Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Maziaja i paciaja

Polecane posty

Gość Gosc

Wózek oddany do serwisu i Bartek z nim jedzie - i to wymowne spojrzenie w bok - oby się nie odezwał 😆

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Zdjęcie z Bogusią na profilu Anji Rubik mówi wszystko w tym temacie 😄

Hahaha miałam to pisać, ze Rubik zapomniała fotoszopa dla naszej kierowniczki 😆

Gość gość

Tymczasem Bu w komentarzu: "o seksualność osób niepełnosprawnych ruchowo były na moim kanale 3 filmy. Bardzo merytoryczne bo to rozmowa z seksuologiem"  😂😂😂 Dobra jest 👍🏻

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Tymczasem Bu w komentarzu: "o seksualność osób niepełnosprawnych ruchowo były na moim kanale 3 filmy. Bardzo merytoryczne bo to rozmowa z seksuologiem"  😂😂😂 Dobra jest 👍🏻

Poczytala wczoraj kafe i spisała co trzeba zanim zgłosiła 😆

Gość gość

A gdzie ta fota Buki? Nie ma jej na profilu Rubik.

Gość Gosc123
1 minutę temu, Gość gość napisał:

A gdzie ta fota Buki? Nie ma jej na profilu Rubik.

Jest, Rubik dodała serie zdjęć i Buka jest na piątym 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gosc123 napisał:

Jest, Rubik dodała serie zdjęć i Buka jest na piątym 

A jest, tak masz rację, dziękuję 👍🏻

Gość GOŚĆ

Ja to foto też widziałam tylko u Boogey na story 

Gość gość

Ona na tym zdjęciu u Rubik jest OGROMNA. Boże, czy jej rodzina, znajomi, nie widzą jak ona wygląda? Już kij z Bełtem którego to wali, ale rodzice, rodzeństwo, choćby ta Daria? Ktokolwiek? Nikt jej nie powie że żyje w ułudzie, a rzeczywistość jest taka, że jest na równi pochyłej? Ona ledwo się mieści w tym wózku, gdyby była normalnego wzrostu i tak wyglądała, to pewnie już by nie mogła chodzić.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Ona na tym zdjęciu u Rubik jest OGROMNA. Boże, czy jej rodzina, znajomi, nie widzą jak ona wygląda? Już kij z Bełtem którego to wali, ale rodzice, rodzeństwo, choćby ta Daria? Ktokolwiek? Nikt jej nie powie że żyje w ułudzie, a rzeczywistość jest taka, że jest na równi pochyłej? Ona ledwo się mieści w tym wózku, gdyby była normalnego wzrostu i tak wyglądała, to pewnie już by nie mogła chodzić.

Na dzisiejszym IS jest fotka jak siedzi na fotelu Bartka. Czy tylko ja mam wrażenie, że zaraz z niego spadnie? 

Gość gość

To jojczenie o wydatkach na naprawę wózka 😂 Może ktoś sypnie kasą...

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Na dzisiejszym IS jest fotka jak siedzi na fotelu Bartka. Czy tylko ja mam wrażenie, że zaraz z niego spadnie? 

Specjalnie pokazuje jaka jest teraz biedna i jak bardzo zle jest bez wózka... byłaby heca gdyby wyszło, ze wózek jest za bardzo obciążony i dlatego przestaje działać 😬

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

To jojczenie o wydatkach na naprawę wózka 😂 Może ktoś sypnie kasą...

Mniej syfory i sniadanek na mieście - wtedy szybko się kasa znajdzie 

Gość hsh
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

ciekawsze jest to, ze ledwo sie w tym fotelu miesci, czyli jest mniej wiecej szerokosci 140 kilowego boczurra. ale w sumie to nic nowego.

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Ma szczęście, że mąż też gabarytowy, bo na inny by nie weszła 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Specjalnie pokazuje jaka jest teraz biedna i jak bardzo zle jest bez wózka... byłaby heca gdyby wyszło, ze wózek jest za bardzo obciążony i dlatego przestaje działać 😬

Właśnie miałam to pisać, że może za duże obciążenie i wcale bym się nie zdziwiła...

