Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

danuta grytschuk

kto jest chętny na wyjazdy ze strefa singla na wycieczki i wędrówki na kajaki i na wczasy to nie portal randkowy to spotkanaia rekreacja...

Polecane posty

Gość gość

mogę z kajakiem dmuchanym przyjechać? porzadny jest nie jakiś dziecinny?pontonik

5 minut temu, Gość gość napisał:

mogę z kajakiem dmuchanym przyjechać? porzadny jest nie jakiś dziecinny?pontonik

tez mam kajak porządny ocieplany i z chęcią z tobą popływam tym razem jedziemy na lite i nie ciągniemy kajaków ze sobą... z chęcią zapraszam...  wyjazdy@onefun.pl tym razem z tej organizacji..   Krzysztof BOK- www.onefun.pl

Gość gość

kupiłem kamizelke ratunkową gdzie płyniemy? ja bym w wakcaje popłynął daleko bardzo jak epika zgrana nie cofam sie przed falami.

Gość Gość

Czyli że będzie można tam poznać przyszłą żonę? to ja bym się pisał na to ale pod jednym warunkiem że będą tam same katoliczki bo ja jestem katolikiem i szukam żony wierzącej katoliczki

Gość Gość

A co to znaczy że nie ciągniemy kajaków ze sobą?

Gość gość

mi tam wystarczy jedna kobieta reszta mogą być zwierzątka 😛

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A co to znaczy że nie ciągniemy kajaków ze sobą?

wiesz jak wygląda 90 pod kilem i ocieplana .....to przecież musi być do tego przyczepa specjalna i samochód z hakiem....wiec ..po co na litwe się z tym ciągać tam wypożyczymy..paliwo kosztuje tyle co wypożyczanie...a tak zbieramy się w warszawie i autobus nas wiezie gdzie kajak do autobusu.....ha ha....no gdzie na kolana...ha ha

9 minut temu, Gość Gość napisał:

Czyli że będzie można tam poznać przyszłą żonę? to ja bym się pisał na to ale pod jednym warunkiem że będą tam same katoliczki bo ja jestem katolikiem i szukam żony wierzącej katoliczki

no a ile ty masz lat....no na każdym wyjeździe są kobiety przewaga ponieważ 7 kobiet na jednego faceta przypada jednak co do wierzących ....to tu jesteś sceptyczna to ja jedna wierząca i praktykująca to  jestem odludek....a reszta to chyba nie wiem ale ...tak średnio na bakier z wiara,....popytaj sam...wiesz pielgrzymki sa lepsze na taka całkiem wierząca...ponieważ tak jak już ktoś napisał   tylko patrzą za sexem dzikusy...