Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

strasznystraszak

TYLKO NIE MÓW NIKOMU

Polecane posty

Witam.

Na Youtube od dzisiaj dostępny jest nowy film dokumentalny Sekielskiego o pedofilii w kościele.Oglądał już ktoś?Ciekawią mnie wasze opinie na temat tego materiału.

https://www.youtube.com/watch?v=BrUvQ3W3nV4 żebyście nie musieli szukać.

Gość Dyżurny moderator

Obejrzałem. Mocny i dobry dokument. Podejście księży i kościoła szokuje. Polecam. 

1 godzinę temu, Gość Dyżurny moderator napisał:

Obejrzałem. Mocny i dobry dokument. Podejście księży i kościoła szokuje. Polecam. 

Kler jeszcze obejrzałem na luzie.Pokazali w nim to co wszyscy i tak już wiedzieli. 

Jestem ateistą od urodzenia,ale nie takim atakującym katolików itd.Mam w zasadzie w zadzie kto w co wierzy co w swojej sypialni odpierdziela z kim i z czym. Nigdy nie interesował mnie kler i jego interesy bo mnie to w zasadzie nie dotyczyło oprócz tego że z podatków są finansowani, ale po co przejmować się czymś na co i tak nie masz wpływu. 

Ale  po zapoznaniu się z tym materiałem jestem zdania że wszystkie kościoły w Polsce należałoby spalić. 

Gość Kkkkkkkkkkkkk...a!

Szok jest już na starcie filmu. Zaczyna się od przysięgi jaką muszą złożyć ofiary pedofilii zgłaszające to w kościele. 

w każdej sprawie czy dochodzeniu składa się przysięgę to procedura..a przecież pedofilia się nie przedawnia...możesz zgłosić dziś...

Gość Kkkkkkkkkkkkk...a!

Nie oglądałaś i nie rozumiesz. Przysięgę składasz że nic nikomu nie będziesz mówić bez pozwolenia od biskupa, dopiero kościół przyjmuje zgłoszenie. Procedura kkkuuuuurrrrwwwaaaaaa!

2 minuty temu, Gość Kkkkkkkkkkkkk...a! napisał:

Nie oglądałaś i nie rozumiesz. Przysięgę składasz że nic nikomu nie będziesz mówić bez pozwolenia od biskupa, dopiero kościół przyjmuje zgłoszenie. Procedura kkkuuuuurrrrwwwaaaaaa!

narwaniec nie opanowany z buzi robi sobie chlew...wulgarny...

Gość gość1

Odważni są myślę, że Kościół im tego nie daruje zwłaszcza podważania świętości J.P II

Gość gosc

Oburzający dokument ponad mln wyświetleń,polecam

Gość gość

pokazali prawdę w Kościele

Gość gosc

ja tez bylam molestowana naszczescie nie doszlo do gwaltu nikomu nie powiedzialam a potem ten ksiadz zniknal podobno go przeniesci do innej parafii

Gość gosc

no to u mnie ksiądz zbrzuchacił dziewczyne którą uczył religii w szkole średniej i co mu zrobili? nic, przenieśli go tylko 50km dalej i tam udaje dalej dobrego pasterza-księdza i poucza innych, spowiada itd

a ciekawe co wikariusze którzy są w mojej parafii nawywiajali we wcześniejszych parafiach w których byli, może też zbrzuchacili jakąś dziewczyne albo wykorzystali jakieś dzieci a tu udają super księży

OGLĄDAŁEM MOCNE 

UTWIERDZIŁO MNIE TO TYLKO W PRZEKONANIU ŻE KOŚCIÓŁ KATOLICKI TO NAJWIĘKSZA SEKTA, NAJGORZSZA ZAKŁAMANA ZJEEBANA INSTYTUCJA JAKA ISTNIEJE,  TO JEST GORSZE NIŻ JAKAKOLWIEK MAFIA NA ŚWIECIE DZIŚ MOGĘ TYLKO SIĘ CIESZYĆ ŻE GDY BYŁEM GÓÓWNIAKIEM I MAMUSIA MNIE WYSYŁAŁA DO KOŚCIOŁA NIE TRAFIŁEM NA TAKIEGO SKURRWYSYNA PEDOFILA, DZIŚ JAKO DOROSŁY CZŁOWIEK NIE CHCE MIEĆ NIC Z TYM GÓÓWNEM JAKIM JEST KK NIC WSPÓLNEGO I MOJE DZIECI TEŻ NIE BĘDĄ MIAŁY

