Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja

Mąż 3 dni w tych samych gaciach nie mogę

Polecane posty

Gość Alicja

Dziewczyny! Zauważyłam ze mój facet od kilku tygodni zużywa mało bielizny, widzę jaka ilość jest jego rzeczy w koszu czy pralce. Jak zobaczyłam sterczace te same gacie spod spodni 3 dzień to mu wygarnelam że jest leniem i smrodem. Obraził się słuchajcie. Stwierdził że mu się nie chce, ze po co   ze i tak seksu mało to starać się nie musi. Że przynajmniej wiem że mnie nie zdradza bo jak z takimi gaciami... Może i jest mniej seksu ale jestem w ciąży, ciągle wymiotuję i gorzej się czuje, zatem libido mam mniejsze. Powiedziałam mu ze ja go przewijać nie będę tak jak przyszłe dziecko i że albo się ogarnie albo z seksu nici i że się wprowadzę bo mi niedobrze się robi. Zaśmiał się i poszedł do pracy w tych gaciach oczywiście... 

Gość Wredna

Hahahahahah:D sorry autorko, ale tak mnie rozsmieszylas:D

Gość Kiciara

Hahahah hahaha posikalam się ze śmiechu!!!! 

Gość Jan
5 minut temu, Gość Alicja napisał:

Stwierdził że mu się nie chce, ze po co   ze i tak seksu mało to starać się nie musi. Że przynajmniej wiem że mnie nie zdradza bo jak z takimi gaciami... Może i jest mniej seksu ale jestem w ciąży

Sama sobie odpowiedziałaś. Połóż się na łóżku, garnek obok łóżka i wymiotuj, a on niech Cię posuwa skoro lubi takie widoki. PUKE JAPAN do guglo.

Gość DDDDDDD

Ty wredna jesteś śmieciem hejterskim, vel mesagepuszczalska vel jamszczurka i temat ty założyłeś takie gooowno inwigilujące izakładające mnóstwo wątków oczerniających , jaj to nie masz bo tak skopane że wypłynęły ... 

Gość Hania

Janek bezrobotny trollu!!! Wypierdalaj