mam duzo wydatkow bo a to auto sie zespsulo 

Powiedzialam mojej siostrze ze wysle kartke mlodej parze , Moja siostra nalega zebym wyslala tez pieniadze przekazem mimo ze nie ide na wesele. Sugerowala mi rownowartosc 200 zl

Ja sie nie bardzo poczuwam do tego ale moja siostra nalega. To nie chodzi o to ze jestem skapa ale mam z ta osoba ktora bierze slub minimalny kontakt a nigdy nawet nie rozmawialam z jej przyszlym mezem. 

Co myslicie na ten temat ? 

Napisz siostrze, że jej facet łapał Cię za cycki i że to Cię zwalnia od robinia prezentów.

Gość Uju

Nic nie wysyłaj, nawet kartki. Nie idziesz na wesele i tyle.

Gość lesna polanaa

podbijam