Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yke17

Zrobilem zła rzecz wtedy i żałuję

Polecane posty

Gość Yke17

Cześć jestem 19 letnim chłopakiem których od jakiegoś czasu strasznie żałuję rzeczy które zrobił jak 16 letni chłopak z 3 ponad lata młodszą osobą... Dość.mi bliską jednak... Mimo to czuje się strasznie z tym... Chodzi o to że mam ochotę się zabić mimo że wcześniej co tym nie myślałem w ogóle teraz jakoś czuję się z tym źle jakbym zrobił cóż zbyt złego... Chodzi o to że namawiałem tę osobę dziewczynę na usługę sexualną i przez cały prawie rok namawiałem ja na to samo a choć nie Chciala no  tego to ciągle ja namawiałem... Pierwszy raz zrobiłem to z nią (niedosłownie) w wieku 16 poczułem się z tym jakoś średnio ale szybko przeszło potem przez kolejne tygodnie tylko o tym rozmawialiśmy i że chciałem to znowu szczególnie ja* cały problem polega na tym że teraz.ma mnie ochotę roz...ić przychicznie a czuje się jak pedofil choć w pewnym sensie staram sobie to wytłumaczyć "nastoletnią nostaligą" choć normalnie teraz nigdy bym tego nie zrobił to czuje jak by mnie to przygniatało od środka... Niewiem słyszalne że w dzoenistwie" niektóre osoby takie rzeczy robili że były pewne fora tematy gdzie nastolatki się z tego tłumaczyły  ale mi no to czuje się z tym że no niewiem niedoborze.. Nie robiłem tej osoby na siłę po prostu ciągle namawiałem aż wkońcu to robiła... A potem bylysmi jakby nic się nie stało.... Chce tylko wiedzieć czy to wszytko jest godne cieprienia co mam tym zrobić? Czyoze to szalencza nastoletnią głupota... Gdzie razem to robiłyśmy choć z pewnego stopnia ja chciałem tego bardziej... Niewiem pomocy żałuję tego strasznie bo czuje się jak pedofil choć nie byłem wgl pełnoletni to miałem rozum 13 latka.... W sumie to zaczelo się od oglądania przez nas pronografi choć chyba z tego co pamiętam to ona zaczela o tym i może potem mi odbiło od tego niewiem.... Pomocy naprawdę niewiem co z tym zrobić niewiem jak ta osoba się czuje teraz bo nie mam z nią kontaktu ponieważ tymczasowo nie mogę... Ale nawet jeśli czuje się ok to co dalej? Że to były tylko takie male"  rzeczy czy to coś strasznie złego? Proszę o pomoc!