Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

ludzki glos z odległości metra slysze jak szept

Polecane posty

Gość gosc

normalnie sie zab/ije

Gość szczery gosc

Tak, tak..wiemy i tak juz od 5 lat. Tycwolisz narzekac niz isc do pozadnego specjalisty, bo ci kady szkoda. 

Gość gosc
Przed chwilą, Gość szczery gosc napisał:

Tak, tak..wiemy i tak juz od 5 lat. Tycwolisz narzekac niz isc do pozadnego specjalisty, bo ci kady szkoda. 

idę 17 stego , 250 zl wizyta, drugie tyle dam na inhalacje a znowu goowno pomoze

Gość szczery gosc

to ze kosztuje 250 nie oznacza ze to dobry specjalista. Ponoc w zeszlym roku ci sie odetkalo...

Gość gosc
15 minut temu, Gość szczery gosc napisał:

to ze kosztuje 250 nie oznacza ze to dobry specjalista. Ponoc w zeszlym roku ci sie odetkalo...

tak ale teraz po tym samym leku nie chce, po...one to

Gość gosc

amerykanscy lekarze sobie z tym nie radza, co dopiero polscy

Gość GLOSO

Ja pier....Chłopie ty ciągle się kur.. użalasz.Co post o chorobie to ty i twoje ucho😧Idź do specjalisty i zacznij je leczyć a jak ci kasy szkoda wyj....żeby się leczyć i zdrowym być to zrób zbiórkę może jakiś głupi ci pomoże.Ja mam nadzieje że skończysz te piz...... tematy na temat tego głuchego zatkanego czy ch.. wie co ucha skończysz bo 💩 ... mi się chce jak czytam o twojej nieszczęśliwej chorobie😡

Gość Gość

Żałosny typ. pewnie ulomny jak każdy facet z kafeterii. 

Gość GLOSO

i ch.. mnie to obchodzi że mnie ludzie zbesztają za to.Jesteś pier............skoro tyle czasu meczysz się z UCHEM😡😡😡

Gość GLOSO

Z pis....też byś tyle czekał żeby do lekarza iść i zrobić porządek😠😡Jak nie masz jaj żeby załatwić sprawę raz a porządnie i cieszyć się życiem to sobie je kur.. obetnij.

Gość gość

Amerykańska opieka zdrowotna jest na bardzo marnym poziomie, gorzej tam jest niż w Polsce 😕

Dwa, to że lekarz jest drogi i ma 5 gwiazdek w necie nie znaczy jeszcze że jest wybitnym specjalistą a ty do takiego powinieneś pójść. Poszukaj jakiejś specjalistycznej kliniki czy coś. 

Trzy, to że jesteś chory, nie znaczy że nie możesz żyć pełnią życia, mieć dziewczynę, przyjaciół, trochę sam siebie ograniczasz i unieszczęsliwiasz takim myśleniem. 

Cztery, wiem że czasem ch/uj człowieka strzela jak się stara sobie pomóc i nic z tego, bo sama mam przewlekłe problemy zdrowotne (jak pewnie wielu ludzi) ale trzeba być upartym i cierpliwym i jeśli widzisz po czymś choćby niewielkie efekty to kontynuować to. 

Gość gość

Pięć, można się uzależnić od użalania się nad sobą i narzekania, nie idź tą drogą. Myśl o rzeczach za które możesz być wdzięczny. 

Gość gosc
9 minut temu, Gość GLOSO napisał:

Z pis....też byś tyle czekał żeby do lekarza iść i zrobić porządek😠😡Jak nie masz jaj żeby załatwić sprawę raz a porządnie i cieszyć się życiem to sobie je kur.. obetnij.

jak tępaku posrany, poczytaj w necie o dysfunkcji trąbki tysiace ludzi sie z tym meczy latami i nie mogą ich wyleczyć, zaslugujesz na ta chorobe

Gość gosc
10 minut temu, Gość GLOSO napisał:

prymitywie bylem u 20 lekarzy

Gość gosc

z ta choroba nie da sie byc szczesliwym jak jest poprawa na tydzień to potem na miesiac pogorszenie, czuje sie odcięty od swiata, jak strace sluch to tylko sznur

Gość gość

Ty już od kilku lat piszesz o swojej dolegliwości? 

Gość GLOSO
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Ty już od kilku lat piszesz o swojej dolegliwości? 

No dokładnie i nie można już tego czytać😠

Gość gosc
1 minutę temu, Gość GLOSO napisał:

to się zajmij czyms innym niz czytaniem forum nierobie

Gość GLOSO
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

to się zajmij czyms innym niz czytaniem forum nierobie

CHu.. sobie odetnij i w te ucho dzbanie wsadź może się odetka

Gość gość

Wiem kim jesteś z tamtych czasow😒

8 minut temu, Gość GLOSO napisał:

Gość GLOSO
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Wiem kim jesteś z tamtych czasow😒

A co cie to obchodzi skąd jestem ty masz się ogarnąć i zrobić porządek z uchem a nie robić pip..na forum i użalac się wiecznie.Zrób coś!!!Albo znajdź głuchą kobiete😡Niech da ci w du...się wyru...i będzie kur.. wreszcie spokój

Gość gość

Mnie nie interesuje skąd jesteś, po prostu pamiętam pewne dolegliwości opisywane na forum, a tu nie dość że głuchy to sklerotyk. 

Gość GLOSO
5 minut temu, Gość gość napisał:

Mnie nie interesuje skąd jesteś, po prostu pamiętam pewne dolegliwości opisywane na forum, a tu nie dość że głuchy to sklerotyk. 

Ja wiem że to jest cip.. Tylko się uzala płacze i wali grusze w poduszke.Idę z tego forum bo💩 jest.A ucho to wiesz do ucha cie cwe. wyru...i będziesz miał możliwość słyszenia jak kut..wierci ci uchu.Pier....się uszaty

Gość Nienie

Autorze! Mi się tak nieraz robi od zapalenia zatok związanego z wiosennymi alergiami. Pomaga tydzień antybiotyku. 

Gość gosc
8 godzin temu, Gość Nienie napisał:

Autorze! Mi się tak nieraz robi od zapalenia zatok związanego z wiosennymi alergiami. Pomaga tydzień antybiotyku. 

jaki antybiotyk? Mi żaden lekarz nie przepisal

Gość Aka
51 minut temu, Gość gosc napisał:

jaki antybiotyk? Mi żaden lekarz nie przepisal

Nie przepisał, bo masz nerwicę natręctw. Urojona dolegliwość, na którą można zrzucić odpowiedzialność za swoje ......ne życie. To się leczy, ale u psychiatry.