Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bylam u egzorcysty

Co bys zrobil/a gdybys dowiedzial/a sie

Polecane posty

Gość Bylam u egzorcysty

O tym ze ktos zle Ci zyczy i uprawia na tobie czarna magie.

I robi to z premedytacja,przez to mam juz 3 proby samobojcze i ledwo co zyje.

To nie jest zart,tylko powazna sprawa.

Gość Gosc

Ja też podejrzewam, że ktoś się na mnie msci...bo bardzo źle się czuje,włosy wychodzą mi garściami i codziennie coś niemilego mnie spotyka..Ludzie są podli i zdolni do najgorszej podłości i zemsty 

Gość Bylam u egzorcysty

Ja juz od lat zyje w strachu o wlasne zycie.

Ewidentnie tej osobie zalezy na mojej smierci.

Caly czas choruje,z jednej choroby wpadam w druga,wlosy tez mi wypadaja, to jakis cud ze jeszcze mam je na glowie.Ogolnie ciezko sie zyje.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Ja też podejrzewam, że ktoś się na mnie msci...bo bardzo źle się czuje,włosy wychodzą mi garściami i codziennie coś niemilego mnie spotyka..Ludzie są podli i zdolni do najgorszej podłości i zemsty 

Ich śmierć będzie przerażająca a gdyby wiedzieli co ich czeka po śmierci, to dniami i nocami blagaliby na kolanach Boga o wybaczenie i ludzi, których skrzywdzili. Życie jest krótkie, wieczność nieskończona.

Gość gość

Czemu zawsze durne babska wierzą w takie pierdoły xD 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

W fakty się nie wierzy, przyjmuje się je do wiadomosci.

Gość gosc

Jeśli jesteś baba to typowe 

Gość Gość

Pani to wymyśla historie.

Gość Jan
19 minut temu, Gość Bylam u egzorcysty napisał:

robi to z premedytacja,przez to mam juz 3 proby

W jakim stylu chciałaś to zrobić? A w jakim zrobisz skutecznie? (pozdrawiam Magdę ze strony skutecznie .tv)

Gość vfdshjvdgsh

Mnie wypadały włosy jak chodziłam na mszę do parafi w której było pełno zakonnic. I też mi się wszystko wałiło prosto na głowę, dopóki nie przestałam tam chodzić. Dopiero po dłuższym czasie zaczeło mi się znowu wszystko układać. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Jan napisał:

W jakim stylu chciałaś to zrobić? A w jakim zrobisz skutecznie? (pozdrawiam Magdę ze strony skutecznie .tv)

O jakiś chłop się wypowiedział \o/

Gość Goscgosc
6 minut temu, Gość gość napisał:

Sam jestes durny skoro w nic nie wierzysz,zapewne nawet wiary w siebie nie posiadasz.

A takim niedowiarkiem latwo jest manipulowac,bo pewnie nawet w Boga nie wierzysz,wiec jestes dobrym kaskiem dla diabla,szkoda ze jeszcze do tej pory nie zlozyl ci propozycji.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Jeśli jesteś baba to typowe 

Czarne msze z lalkamienia voodoo naturalnej wielkiaci,  sataniści,  sprowadzanie zla na niewygodnych ludzi to są fakty, które chcą ukryć przed społeczeństwem. Życie jest krótkie, wieczność nieskończona a oni są głupcami 

Gość gość

Mamy tu na kafe co najmniej jednego starego sataniucha. 

Gość Gość

Mamy tu na kafe co najmniej jednego starego sataniucha. 

Nieszczęśliwego seksoholika na równi pochyłej o dużym nachyleniu.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Nieszczęśliwego seksoholika na równi pochyłej o dużym nachyleniu.

Nie wiadomo co takiemu wpadnie do łba jak się za bardzo sfrustruje, zwłaszcza seksualnie. 

Gość gosc
7 minut temu, Gość Goscgosc napisał:

Sam jestes durny skoro w nic nie wierzysz,zapewne nawet wiary w siebie nie posiadasz.

A takim niedowiarkiem latwo jest manipulowac,bo pewnie nawet w Boga nie wierzysz,wiec jestes dobrym kaskiem dla diabla,szkoda ze jeszcze do tej pory nie zlozyl ci propozycji.

W niedzielę daj na tace to twój obowiązek. Tacy jak ty prędzej uwierzą w coś czego niema, nie istnieje i nie było niż w coś co jest, istnieje i bedzie

Gość Gość

Nie wiadomo co takiemu wpadnie do łba jak się za bardzo sfrustruje, zwłaszcza seksualnie. 

Ma swoje ZOO, niech tam szuka pocieszenia. Walka z czlowiekiem chronionym przez Boga źle się dla  niego skończy. 

kochani myśli samobójcze maga być przy depresji nie ze ktoś czary odstawia..jak żyjesz sakramentami to diabeł ucieka ...przecież Jezusa przyjmujesz do serca....a jak tak naprawdę w wariackim domu czary wyczyniając no to ...modlitwa o uwolnienie...a jak pakt to egzorcyzm...

