Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

kobieca energia przyciaga nas facetów

Polecane posty

Gość gosc

mmmm, muszę miec kobiete bo oszaleje

Gość Gosc

Tylko dobrze magnes ustaw,z dobrej strony..bo znowu same su/ki wybierzesz.. bo w takich gustujesz..Powodzenia mężczyźno 

Gość marawstala
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Tylko dobrze magnes ustaw,z dobrej strony..bo znowu same su/ki wybierzesz.. bo w takich gustujesz..Powodzenia mężczyźno 

Jestes kobietą czy mężczyzną? : )

Gość Facet
17 minut temu, marawstala napisał:

Jestes kobietą czy mężczyzną? : )

A co to za różnica kim jest autor poprzedniego postu.Dla mnie energia kobieca to coś więcej niż tylko biust i tyłek.. I ktoś miał rację..jak wyślesz dobrą energię przyciągniesz fajną kobietę..jak zła energię to same laski do zaliczenia tylko się przyciągnie  a z łatwą nie stworzysz dobrego związku..Autorze wybierz mądrze. Ja sam teraz myślę zanim kogoś wybiorę, tak malo fajnych kobiet,a tak dużo zepsutych

Gość marawstala
9 minut temu, Gość Facet napisał:

A co to za różnica kim jest autor poprzedniego postu.Dla mnie energia kobieca to coś więcej niż tylko biust i tyłek.. I ktoś miał rację..jak wyślesz dobrą energię przyciągniesz fajną kobietę..jak zła energię to same laski do zaliczenia tylko się przyciągnie  a z łatwą nie stworzysz dobrego związku..Autorze wybierz mądrze. Ja sam teraz myślę zanim kogoś wybiorę, tak malo fajnych kobiet,a tak dużo zepsutych

Nie o to chodzi... zauważyła, ze po forumku biega sobie jakis niemilec : )  i ciekawa byłam jakiej jest płci : )