Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia

Pomóżcie bo nie wiem co robić..

Polecane posty

Gość Sylwia

Hej,moja sytuacja jest tak beznadziejna ze juz nie wiem sama czy sie smiac czy płakać. Otóż jestem ze swoim "partnerem" prawie 4 lata.. Mamy 10miesięczną córeczke. Od jakiegos czasu psuje sie miedzy nawi wszyatko,on nigdy mnie nie szanował a ja latałam za nim jak pies za panem.. Niedawno dowiedzialam sie ze ma na boku dziecko,i to nie jedno a dwójkę - kazde oczywiscie z inną... Od tamtej pory nie moge na niego patrzec. Nie chce z nim rozmawiac,powiedzialam.mu ze chce sie rozstac to co zrobił..?! Zaczął mi wmawiac ze sie powiesi a to wszystkonto moja wina. Nie chce miec z nim nic wspólnego ale jednochesnie nie chce miec go na sumieniu. Kilka razy juz dzwonił w nocy i  udawał ze sie dusi.. Jak sie go pozbyc??!

Gość Gosc

Blefuje

Gość tak to widzę

Publicznie ogłosić jakim jest krętaczem ! Poinformować koleżanki i rodziców. I powiedzieć im wprost,że jesteś przez tego chłopaka szantażowana. Bo jeśli jemu się odmieni i zamiast samobójstwa zaplanuje zabójstwo ? Tacy ludzie mają cos nie tak pod czaszka.  Uwazaj na siebie. Internety i realne życie są pełne takich " niezrealizowanych " chłopaków. 

Gość Gość
12 godzin temu, Gość Sylwia napisał:

Jak sie go pozbyc??!

Zablokowac numer. 

Gość ee tam

Spusc go na drzewo. A jak sie powiesi, dziecko bedzie mialo rente i git ;-)

Gość Gość gość

Obetnij mu, żeby przypadkiem nie zrobił czwartego innej.

Gość Wredna

Tylko Cie szantazuje, jest manipulatorem i chce Ci wyprac mozg. Jesli masz swoj kat, czy np mozesz zamieszkac z rodzicami, to zapewnij spokoj sobie i dziecku, a on...coz, bardzo Cie oszukal i jak najbardziej zrozumiale jest, ze chcesz odejsc. W tej sytuacji to dobrze, ze nie macie slubu, bo byloby tylko wiecej klopotu. Czasem jestesmy takie zaslepione, ze za pozno zauwazamy, ze jestesmy dla kogos malo wazne, a ktos jest z nami tylko dla wlasnej wygody.

Gość Sama prawda
35 minut temu, Gość Wredna napisał:

W tej sytuacji to dobrze, ze nie macie slubu, bo byloby tylko wiecej klopotu. 

Wręcz odwrotnie!

Byłoby dużo łatwiej, dostałaby rozwód od ręki z orzeczeniem alimentów i miejsca pobytu dziecka za jednym zamachem.

A tak będzie szarpanina w sądzie o parę groszy ( dzieci z konkubinatów zazwyczaj mają zasądzane niższe alimenty).