Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Które ładniejsze?

Niebieskookie blondynki czy czarne z brązowymi oczami ?

Polecane posty

Gość Jarek1984

Najpiękniejszą dziewczyną w moim LO była moja kumpela. Brunetka o prześlicznej twarzy, brązowych oczach i bardzo długich włosach sięgających pośladków. Wszyscy się za nią oglądali. Miałem zaszczyt być jednym z bardzo nielicznych szczęściarzy, którzy mogli ją pocałować i do których ona się przytulała. 

Gość Sierra
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Z tym że ludzie z takim odcieniem niebieskiego czy zielonego to rzadkość straszna. Większość ma brudny kolor który nie robi wrażenia. Zwłaszcza zielone są brzydkie gdy przeciętne. Poza tym dyskusja na takie tematy to jak walka dzieci w piaskownicy które ma lepsze grabki....każdy ma swój gust więc wciskanie że blondynki lub brunetki są lepsze bo coś tam to śmiech na sali.

Zielone są właśnie piękne bo są takie kocie i odbijaja światło na różne kolory , raz wygladajac na niebieskie , raz na zielone , raz na szmaragdowe , brązowe są zawsze takie same jednowymiarowe 

Ja tez wolę blondynki, ale brunetka też moze byc o ile nie taka sztucznie czarna.Ogolnie wlosy to moj fetysz.

Gość Monika

Brunetki moga miec jasne oczy..

..a blondynki brazowe :)

Gość Gość gość
1 minutę temu, Gość Jarek1984 napisał:

Najpiękniejszą dziewczyną w moim LO była moja kumpela. Brunetka o prześlicznej twarzy, brązowych oczach i bardzo długich włosach sięgających pośladków. Wszyscy się za nią oglądali. Miałem zaszczyt być jednym z bardzo nielicznych szczęściarzy, którzy mogli ją pocałować i do których ona się przytulała. 

Napisała brunetka-,- 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Sierra napisał:

Zielone są właśnie piękne bo są takie kocie i odbijaja światło na różne kolory , raz wygladajac na niebieskie , raz na zielone , raz na szmaragdowe , brązowe są zawsze takie same jednowymiarowe 

Boże co za egzaltacja 

Gość Gość
18 minut temu, Gość 43 cm napisał:

Co jest nie tak z Agatką?  To bardzo urocze dziewczę, aczkolwiek zajęte. 

Wyzywa i obraża innych. Sam patrzysz tylko na wygląd, a nie charakter. A od kobiet wymagasz, zeby nie zwracali uwage na urode. 

Hipokryzja level hard. 

Gość Gość gość
1 minutę temu, Gość Monika napisał:

Brunetki moga miec jasne oczy..

..a blondynki brazowe 🙂

Jasne oczy mają raczej szatynki, czyli dziewczyny o brązowych włosach, brunetka mi się kojarzy raczej z uroda cyganki

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Wyzywa i obraża innych. Sam patrzysz tylko na wygląd, a nie charakter. A od kobiet wymagasz, zeby nie zwracali uwage na urode. 

Hipokryzja level hard. 

To jest aspergerowiec. Wybacz mu bo chyba to przez to nie widzi swojej głupoty.

Gość Monika
3 minuty temu, Gość Gość gość napisał:

Jasne oczy mają raczej szatynki, czyli dziewczyny o brązowych włosach, brunetka mi się kojarzy raczej z uroda cyganki

Brunetka to ciemny braz do czarnego. Szatynka to braz jasny.

Ciemny braz wlosy  i zielone oczy albo czarne  wlosy i niebieskie oczy nie widziales?

Ten drugi typ naturalnie rzadziej :)

Mi sie podobaja blondynki z brazowymi oczami (tez sa naturalne takie).

Gość Gość gość

Podobno kelnerki blondynki dostają dużo wyższe napiwki od brunetek 

Gość Gość gość
3 minuty temu, Gość Monika napisał:

Brunetka to ciemny braz do czarnego. Szatynka to braz jasny.

Ciemny braz wlosy  i zielone oczy albo czarne  wlosy i niebieskie oczy nie widziales?

Ten drugi typ naturalnie rzadziej 🙂

Mi sie podobaja blondynki z brazowymi oczami (tez sa naturalne takie).

Wątpię, ja znam platynowa blondynke ale farbowana ma ciemną karnacje i oczy ale to nie to samo co prawdziwa blondynka z jasna cera i dużymi jasnymi oczami 

Gość Monika
9 minut temu, Gość Gość gość napisał:

Wątpię, ja znam platynowa blondynke ale farbowana ma ciemną karnacje i oczy ale to nie to samo co prawdziwa blondynka z jasna cera i dużymi jasnymi oczami 

Ale w co watpisz to nie ufo :) Istnieja :)

Natomiast ja wierze, ze Tobie podoba sie taki typ ( to tzw. wiosna typ chlodny, najdelikatniejszy ;)

Gość Jarek1984
26 minut temu, Gość Gość gość napisał:

Napisała brunetka-,- 

Jestem brunetem. 

Gość 43 cm
22 minuty temu, Gość Gość napisał:

Hipokryzja level hard. 

