Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jon hukh

gematria I PET GOAT oraz celebrytów dowodem na spisek i matrix

Polecane posty

Gość jon hukh

dowody na to ze celebryci i wiekszosc ludzi to iluzja ciastolinowców

DOWODY wyliczenia gematrii dla........ELA ZAWADZKA......I PET GOAT.......AKACPER BOSKI...............666/111/8

Filmik "iluminatów" z tamtej apokalipsy z 2011? I PET GOAT 2 gdzie byłem chyba jako kozioł w celi piekła zamykany lub jako tamten chłopiec z pustą potłuczoną głową podłaczony do krzyczacego telewizora? lub ... wie co jeszcze? i w którym jest przewidziany pozar NOTRE DAME ostatni, ma gematrie taką samą jak ELA ZAWADZKA!!!! jak równiez AKACPER BOSKI(pisze o tym nizej)..... tu gematria I PET GOAThttps://www.gematrix.org/?word=i+pet+goat+ii a tu jeszcze raz dla ELA ZAWADZKA https://www.gematrix.org/?word=ela+zawadzka Teraz najlepsze nie tylko w english gematria ma 666 ale w pozostałych dwóch gematriach ma te same liczby co ela zawadzka!!!! TO JEST NIEMOŻLIWE!!!!!!!!!!!!! w simple gematria ma tak samo 111 jak zawadzka, a w jewish gematria ma 350 co po zsumowaniu cyfr 3+5+0=8, a ela zawadzka ma 1943 co po zsumowaniu tez daje 8!! 1+9+4+3=17=1+7=8!!!!!!! wazne ze ostatecznie po zsumowaniu jest to samo w trzech róznych gematriach dla zupełnie innych wyrazów!! to niemożliwe zeby przypadkiem tak wyszło!!! wiec nie miałem urojen!!!!!!!!!!!! zarówno zawadzka jak i ten filmik mnie dotyczyła, a ty scierwo tez chyba kłamiesz.............musiałbym sprawdzic date powstania tego gówna czy to było po smierci miłosci kiedy sie zabijałem i odmówiłem ekstaz rózancowych i pokochania w zamian jezusa czy to sie zgadzałoby w czasie?! nawet nie chce mi sie myślec nad tym, pamietam to fragmentarycznie jak przez mgłe smoleńską, a kto ma pilota ten ma władze tak było w funny games filmie którym mnie jako zabójcy w moim domu zamykali w tym piekle jako kozła w i pet goat ? kiedy pilotem od tv manipulowali czasem i zdarzeniami zeby wygrac itp, pilot janeczek, janbosko od wizji piekła z karakorum, boscy z serialu z kozuchowska która z karolakiem po mnie przychodzili raz itd itp. niemozliwe do zrozumienia, wiem tylko ze to nie były urojenia..............WAŻNA AKTUALIZACJA TRZECIEJ GEMATRII............................................i jeszcze cos z gematrii, dla mnie dosc dobry dowod: kacper boski, postac chłopca z serialu rodzinka.pl jak dodac a czyli a kacper jest boski jako Akacper boski to dwie gematrie sie zgadzaja z ela zawadzka i ipet goat czyli 666 oraz 111 jak ktos wie co to jest rachunek prawdopodobienstwa to moze zrozumie jak mało to jest prawdopodobnehttps://www.gematrix.org/?word=akacper+boski .......zeby wytłumaczyc musiałbym pisac bardzo dziwne i mało pamietane "urojenia " z tamtych czasów, wiec streszcxze jedynie ze w pewnym momencie zostałem zdegradowany z meza i kochanka do dziecka w tej rodzince, tak chyba to sie jakos działo, własnie do tego kacpra boskiego, a potem jak odmawiałem jezusowi po zamknieciu w piekle nagle sie dowiedziałem o jakims janiebosko co pisał o murach wygłuszajacych krzyi z piekła i to jakby sen zartował ze to bosko, no to bosko! nie boska komedia itp...a taki boski byłes hahahah i szyderstwo? czy o to chodziło? mógłbym pokazac zdjecie tego co było jako kobieta w pewnej scenie z chłopcem na jej zajeciach który był bardzo podobny do serialowego kacpra boskiego który patrzy w niebo błagalnie a obok sa szatanki z mojego snu itd....umieram i nie chce mi sie tego tłumaczyc, a ta ... lub kobieta w zaleznosci czy sprzedała mnie jako system swiadomie czy tez niczego nie wie i tak nie uwierzyłaby nawet gdyby to kiedys przeczytała wiec po co. Boże że kale nawet nie dasz mi zrozumienia kto brał w tym udział a kto nie, a moze ludzie brali w tych zapisach udział nieswiadomie? niepojęte ze w ogóle chciało mi sie to pisac, jako dowód mam te trzy gematrie, na to że nie bredze ale pisac dokładniej to za ... nie bede. Zbrodniaże. A ty e nigdy sie nie dowiesz jak wielkie rzeczy wtedy dla ciebie miałem, zapewniam cie ze nawet jesli jestes systemem i mnie swiadomie sprzedałas to na pewno nie wiesz co wtedy miałem, co czułem, czesc tego prądu sama odczułas wtedy, trace najwiecej, bądz boże przeklęty!!!!!! za co...........jeszcze dwa zdania wyjasnienia gdyby to kiedys ktos postronny czytał i nie rozumiał co tu jakis psychiczny bredził to nie chodziło o to ze ja miałem jakis romans" z kozuchowską w serialu tv tylko byłem w tym jakby w innym wymiarze jako symbolicznej zwierzchnosci tego co działo sie w realnym fizycznym swiecie w mojej relacji sercowej z tym co było jako kobieta, a kiedy została zagrabiona a moja miłosc umarła wtedy stałem sie tamtym kacperkiem itd itp. osobiste wywody zenujace nie beda kontynuowane, chociaz gdybym nie umierał i miał siłe i checi i lepiej sobie to poprzypominał to bym to lepiej zapisał dla potomnych scatognostyków zeby wiedzieli jakich matactw i cudów spisku z zaskoczenia ich sprzedajacego i do piekła wypierdalajacego powinni sie spodziewac ale to konto znow mi usuną, słowa zaginą, potłuczone urojenia niespójne i tak nie sa zadnym dowodem itd itp. Przegrani sa usuwani, zwyciezcy pisza historie!!!!! pamietajcie biblia to historia zwycięzcy!!!!! nie znaczy ze jest dobra i prawdziwa znaczy ze zapisano tam moje potępienie zanim zostałem potępiony itd itp