Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

ZAKOCHAŁEM SIĘ I BĘDZIE CIĘŻKO POZNAĆ JĄ!!!!!

Polecane posty

Gość Gość

Zakochałem się w dziewczynie która mnie nie zna w dodatku jest nieśmiałą więc pisać też nie za bardzo.Jedyne co to piszę z jej koleżanką i po przez nią chcę się z nią spotkać.

Gość Gość

Tak wiemy. Ma 18 lat mieszka daleko i jest znanym sportowcem 😑

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tak wiemy. Ma 18 lat mieszka daleko i jest znanym sportowcem 😑

Ciekawe skąd.

Gość Gość

Bo się powtarzasz gimbie . Tylko po  co?

Gość Ania
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Zakochałem się w dziewczynie która mnie nie zna w dodatku jest nieśmiałą więc pisać też nie za bardzo.Jedyne co to piszę z jej koleżanką i po przez nią chcę się z nią spotkać.

Napisz do niej.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Ania napisał:

Napisz do niej.

A myślisz że bym nie napisał ale jest nieśmiała a dla mnie to spory problem z którym borykam się od jakiegoś czasu.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Bo się powtarzasz gimbie . Tylko po  co?

Mam pytanie do jakiego wieku jest się gimbusem?Po co bo nie wiem co zrobić.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Ania napisał:

Napisz do niej.

Tak na prawdę to zakochałem się w jej ojcu, rubasznym wąsatym januszu z nadwagą.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tak na prawdę to zakochałem się w jej ojcu, rubasznym wąsatym januszu z nadwagą.

Dobry masz gust skoro lubisz grubych i wąstych januszy.

Gość do autora

Zacznij kręcić się wokół jej znajomych. Chodź tam gdzie ona jest. Skoro to nieśmiała dziewczyna,  pokazuj jej, że jesteś sympatycznym, miłym, spokojnym gościem, aby jej  nie wystraszyć. Zagadaj do niej, na pewno nie odbierze Cb źle 🙂 

Gość Dobrze radzę
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Najgorsze co możesz zrobić, to pośrednika z koleżanki. Nie włącza się osób trzecich w sprawy miłosne! Zobaczysz, że koleżanka tak Wam namiesza, że do żadnego spotkania nie dojdzie. Załatw sprawę sam, po męsku. W przeciwnym razie stracisz tę dziewczynę

Gość K4k
3 minuty temu, Gość Dobrze radzę napisał:

Najgorsze co możesz zrobić, to pośrednika z koleżanki. Nie włącza się osób trzecich w sprawy miłosne! Zobaczysz, że koleżanka tak Wam namiesza, że do żadnego spotkania nie dojdzie. Załatw sprawę sam, po męsku. W przeciwnym razie stracisz tę dziewczynę

Z pośrednika i różnie bywa... 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Dobrze radzę napisał:

Jeśli chodzi o koleżanke to nic jej o tym nie mówiłem tylko chciałbym żeby mi napisała kiedy mają treningi żeby ją spotkać.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość do autora napisał:

Zacznij kręcić się wokół jej znajomych. Chodź tam gdzie ona jest. Skoro to nieśmiała dziewczyna,  pokazuj jej, że jesteś sympatycznym, miłym, spokojnym gościem, aby jej  nie wystraszyć. Zagadaj do niej, na pewno nie odbierze Cb źle 🙂 

No i właśnie dlatego nie pisze.Jestem symaptyczny,spokojny i nieco nieśmiały więc wiem jak to jest