Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolny czy nie wolny

dziwna sytuacja z punktu widzenia żonatego faceta

Polecane posty

Gość wolny czy nie wolny

trafem sytuacji mieszkam jakieś 400km od żony i dzieci, będzie tak przez następne 6 miesięcy plus..... czy mam prawo poszukać sobie jakąś laske? poszukać znajomych w nowym miejscu? czy musze żyć jak dziwak i samotnik tylko praca i dom. W sytuacji jestem przez żone, której odbiło i się jej zachciało przeprowadzki itp, długa historia. Ile można prowadzić życie samotnie będąc jednocześnie żonatym? Chyba też mi się od życia coś należy i ciepła kobieta w łóżku. Co myślicie?

Gość gość

Pewnie się znajdzie jakaś ... co poleci na żonatego, a on ją weźmie, bo wielu facetów to koo.rwy. 

Gość Gosc

Łap garściami wszystko co w życiu najlepsze i miej uśmiech na twarzy. Szkoda zdrowia na zamartwianie sie. 

Gość ........

A ślub kościelny był? 

Gość Gość gość

To pytanie zadaj swojej żonie.

Gość Beata

A dlaczego zonie odbilo ?  Znam taka historie u znajomych i skonczylo sie rozwodem, facet oczywiscie nie byl wierny i po wielu probach znalazl sobie nowa kobiete.

Gość Gosc

Znam podobną historię, ale facet po rozwodzie został sam i zapił albo zatrzepał się na śmierć. 

Gość Jeju

Możesz tak zrobić, o ile żyjecie z żona z otwartym związku. Przecież jesteś dorosły. Jeżeli nie obiecywałeś żonie wierności i szacunku w trakcie trwania małżeństwa, to nic i nikt cię nie powstrzymuje. Chyba ze jesteś typowym piz*usiem, którego dane słowo nic nie znaczy. Czyli typowym facetem (dziś już nie ma prawdziwych mężczyzn, takich którzy maja honor czy odwagę być szczerym i lojalnym).

Takze rób co chcesz, a nie pytaj się jak maminsynek obcych ludzi na Kafe. Tylko uprzedź żonę, niech i ona sobie znajdzie fagasa. Choć raz przekona się kobieta jak wyglada prawdziwy orgazm.

Gość Gosc

Mam nadzieje, ze twoja żonka tez ma takie rozkminy 😀 „będę pół roku sama, bez męża, czy mam prawo znaleźć sobie jakiegoś posuwacza??? Nie dam razy żyć bez porzadnego sessksu, a męczyłem i tak ma małego i jest słaby w łóżku wiec wszystko fajnie się układa” 😅 oby tez bidulka dawała po kątach, przynajmniej nie będzie pokrzywdzona prze stała męka kurfe jaką jesteś autorze.

Gość gosc

rzygam żonatymi kłamcami...kur/wiarz i tyle w temacie z charakteru...

Gość roohaj ile wejdzie

babom odbija a faceci potem muszą się z tym wszystkim píerdolić

Dnia 13.05.2019 o 05:48, Gość wolny czy nie wolny napisał:

Chyba też mi się od życia coś należy i ciepła kobieta w łóżku. Co myślicie?

Piękne określenie "ciepła kobieta w łóżku", niczym termoforek albo wygrzana podusia.

A tak poza tym, wiadomka, że Ci się należy. " Im się to po prostu należało!"👏😂