Gość Gosc

„Przejęłam fotel męża i ruszam z pracą”

uśmiałam się z tego podpisu, look na foto i uśmiałam się jeszcze raz. Pozdro dla kumatych 

Gość Gość
8 minut temu, Gość hsh napisał:

ciekawsze jest to, ze ledwo sie w tym fotelu miesci, czyli jest mniej wiecej szerokosci 140 kilowego boczurra. ale w sumie to nic nowego.

Dobrze, że nie jest na kółkach, bo pewnie by ją do tylu ciągnęło. A tak przynajmniej będzie ciągle przy kompie. Btw- czy ma patyczek specjalny do pisania na klawiaturze? Czy słomkę z kubka do tego używa? 

Gość Gość

Juz w domu rodzinnym była gruba. Z domu wyprowadzila się jako osoba z depresją uciekająca w jedzenie i alkohol. Potem to tylko postępowało. Mija 13 lat od wyprowadzki, jej otylosc zagraza zyciu. Przez 13 lat nie zrobila nic, zeby cos zmienic. Byly jakieś załosne proby robienia soków, rzucania czekolady (ktorej nie lubi, bo woli ciasta, a ciasta to nie słodycze). Byly jakieś żałosne próby rehabilitowania się raz w tygodniu przez godzinkę (trwało to moze miesiac). Reszta jej aktywnosci polega na kłapaniu dziobem. A kogo obchodzi codziennie pier d o l e nie "dzien dobły, łodacy". Tu już nie ma co pier d o  li ć, tu trzeba działać. Nie zazdroszczę. Jednak trzeba zrobić detoks jak u ćpuna, w bezpiecznym środowisku, gdzie będzie jak najmniej stresorów, włączyć psychoterapię, basen, może jakąś specjalistyczną jogę, żeby połączyć pracę z ciałem z pracą z głową. Trzeba ratować życie. A ta dalej o paciajach. Z łózka na OIOMie bedzie pokazywac nową paletkę Kat vod d.

Gość Gość

A onion nadal w kometarzach bryluje 😂😂😂 

Gość Babbaba

Płaca taka dobra a pinionszkow na naprawdę wózka brak. Ona sama sobie przeczy, z jednej strony wypisuje o dobrej płacy na etacie na stanowisku kierowniczki marketingu (który notabene w Warszawie zarabia ciężkie tysiące), a żali się o wydatek na naprawdę wózka.

buka ty d E b i lu patentowany, twoje IQ rozwielitki cie bardzo zawodzi. Już sama się gubisz w swoich kłamstwach. Masz racje, za rentę i chałturę na umowę o dzieło za kilka groszy faktycznie nie stać cie.

Gość Gosc
48 minut temu, Gość Gość napisał:

Zdjęcie z Bogusią na profilu Anji Rubik mówi wszystko w tym temacie 😄

szukałam - nie znalazłam 😞 widzę z jakims chłopakiem... gdzie ominęłam?

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

szukałam - nie znalazłam 😞 widzę z jakims chłopakiem... gdzie ominęłam?

mam - sorry za mały rozumek 😛 

Gość ggg
6 minut temu, Gość Babbaba napisał:

Płaca taka dobra a pinionszkow na naprawdę wózka brak. Ona sama sobie przeczy, z jednej strony wypisuje o dobrej płacy na etacie na stanowisku kierowniczki marketingu (który notabene w Warszawie zarabia ciężkie tysiące), a żali się o wydatek na naprawdę wózka.

