Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Student

Stanowczo odradzam

Polecane posty

Gość Student

Stanowczo odradzam studiowanie na tej uczelni!!! zdzierają kasę ze studenta za wszystko co się da. W ogóle zero szacunku do studenta, organizacja uczelni fatalna, brak informacji odnośnie egzaminów oraz egzaminów poprawkowych czy drugiego terminu. Wykładowcy do dupy zatrudniają jakiś staruchów po 80 lub 90 lat, którzy w ogole nauczyć nie umieją, robią co chcą ze studentem, niektórzy wykładowcy mają zero poszanowania do studenta. Chalooo!!!! ludzie!!! takie osoby w tym wieku to powinny się wnukami zająć albo czym innym pożytecznym, a nie nauczaniem ludzi gdzie nie mają już o tym zielonego pojęcia i trzymają miejsce dla młodych ludzi z pasja i większym zaangażowaniem. Serdecznie pozdrawiam jednego z profesorów pupilkiem chyba tej uczelni Prof. Bieniok ludzie to jest wariat unikajcie go z daleka, jak tylko na niego traficie gwarantowane nie zdanie przedmiotu. Ten gościu przeprowadza egzaminy 5 min na napisanie egzaminu i 20 pytań gdzie masz na odpowiedź 5 lub 10 sekund to skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!! i paranoja, ze tak na tej uczelni i tego profesora egzaminy są przeprowadzane. Takiego pracownika nadawało by się do wyrzucenia wstyd. Ja generalnie tej sprawy nie zostawię i zgłoszę to odpowiednim organom jak na tej uczelni są traktowani studenci przez wykładowców. A Pan Bieniok niech się zajmie sowimi wnukami albo zasiewaniem kwiatków w ogrodzie, a nie gnębieniem studentów i opowiadaniem głupot na wykładach i wyzywaniu studentów oraz mówieniu, że my studenci jesteśmy straceni. A obowiązków + na pewno Pan Panie Bieniok nie wykonuje dobrze jak Pan wpaja to sowim studentom. Jeżeli ktoś chce się męczyć na tej uczelni i wydać kasy w błoto to polecam wam serdecznie ta uczelnie i powodzenia ale niczego się tam nie nauczycie i nie wyniesiecie. Ja bardzo żałuję, że tam poszedłem i gdybym miał znów wybierać na pewno bym już tej uczelni nigdy nie wybrał. 

Gość DDDDDDD

🐍 acha