Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomyślmy

Jak myślicie co jest głównym celem koniotrzepa?

Polecane posty

Gość Pomyślmy

- Pisanie tematów o masturbacji, ocierafantazjach np. kuzynką, femdomie i innych opowiadań erotycznych by podniecać innych koniotrzepów

- Pisanie prowokacji by wywołać liczne kłótnie na forum (główny motyw puszczalstwo kobiet, materializm kobiet, manipulacja kobiet)

- Pisze sobie on tak dla zabawy, żeby sprawdzić jak ludzie zareagują

- Pisze opowieści by się samemu podniecać swoimi wątkami lub podobnymi opowieściami i komentarzami jego naśladowców

- Bawi się ludźmi z kafeterii i niszczy ich psychikę

Gość Pomyślmy

**ocieractwie, fantazjach

Gość Koniobij

Doszłem . Dziękuję 

Gość gość

A kto go tam wie. Może dla niego pisanie tutaj to zwykła zabawa.

Gość gość

Osoba co chce się podzielić z ludźmi swoimi najskrytszymi fantazjami z lidźmi w Internecie. Największą radość w życiu mu daje to,że ktoś w ogóle czyta, a nawet komentuje jego opowieści. Typowy samotnik-piwniczak. Pełno tego w Internecie

Gość Pomyślmy

x Leżaczek napisał 1 minutę temu: 

,,Wyspać się, pograć, pojesc powtórzyć "

Nie nie chodzi o typowego prawiczka z kafe. Chodzi o trolla, którego nazywamy ,,koniotrzepem"coś jak inne trolle typu bicu (43cm w bicepsie) ,dragon, nieskazitelny, kiełbasa, wieczorna ten typ od honoraty, onsam i inni

uzależnienie jak pijak...ciągle głód ....na głodzie ..masturbacji i na głodzie sexu...zniewolenie.....emocjami zniewolenie ...osoba...

Gość hehehe

Lepiej byc samotnikiem, piwniczakiem, koniotrzepem, prawiczkiem i co tam jeszcze sobie przyglupy moga wymyslic czyli "nołlajfem" :D niz nedznym alkoholikiem jak wiekszosc polaczkow. Zadawanie z jakimis tepakami zawsze konczy sie tak samo czyli jakims nalogiem bo przyglupy bez uzywek nic nie potrafia zrobic.

Gość Jan

Wyrtysk bez rąk z urządzeniem estim.

Gość gość

Nazywacie go koniotrzepem, on pewnie jest kimś kto cierpi z powodu braku miłości i przyjaciół. Stąd jego zachowanie i uzależnienie.

Gość Fapacz9000

A DLA MNIE ON JEST BOHATEREM !

Kilka lat czytam to forum i on akurat potrafi pobudzić wyobraźnie swoimi opowiadaniami. Niech zakłada tematy dalej. Przynajmniej ludzie aktywnie przeglądają to forum.

Gość Gość
11 minut temu, Gość Pomyślmy napisał:

Nie nie chodzi o typowego prawiczka z kafe. Chodzi o trolla, którego nazywamy ,,koniotrzepem"coś jak inne trolle typu bicu (43cm w bicepsie) ,dragon, nieskazitelny, kiełbasa, wieczorna ten typ od honoraty, onsam i inni

Onsam to koniotrzep? Fakt, jest starym prawi.kiem po 40, ale żeby od razu koniotrzepem?

Gość Goguś

Głównym celem koniotrzepa jest osiągnięcie wytrysku. Dziękuję. 

Gość Gość

A który facet nie jest koniotrzepem? 😑 

Gość Pomyślmy
44 minuty temu, Gość Gość napisał:

Onsam to koniotrzep? Fakt, jest starym prawi.kiem po 40, ale żeby od razu koniotrzepem?

Miałem na myśli trolli, pomyliłem się miałem na myśli tego o nicku ,,człowiek nikt"

Gość Gość gość

Wiem o co ci chodzi, ale co na uczuciowym można z trollować? Więcej trolli jest na ero.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Pomyślmy napisał:

Miałem na myśli trolli, pomyliłem się miałem na myśli tego o nicku ,,człowiek nikt"

Oooooo taaaaak, człowiek nikt to napastliwy troll. Nie dość, że się użala nad sobą, to zawsze musi przyczepić się do jakiegoś innego prawiczka pod byle pretekstem. Pozuje na wszystkowiedzącego. Ostatnio spamuje bełkotem o jakichś zanikających genach. Może i jest w trudnej sytuacji, ale takich jak on po prostu nie da się lubić. On chyba celowo zachowuje się tak, aby być przez innych uważanym za odpychającego.

Gość gość

Ogromna potrzeba seksu, tak samo wielka potrzeba ekspresji (ekstrawersja), złość na kobiety, poczucie krzywdy z ich strony, wycofanie z kontaków międzyludzkich i kompletny brak samokrytycyzmu. Tyle widzę, ale też nie do końca rozumiem taką osobowość 😄 

Gość Gość

Up