Patrzę na to i na to,  kobiet z dobrym charakterem jest po prostu mało. Większość to zołzy.Od kobiet wymagam tylko by nie pisały głupot na forach. 😉

Gość Xxxxxx

Brunetki wyglądają na twarde i wladcze A te farbowane na czarno granatowy to już wogóle kicz 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość 43 cm napisał:

Patrzę na to i na to,  kobiet z dobrym charakterem jest po prostu mało. Większość to zołzy.Od kobiet wymagam tylko by nie pisały głupot na forach. 😉

A Agatka co niby robi? Ona to dopiero głupoty wypisuje. A przy tym wyzywa innych.

Gość 43 cm
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

A Agatka co niby robi? Ona to dopiero głupoty wypisuje. A przy tym wyzywa innych.

No dobra, ale dlaczego tak się przejmujesz Agatką? Niech sobie tam pisze co tam chcę.   

Gość Gość
11 minut temu, Gość 43 cm napisał:

No dobra, ale dlaczego tak się przejmujesz Agatką? Niech sobie tam pisze co tam chcę.   

To publiczne forum i mam prawo wyrazić swoje zdanie. 

Gość 43 cm

To publiczne forum i mam prawo wyrazić swoje zdanie. 

Ok. A my nie pisaliśmy wczoraj w temacie o polkach i ukrainkach,  jeśli można wiedzieć?  🙂

Gość Hahaha

Jakaś tu jest mocno zazdrosna o agatke blondynke 😄 daj spokój kobieto nie osmieszaj się to tylko Internet 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

1) Ava Marie i Leah Rose Clements - ( najpiękniejsze bliźniaczki świat) 

2) Thylane Blondeau - (najpiękniejsza dziewczynka świata)

3) Anastasia Kniaziewa

4) Kristina Pimenova

...i wiele innych.

Uważam, że ciemne oczy wypadają słabo przy takich jasnych. 

Nawet oczy  Paris Jackson w ciemnych soczewkach wygladają zwyczajnie. O wiele piękniejsze są jasne. Z tym, ze nie wiem które są jej prawdziwe. Podobno niebieskie.

Albo Jeremy Meeks - najprzystojniejszy więziem Ameryki. Zrobił taką furore dzięki temu jednemu zdjęciu i oczom. On tak naprawdę wygląda inaczej. Poszukajcie sobie w google.

Gość Monika
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Albo Jeremy Meeks - najprzystojniejszy więziem Ameryki. Zrobił taką furore dzięki temu jednemu zdjęciu i oczom. On tak naprawdę wygląda inaczej. Poszukajcie sobie w google.

Pamietam go :)

(ale nie zeby z nazwiska ;)

No, fajne sa niebieskie oczy :D

Ale to tylko wyglad... nic wiecej.

Gość 43 cm
20 minut temu, Gość Hahaha napisał:

Jakaś tu jest mocno zazdrosna o agatke blondynke 😄 daj spokój kobieto nie osmieszaj się to tylko Internet 

Dlaczego niby miałaby być zazdrosna,bez żartów... 

Gość Mimi23

A nie ważniejsze,żeby miała to coś w sobie albo w głowie? 

Gość Gosc
22 minuty temu, Gość Monika napisał:

Pamietam go 🙂

(ale nie zeby z nazwiska 😉

No, fajne sa niebieskie oczy 😄

Ale to tylko wyglad... nic wiecej.

I dzięki temu zdjęciu stał się sławny. Są jego fotki z innych aresztowań. Na którymś ma brązowe oczy i ciemne/czarne kręcone włosy. 

Gość Monika
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

I dzięki temu zdjęciu stał się sławny. Są jego fotki z innych aresztowań. Na którymś ma brązowe oczy i ciemne/czarne kręcone włosy. 

Az tak nie sledzilam jego "kariery" ;D

Ale fakt duzo o nim pisano i mowiono :)

Mnie by bardziej interesowalo na miejscu tych zachwyconych kobiet, dzieki ktorym stal sie "slawny" co nawywijal i ze w ogole byl aresztowany, a nie czy ma ladne oczka :)

Gość Gość
38 minut temu, Gość Hahaha napisał:

Ja nie muszę być o nikogo zazdrosna, bo nigdy nie oceniam nikogo po wyglądzie, a jeśli widzę, że ktoś bezpodstawnie ubliża innym to mam prawo o tym powiedzieć. 

Gość Słodka Agatka

Ja nie muszę być o nikogo zazdrosna, bo nigdy nie oceniam nikogo po wyglądzie, a jeśli widzę, że ktoś bezpodstawnie ubliża innym to mam prawo o tym powiedzieć. 

Przeważnie osoby nieatrakcyjne twierdzą że nie oceniają po wyglądzie 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Monika napisał:

Az tak nie sledzilam jego "kariery" ;D

Ale fakt duzo o nim pisano i mowiono 🙂

Mnie by bardziej interesowalo na miejscu tych zachwyconych kobiet, dzieki ktorym stal sie "slawny" co nawywijal i ze w ogole byl aresztowany, a nie czy ma ladne oczka 🙂

Nie chodzi o śledzenie. Gdy po tym jednym zdjęciu stał się sławny pojawialy się artykuły i zdjecia . Wrzuc w google i bez trudu znajdziesz. Mnie też to nie interesowało. To tylko taka ciekawoska, a propo tematu, bo ktoś twierdził że brązowe atrakcyjniejsze wg. tego kogoś. Otóż nie, a na pewno nie zawsze. Poza tym jeden lubi rybki, drugi pipki, nie ma co dyskutowac. Jedynie mozna zostawic swoja subiektywną opinie.