Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosiłapcix

Pomocy! Mój facet mnie okłamuje!

Polecane posty

Gość kosiłapcix

Mój facet ma niestety zachowania, które sprawiają, że nie zniosę już takiego życia dłużej. Bardzo go kocham i chce z nim być, ale serio, czasem to po prostu myślę, że już nie dam rady i rozrywa mi to serducho, bo myślałam, że będziemy razem na zawsze a wychodzi na to, że on na każdym kroku mnie oszukuje. Ukrywa przede mną od rzeczy bardzo istotnych po banały. Ostatnio dowiedziałam się że będąc na b2b nie płacił podatków przez rok i teraz ma kilka tysięcy do zapłacenia. Dowiedziałam się, że ma problemy ze zdrowiem i że walczy z wrzodami. Cały czas dowiaduje się czegoś nowego, on niby próbuje być transparenty ale wcale tak nie jest i non stop czuje się jak ...ka. Kocham go, więc nie wiem kiedy powinnam powiedzieć dość. Pomóżcie mi, nie chce się obudzić z ręką w nocniku, ale wiecie jak to jest kiedy uczucia wchodzą w gre, a ja mam już dość płaczu i czucia się ze sobą jak ...!

Gość Xeli

TO chyba nie ma co planowaqc wspolnej przyszlosci. Ciesz sie chwila i odseparuj swoje finanse.

Gość kosiłapcix

Chyba będę musiała, mam wrażenie czasem że jest nieodpowiedzialny i puści nas oboje z torbami!