Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Person

Cuckold

Polecane posty

Jakie jest Wasze podejście, ma ktoś ciekawe doświadczenia? 

Gość Piotr

Kilka lat temu wraz z żoną znaleźliśmy sie na pewnym zakręcie życiowym. Byliśmy w Niemczech moja żona jest atrakcyjną i biusciatą kobietą. Pracowała w toples barze dostawała tam różne propozycje naprawdę bardzo różne. Pewnego razu przyszedł starszy bogaty facet i zaproponował żeby moja żona pracowała u niego czyli pracę domowe plus w każdy weekend organizował różne spotkania imprezy  a najczęściej zapraszał do siebie pewnych ludzi. Czasami w weekendy żona pracowała toples. Z czasem zaprzyjaźnił się z nami i relacje wyglądały bardzo dobrze. Po kilku miesiącach przy alkoholu zaproponował żeby zrobiła striptiz z dotykaniem jej przez trzy osoby jak się okazało byli to czarni faceci. Ja i on obserwowalismy moja żonę siedząc na fotelach ona zrobiła striptiz później zaczęli się do niej dobierać. Dziwne uczucie bo żona zrobiła to pierwszy raz. Oni byli totalnie napaleni

Gość Pola
1 minutę temu, Gość Piotr napisał:

Kilka lat temu wraz z żoną znaleźliśmy sie na pewnym zakręcie życiowym. Byliśmy w Niemczech moja żona jest atrakcyjną i biusciatą kobietą. Pracowała w toples barze dostawała tam różne propozycje naprawdę bardzo różne. Pewnego razu przyszedł starszy bogaty facet i zaproponował żeby moja żona pracowała u niego czyli pracę domowe plus w każdy weekend organizował różne spotkania imprezy  a najczęściej zapraszał do siebie pewnych ludzi. Czasami w weekendy żona pracowała toples. Z czasem zaprzyjaźnił się z nami i relacje wyglądały bardzo dobrze. Po kilku miesiącach przy alkoholu zaproponował żeby zrobiła striptiz z dotykaniem jej przez trzy osoby jak się okazało byli to czarni faceci. Ja i on obserwowalismy moja żonę siedząc na fotelach ona zrobiła striptiz później zaczęli się do niej dobierać. Dziwne uczucie bo żona zrobiła to pierwszy raz. Oni byli totalnie napaleni

Nie do końca jasno napisałeś, brali ją we trzech?

Gość Piotr
27 minut temu, Gość Pola napisał:

Nie do końca jasno napisałeś, brali ją we trzech?

Wtedy przerwalismy to żona wybiegła do łazienki nie była gotowa na nic więcej jak striptiz i dotykane jej ciała. Po  latach zaczęła sama wracać do tych wydarzeń najpierw   mówiła że byli  bardzo podnieceni jeden z nich wtedy się rozebrał więc wspominała jego dużego penisa. Do tematu wracała czasami w żartach czasem na pół serio. Raz na jakis czas temat powracał Kilka tygodni temu  po ostatnich takich wspomnieniach tego dnia postanowiłem zorganizować jej coś podobnego w naszym domu. Teraz wszystko się zmieniło minęło dużo czasu mamy dzieci a żona i ja dostaliśmy  pracę w renomowanej lokalnej firmie pracujemy razem w dziale handlowym. Tutaj natrafia się pewna okazja  więc to wykorzystałem. Zaprosiłem do nas dwóch czarnoskórych klientów naszej firmy. Żona była totalnie zaskoczona i zdziwiona na początku nie potrafiła się odnaleźć w tej sytuacji. Oni jednak przejęli inicjatywę. Miało być jak w Niemczech czyli zakończyć się miało na dotykania. Jednak sytuacja wywala się z pod kontroli i doszło do sexu. Ja oglądałem to siedząc na fotelu