A TYCH JEEBANYCH SKURRWYSYNÓW KLECHÓW BRZYDZE SIĘ JAK NIKOGO INNEGO MIMO ŻE MÓJ OJCIEC CHRZESTNY BYŁ KSIĘDZEM TAK NAPRAWDE TO WIDZIAŁEM GO ZE 3 RAZY  W ŻYCIU I NAWET NIE WIEM CZY ŻYJE I JAKIM BYŁ CZŁOWIEKIEM

OBY JESZCZE Z MOJEGO ŻYCIA TA INSTYTUCJA UPADŁA W PIZZDU

Gość gosc

tylko że trzeba rozdzielić dwie rzeczy

Kościół-Księża a Pan Bóg

bo to że ludzie leją na księży i KK to jeszcze ok, ale nie może ucierpieć na tym relacja z Bogiem.

To że księża grzeszą i odwalają takie rzeczy to nie wina Boga, nie odwracajmy się od Pana Boga tylko dlatego że księża grzeszą, ok, nie chodź do kościoła, ok odwróć się od KK, ale nie odwracaj się od Pana Boga. Módl się sam, czytaj Biblię

Najgorsze jest właśnie to że ludzie widząc to co odwalają księża, odwracają się nie tylko od kościoła, ale niestety również od Pana Boga :( a to już jest niebezpieczne, bo to plan iście szatański, to jemu zależy na tym by odciągnąć ludzi od Boga. Kościół i księża go nie obchodzą, szatan chce odciągnąć od Boga, zwieść ludzi. I niestety właśnie w przypadku tych wszystkich afer związanych z księżmi ludzie błądzą, bo odwracają się od kościoła ale niestety również od Boga. Nie dajmy się podpuścic szatanowi, to że księża są jacy są to nie powód do wypięcia się na Pana Boga

Gość gooooo

ohyda

Gość smieszneee

a przeciez podobno ksieza maja zyc w celibacie, nie zdrowiej by bylo wziac sie za doroslych baby i chlopow?

Gość mopp

korwin mikke byłby zadowolony

Gość Gość
8 godzin temu, man on the mоon napisał:

OGLĄDAŁEM MOCNE 

UTWIERDZIŁO MNIE TO TYLKO W PRZEKONANIU ŻE KOŚCIÓŁ KATOLICKI TO NAJWIĘKSZA SEKTA, NAJGORZSZA ZAKŁAMANA ZJEEBANA INSTYTUCJA JAKA ISTNIEJE,  TO JEST GORSZE NIŻ JAKAKOLWIEK MAFIA NA ŚWIECIE DZIŚ MOGĘ TYLKO SIĘ CIESZYĆ ŻE GDY BYŁEM GÓÓWNIAKIEM I MAMUSIA MNIE WYSYŁAŁA DO KOŚCIOŁA NIE TRAFIŁEM NA TAKIEGO SKURRWYSYNA PEDOFILA, DZIŚ JAKO DOROSŁY CZŁOWIEK NIE CHCE MIEĆ NIC Z TYM GÓÓWNEM JAKIM JEST KK NIC WSPÓLNEGO I MOJE DZIECI TEŻ NIE BĘDĄ MIAŁY

A TYCH JEEBANYCH SKURRWYSYNÓW KLECHÓW BRZYDZE SIĘ JAK NIKOGO INNEGO MIMO ŻE MÓJ OJCIEC CHRZESTNY BYŁ KSIĘDZEM TAK NAPRAWDE TO WIDZIAŁEM GO ZE 3 RAZY  W ŻYCIU I NAWET NIE WIEM CZY ŻYJE I JAKIM BYŁ CZŁOWIEKIEM

OBY JESZCZE Z MOJEGO ŻYCIA TA INSTYTUCJA UPADŁA W PIZZDU

Przemek wpisz w Google imię i nazwisko tego twojego wujka księdza, to go na pewno znajdziesz na której jest parafii i będziesz wiedział czy żyje w ogóle.

Ps. Czemu ty miałeś księdza na chrzestnego? To jest brat twojej matki albo twojego ojca?