Obstawiam, że na samo (żarcie w domu) wydają ponad 2 tys, opłaty za mieszkanie pewnie babcia robi, alkohol też kosztuje, śniadanka i obiadki na mieście, bilet miesięczny dla obojga... nie wspominam wypadów do syfory i zostawiania w niej średnio 500 ;) Boczek ze 2,5 k może przynosi (brutto) , jej renta, jakiś dodatek pielęgnacyjny dla boczka no i miliony z kierownikowania... serio nie można z tego odłożyć na nowy wózek i mieszkanie 😉

Gość Gość
12 godzin temu, Gość Gość napisał:

Bogusia przynajmniej ma godną pracę z elastycznym czasem. A wy? Słoiki na produkcji? Kasa w Biedrze?

Elastyczny czas pracy czyli umowa zlecenie (śmieciowka) 😂 lepsza kasa w lidlu niż hołm ofis za 500 zł 😂

Gość gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

A onion nadal w kometarzach bryluje 😂😂😂 

Był pojazd, że uaktywnia się tylko jak jest drama u Buki to teraz udaje, że tak po prostu komentuje 😂😂😂

Gość Gość

Nawiąże do tych niby fejkowych kont,które obrażają b.na jej profilu- przyjrzałam się kontom,które ją „bronią” i są agresywne w stosunku do innych-są takimi samymi fejkami jak tamte 🤷🏻‍♀️ Dlaczego więc aniołeczek nie rozprawi się ze wszystkimi fejkami i nie poblokuje chamów?Bo musiałaby swoje konta poblokowac 💣

Gość lolcio
5 minut temu, Gość ggg napisał:

Obstawiam, że na samo (żarcie w domu) wydają ponad 2 tys, opłaty za mieszkanie pewnie babcia robi, alkohol też kosztuje, śniadanka i obiadki na mieście, bilet miesięczny dla obojga... nie wspominam wypadów do syfory i zostawiania w niej średnio 500 😉 Boczek ze 2,5 k może przynosi (brutto) , jej renta, jakiś dodatek pielęgnacyjny dla boczka no i miliony z kierownikowania... serio nie można z tego odłożyć na nowy wózek i mieszkanie 😉

żenada, aż smieszne to jest. sama się podkłada takim użalaniem się. akurat pracuje na podobnym stanowisku co ona, również w jednym z największych miast w Polsce i problemu z pieniędzmi nie mam żadnego, a żyję z partnerem w mieszkaniu własnościowym, do którego żadna babcia się nie dokłada. Starcza mi na wszystko, a mam na utrzymaniu dwa psy i auto 😉 A ta, wielka kiełowniczka na etacie żali się, że dużo pinionszków pójdzie na naprawdę wózka ojojoj...biedna kiełowniczka. 

serio beka z tej i d i o tki.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość lolcio napisał:

żenada, aż smieszne to jest. sama się podkłada takim użalaniem się. akurat pracuje na podobnym stanowisku co ona, również w jednym z największych miast w Polsce i problemu z pieniędzmi nie mam żadnego, a żyję z partnerem w mieszkaniu własnościowym, do którego żadna babcia się nie dokłada. Starcza mi na wszystko, a mam na utrzymaniu dwa psy i auto 😉 A ta, wielka kiełowniczka na etacie żali się, że dużo pinionszków pójdzie na naprawdę wózka ojojoj...biedna kiełowniczka. 

serio beka z tej i d i o tki.

Ona taka wykształcona i nie widzi, że sama się sprzedaje tym bezsensownym paplaniem, chyba myśli o tym co gadała dopiero jak jest jakiś odzew i wtedy kasuje ;) tak samo było z instastory z Kołobrzegu — pokasowała nawalonego boczka i swoje płaczliwe stories 😂

A do brata oniona jedno spostrzeżenie-  wykształcenie nie świadczy o inteligencji. widać to za każdym razem jak się bunia odezwie 😇

Gość gość

Onionowi niejednokrotnie ludzie pisali, że zarzuca komuś pisanie z fejka, a sam jest takowym i wiecie co? Na to nie odpowiada nigdy. Zawsze wtedy wjeżdża argument inwalida, że hejterów trzeba traktować po chamsku. Rozmowa jak ze schizofrenikiem. Urojenia, paranoja.