Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja

Zlew do kuchni stalowy czy granitowy

Polecane posty

Gość maja

Hej jakie posiadacie zlewy w kuchni? Chętnie poczytam opinie pozytywne jak i negatywne dotyczące zlewu stalowego jak i granitowego.

Urządzam własnie kuchnię i nie mam pojęcia na co się zdecydować. 

Gość Milenar

Ja mam granitowy. Stalowy mi się szybko niszczył, rysował :/ od kilku miesiecy mamy granitowy i jest to jednak według mnie lepsza jakość. Popatrz sobie i porównaj zlewy na ŁazienkaPlus, tam jest tanio i masz duży wybór.

Gość Karol Wujec

Granitowy dużo droższy, ale tez zdecydowanie trwalszy i ładniejszy. https://www.instagram.com/decoroom_eu/

Tylko granitowy. A najlepiej jeszcze jak bedzie podwieszany pod blat granitowy.

Gość maja

Ostatnio na grupie fb widziałam zlew granitowy z bardzo brzydkimi zaciekami. Właścicielka zdjęcia pytała jak się tego pozbyć. Teraz stoję pod znakiem zapytania bo chciałam kupić właśnie ten zlew granitowy, ale jak mam męczyć się z takimi zaciekami to chyba wolę mieć ten brzydszy stalowy. 

Gość fryzjerka

Wydaje mi się że każdy zlew będzie miał zacieki jeśli się o niego odpowiedni nie zadba. Zacieki są spowodowane twardą wodą i kamieniem który osiada i robią się zacieki. Ja posiadam zlew granitowy już od dobrych 7 lat ale przecieram go kilka razy dziennie aby woda w nim nie stała. Na lazienkaplus.pl jest sporo promocji na zlewy zerknijcie sobie. 

Gość judytka

Dokładnie zgadzam się z Panią powyżej. Każdy zlew będzie ok jeśli o niego zadbamy. Też mam granit, ale nie mam z nim żadnego problemu wygląda na nowy chociaż ma już około 3 lata. Na Lazienka Plus zamawiałam kabinę prysznicową także co do jakości nie mam zastrzeżeń. 

Ja zmieniłam stalowy na granitowy i szczerze mówiąc tęsknię za stalowym. Mam granitowy jasny i wciaż robią się smugi, zacieki. Stalowy łatwiej utrzymać w czystosci i estetyce.