23 minuty temu, Gość Gość napisał:

Przemek wpisz w Google imię i nazwisko tego twojego wujka księdza, to go na pewno znajdziesz na której jest parafii i będziesz wiedział czy żyje w ogóle.

Ps. Czemu ty miałeś księdza na chrzestnego? To jest brat twojej matki albo twojego ojca?

TO BRAT CIOTECZNY MOJEGO OJCA 

PONIEWAŻ MOJA BABCIA  BYŁA BARDZO RELIGIJNA I CHCIAŁA 

ON JEST Z DRUGIEGO KOŃCA POLSKI I TAK JAK PISAŁEM JA WIDZIAŁEM SIĘ Z NIM 2 RAZY W ŻYCIU PRZYNAJMNIEJ TYLE PAMIĘTAM  PRZED MOJĄ KOMUNIĄ W 2000 ROKU I W 2007 ROKU 

31 minut temu, Gość Gość napisał:

aaa wyszukałem rok temu jeszcze żył bo miał rocznice święceń kapłańskich https://www.archidiecezja.lodz.pl/2018/06/25-rocznice-swiecen-kaplanskich/

Gość subnet

Śledzenie scen upadkowych innych osób i to jeszcze na ekranie, to jest zamysł szatana by wszyscy dowiedzieli jakie to diabeł osiąga sukcesy, nawet wśród osób duchownych.
Drugim celem diabła jest to by dać ludziom pretekst do pokazywania publicznie scen gorszących by zwieść duszę jeszcze innych pozostałych , słabszych w wierze.
 Mimo , że sprawa tych upadków nie przekracza wśród duchownych 0,3 % (wynik z oficjalnego raportu z polski), to jednak próbuję się głosić wszystkim koniec kościoła.

Wszystkie rachuby , że kościół katolicki po tych rewelacjach upadnie to błąd, bo ludzie przychodzą do kościoła dla Boga a nie dla księży.

Kosciol sobie nie poradził z falą homoseksualistów , którzy przyszli do seminariów w latach 50.-70. ubiegłego wielu.

a niech Sekielski zrobi  teraz film o łowcy pedofili  który złapał ich az 500

https://www.youtube.com/watch?v=PlgZCfSj-9U

Wraz z mieszkańcami miasta i policjantami zatrzymał 32-latka, który miał proponować "lizanie części intymnych dziecku".

Gość gość x

pedofilów nie trzeba specjalnie szukać gdyż od 10 lat jest wdrożony system Geotagu do każdego filmu jaki ktoś wrzuca do youtube. Każdy znający trochę windowsa może z każdego filmu z yt odczytać lokalizację miejsca i dość dokładne położenie mieszkania gdzie nagrano dany film. Często jednak są tam prywatni ochroniarze uzbrojeni, bo pilnują swego "biznesu"

2 godziny temu, Gość subnet napisał:

Śledzenie scen upadkowych innych osób i to jeszcze na ekranie, to jest zamysł szatana by wszyscy dowiedzieli jakie to diabeł osiąga sukcesy, nawet wśród osób duchownych.
Drugim celem diabła jest to by dać ludziom pretekst do pokazywania publicznie scen gorszących by zwieść duszę jeszcze innych pozostałych , słabszych w wierze.
 Mimo , że sprawa tych upadków nie przekracza wśród duchownych 0,3 % (wynik z oficjalnego raportu z polski), to jednak próbuję się głosić wszystkim koniec kościoła.

Wszystkie rachuby , że kościół katolicki po tych rewelacjach upadnie to błąd, bo ludzie przychodzą do kościoła dla Boga a nie dla księży.

Czyli co, ''Nic nie mówic nikomu'' i nie nagłaśniac, i niech krzywdzą dalej. Ale z ciebie dno

Gość Gość

Ludzie już przestają chodzić do kościoła a ten film dobrze ze został pokazanymi przestrodze by szczególnie w małych miejscowościach patrzeć klechom na ręce i nie dopuszczać do takich sytuacji. Kościół na tej polityce zamiaatania pod dywan stracił wiele i cały czas traci.

Gość bażant
12 godzin temu, sówka1313 napisał:

I trafiłaby mnie jasna k u r w i c a ...znowu

mnie też