1 minutę temu, Gość gosc napisał:

W niedzielę daj na tace to twój obowiązek. Tacy jak ty prędzej uwierzą w coś czego niema, nie istnieje i nie było niż w coś co jest, istnieje i bedzie

co ty chłopie mamrolisz....jak niema..jak nie ma..jak ja zostałam uzdrowiona mam na to zdjęcia rentgenowskie...co ty mamrolisz..posluchaj w necie byleś kiedyś na takiej mszy o uzdrowienie idź z ciekawości...pośmiać się... byli tacy tylko otrzymali dar od Boga w postaci uzdrowienia i już dziś nie śmieją się z tego..posluchaj w necie...posluchaj facet z obsługi forum w lodzi ..przyszedł się pośmiać..i co...posluchaj..a wtedy będziesz pi.....farmazony..Jezus żyje i uzdrawia ...jedz zobacz a potem mamrol głupoty..

Gość gosc
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Czarne msze z lalkamienia voodoo naturalnej wielkiaci,  sataniści,  sprowadzanie zla na niewygodnych ludzi to są fakty, które chcą ukryć przed społeczeństwem. Życie jest krótkie, wieczność nieskończona a oni są głupcami 

Za dużo się filmów naoglądałaś i książek naczytałaś przekształconych oczywiście, żeby potem tacy jak ty wierzyli w te bzdury 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Za dużo się filmów naoglądałaś i książek naczytałaś przekształconych oczywiście, żeby potem tacy jak ty wierzyli w te bzdury 

Nic nie wiesz o tym co się dzieje lub jesteś jednym z nich

Gość Bylam u egzorcysty
23 minuty temu, Gość Jan napisał:

Mialam rozne mysli samobojcze poczatkowo byly one skierowane zebym sie powiesila,do tego doszly potworne bole glowy,leki ,strach,koszmary nocne,uczucie scisniecia za gardlo.

Wystraszylam sie bo czulam ze, ze mna dzieje sie cos niepokojacego,tak jakby cos sciagalo mnie w dol,uczucie niepokoju.

Poszlam do ks. egzorcysty poniewaz wiem ze jest w moim otoczeniu osoba ,ktora zle mi zyczy.

Oczywiscie moze to nic takiego i bym sie tym nie przejela tylko ze ja wiem ze ta osoba napuscila jakiegos czarownika badz czarownice na mnie.

Wczesnies sobie wszystko zaplanowala,uzyla do tego moje osobiste rzeczy.

Kiedys jeszcze mialam kontakt z ta osoba teraz juz nie mam kontaktu i nie chce jej znac.

To przez co juz przeszlam nie da sie tego opisac,historia jak z horroru.

Poprosiłabym ducha który u mnie mieszka żeby się tym zajął, bo nie płaci czynszu i czas najwyższy żeby zaczął pomagać w domu

Gość Bylam u egzorcysty
20 minut temu, danuta grytschuk napisał:

kochani myśli samobójcze maga być przy depresji nie ze ktoś czary odstawia..jak żyjesz sakramentami to diabeł ucieka ...przecież Jezusa przyjmujesz do serca....a jak tak naprawdę w wariackim domu czary wyczyniając no to ...modlitwa o uwolnienie...a jak pakt to egzorcyzm...

Od momentu kiedy trafilam do egzorcysty caly czas sie nawracam ,przyjmuje do serca Pana Jezusa ,modle sie rozne modlitwy poznalam dzieki temu,tylko ze problem nie znika.

Caly czas czuje walke z demonem.

a u psychiatry byłaś? No na depresję i próby samobójcze to są leki, a nie egzorcysta.

Przy okazji, zacznij brać żelazo - od niedoboru wypadają włosy i można mieć stany depresyjne

1 minutę temu, Gość Bylam u egzorcysty napisał:

Od momentu kiedy trafilam do egzorcysty caly czas sie nawracam ,przyjmuje do serca Pana Jezusa ,modle sie rozne modlitwy poznalam dzieki temu,tylko ze problem nie znika.

Caly czas czuje walke z demonem.

ponieważ  diabłu się wyrywasz.to walczy..zaufaj Bogu żyj sakramentami..i lecz depresje...a wszystko będzie cacy./...

Gość gość
1 minutę temu, Jajko Pisanka napisał:

a u psychiatry byłaś? No na depresję i próby samobójcze to są leki, a nie egzorcysta.

Przy okazji, zacznij brać żelazo - od niedoboru wypadają włosy i można mieć stany depresyjne

Może być żelazo znalezione na złomowisku? 🤔

Może być żelazo znalezione na złomowisku? 🤔

nie pisz głupot .....a żelazo pod kontrola..musisz brać..

nie trzeba, można kupić bez recepty w aptece - tylko trzeba przeczytać ulotkę i nie przekraczać dozwolonej dawki