Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaja

Czy on jest wulgarnym cwaniakiem na prawdę czy pozuje?

Polecane posty

Gość takaja

Pracuję w branży handlowej (wykonczenie domów), ostatnio trafił do mnie klient o 9 lat młodszy (ma ok 25 lat). Dosyć bogaty z własną firmą, który obnosi się z pieniędzmi, jest wulgarny i bardzo pewny siebie. Wulgarny, bo:

- w żartach ciągle nawiązuje do "r^chania", dosłownie, zauważyłam, że przy każdym to robi, nie jedynie przy mnie. Sprzedawca ma zły dzień, bo "nie por^chał", taksówkarz źle zaparkował "bo chciał por^chać a nie mógł od dawna"

- cwaniakuje i obnosi się z kasą, twierdzi, że ma jej tyle, że zaczęła się nim interesować policja, taki z niego bad-boy, gotówkę musi chować w specjalnych schowkach

- od 18 roku życia prowadził juz kilka firm, ale nie mówi czym się zajmuje obecnie (w jakiej branży ma firmy), nevermind - na spotkanie i tak wzięłam gaz pieprzowy, na wszelki wypadek :)

- twierdzi, że jest singlem a jedyne kobiety, które go odwiedzają w mieszkaniu to k^rwy

- narzeka przy okazji na swoj dom, że ma cienkie ściany i sąsiedzi słyszą jak jęczy podczas seksu, dlatego go nie lubią

No i super. Ponieważ jestem profesjonalna i kulturalna, nie pokazałam po sobie irytacji na spotkaniu.

Po spotkaniu pan badboy zaczął mnie podrywać i przepraszać, że był taki wulgarny, bo wcale taki nie jest. Że on wcale nie ma takiego lekkiego podejścia do kasy itp, po prostu zaczął się tłumaczyć ze swoich tekstów a najwazniejsza dla niego jest w tym momencie mama i zapewnienie jej dobrego życia. Wszystko co robił w tym momencie (mowa ciała) zdradzała, że wpadłam mu w oko, pomimo, że wie, że mam narzeczonego. Od tamtego spotkania dzwoni do mnie pod byle pretekstem, oczywiście w sprawach branżowych i przeciąga rozmowy, przy okazji pilnując tego co mów. Czasem cos mu się jeszcze chlapnie o "r^chaniu", ale juz nie tak jak wczesniej. Mam totalnego mindfucka, nie potrafię rozgryźć tego gościa. Wiem, że nic miedzy nami nie będzie ale zastanawia mnie czy on jest na prawdę takim wulgarnym cwaniakiem czy tylko takiego udaje (pytanie po co, skoro to jest passe?????) Która kobieta lubi jeszcze takich kozaków cwaniaków?????? Panowie, czy pozujecie czasem na takich? Po co, czy to się sprawdza?

Gość gosc

Pewnie jest przyzwyczajony do tego, że laski leca na kasę i może miał nadzieję, że tez jesteś taką dzesiką. A teraz chce to odkręcić stąd ta zmiana, ja bym go unikała jednak :P Bo przez miesiąc bedzie się starał a potem wyjdzie z niego całe buractwo

Gość gosc

Takim debiilem się zainteresowac, żałosne przecież to pstol. No tak ale kasa się zgadza

Gość gosc
21 minut temu, Gość gosc napisał:

Pewnie jest przyzwyczajony do tego, że laski leca na kasę i może miał nadzieję, że tez jesteś taką dzesiką. A teraz chce to odkręcić stąd ta zmiana, ja bym go unikała jednak 😛 Bo przez miesiąc bedzie się starał a potem wyjdzie z niego całe buractwo

Jest dżesika nie pomylil się. Inaczej by tu nie pisala

Gość gosc
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

O nim by nie pisała

Gość gosc
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

O nim by nie pisała

Gość marawstala

Jego teksty to zenada, nawet szkoda sie nad tym rozwodzic....

Gość Gosc

Paulinko skończ już 

Gość Gość

Niewazne czy pozuje czy taki jest.To prostak i cham.Prymityw!!!

Gość takaja

Dzięki wszystkim za rady :P Jak juz pisałam nie interesuje mnie sam koleś a raczej fakt dlaczego tak się zachowuje? Dlaczego niektórzy faceci tacy są? Co chca ugrać takim cwaniakowaniem przy dziewczynie, która jest "normalna" i ma wysoka kulturę osobistą?

Czy myślicie, że laski leca na takie zachowanie czy WTF?

Gość takaja
1 minutę temu, Gość takaja napisał:

Dzięki wszystkim za rady :P Jak juz pisałam nie interesuje mnie sam koleś a raczej fakt dlaczego tak się zachowuje? Dlaczego niektórzy faceci tacy są? Co chca ugrać takim cwaniakowaniem przy dziewczynie, która jest "normalna" i ma wysoka kulturę osobistą?

Dodam jeszcze, że facet jest przystojny, wysoki i inteligentny (pomimo słownictwa) gdyby popracował nad sobą byłby niezłą partią. ALE dla mnie jego zachowanie jest karygodne. Skąd to się bierze??????????????

Gość takaja
1 minutę temu, Gość takaja napisał:

Dodam jeszcze, że facet jest przystojny, wysoki i inteligentny (pomimo słownictwa) gdyby popracował nad sobą byłby niezłą partią. ALE dla mnie jego zachowanie jest niedopuszc. Skąd to się bierze??????????????

Gość ....

Napisałaś tu żeby się nam pochwalić jaki bogacz na ciebie leci, że niby taka super jesteś? Nie jesteś, normalna kobieta miałaby szacunek do siebie i swojego mężczyzny nie dyskutując z burakiem bez potrzeby i nie zaprzątałaby sobie głowy takim buraczyną!!

Gość takaja
6 minut temu, Gość .... napisał:

Napisałaś tu żeby się nam pochwalić jaki bogacz na ciebie leci, że niby taka super jesteś? Nie jesteś, normalna kobieta miałaby szacunek do siebie i swojego mężczyzny nie dyskutując z burakiem bez potrzeby i nie zaprzątałaby sobie głowy takim buraczyną!!

Serio? to gość, dla którego pracuję, ponieważ jest moim klientem, więc się tak nie spinaj.
Pytam o tendencję, co przyświeca takim kolesiom i dlaczego tak się zachowują? Nie musisz odpowiadać, jesli temat cię nie interesuje a na ból dupy polecam masaż.

Gość Gość
13 minut temu, Gość takaja napisał:

Serio? to gość, dla którego pracuję, ponieważ jest moim klientem, więc się tak nie spinaj.
Pytam o tendencję, co przyświeca takim kolesiom i dlaczego tak się zachowują? Nie musisz odpowiadać, jesli temat cię nie interesuje a na ból dupy polecam masaż.

No i wylazło z ciebie tez buractwo.Jesteś wulgarna więc pasujesz do niego.

Gość gosc

mnie tacy troche kręcą, ale tylko na krótka relację. w życiu bym nie brała takiego na stałe.
może chce ciebie nakręcic seksualnie taki tekstami, tak czasami uczą guru podrywania :p

Gość Takaja
22 minuty temu, Gość Gość napisał:

No i wylazło z ciebie tez buractwo.Jesteś wulgarna więc pasujesz do niego.

Serio, wymasuj sobie.