Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sliwkowa

kiedy dac sie pocałować

Polecane posty

Gość sliwkowa

spotykam sie z pewnym chlopakiem . byly 3 randki. podoba mi się... nie chce popełnic błędu i pokazać za szybko ze mi zależy. na pierwszych 2 na pozegnanie pocałował mnie w policzek. na trzecim spotkaniu objął mnie w pasie i pocałował w usta. Czy popełnie bład dając sie pocałować z jezyczkiem na 4 randce? nie chce sie śpieszyć z seksem i za szybko skracac dystansu miedzy nami , jednak chce żeby ta znajomosc sie rozwijała .... jak to zrobić żeby on chciał nadal gonić króliczka?

Gość XDXD

skoro się z nim spotykasz to mimowolnie pokazujesz ze ci zależy :D ale widać ze jest za dobrze wiec musisz zacząć swoje popieprzone gierki :D jak typowa baba no coz powodzenia 

Gość Sliwkowa

Jednak faceci tez sie spotykaja a potem im nie zalezy. Zwykle robilam ten blad ze za bardzo mi zalezalo i to okazywalam i faceci tracili zainteresowanie. Teraz chce zainteresowac faceta na dluzej...

Gość ofakk

wygląda na to że masz przebieg jak stara wołga

Gość gość

nie wydziwiaj kobieto

Gość co za głupoy

serio ktokolwiek ma takie rozkminy? 😮

całuję się wtedy kiedy mam na to ochotę i druga strona też i przychodzi ta chwila. Czasami na pierwszej randce, czasami na trzeciej lub jeszcze innej, ale jeszcze nigdy nie przyszło mi do głowy by się nad tym w ogóle zastanawiać. To sie po prostu dzieje. Podobnie w ogóle nie rozkminiam kiedy iść z kimś do łóżka

Te kobiece gierki są naprawdę żałosne

Gość Mężczyzna

A powiedz ile Ty masz lat skoro zadajesz takie pytania? Z tymi pocałunkami, to poczekaj aż skończysz 18, a potem jak Ci się podoba, to idź na żywioł:)

Gość Benio

Nie zachowujesz się naturalnie autorko. Stosujesz gierki i jakieś taktyki. Nie wiem jak inni, ale ja nie kontynuowałbym znajomości z tobą po tych kilku randkach. Zawsze preferowałem dziewczyny, które jeżeli chciały się ze mną całować to się ze mną całowały już na pierwszej czy drugiej randce. Unikałem dziewczyn stosujących jakieś gierki czy dziwne podchody. Wolałem te, które zachowywały się naturalnie. 

Gość Macho
20 godzin temu, Gość sliwkowa napisał:

spotykam sie z pewnym chlopakiem . byly 3 randki. podoba mi się... nie chce popełnic błędu i pokazać za szybko ze mi zależy. na pierwszych 2 na pozegnanie pocałował mnie w policzek. na trzecim spotkaniu objął mnie w pasie i pocałował w usta. Czy popełnie bład dając sie pocałować z jezyczkiem na 4 randce? nie chce sie śpieszyć z seksem i za szybko skracac dystansu miedzy nami , jednak chce żeby ta znajomosc sie rozwijała .... jak to zrobić żeby on chciał nadal gonić króliczka?

I tak już jest za późno, teraz nagłe zgrywanie dziewicy nic już nie pomoże!

Gość gość

Typowa baba fałszywiec, myśli co innego, mówi co innego i robi jeszcze coś innego... Jest rozwiązła a sztuczkami chce oszukać chłopaka że jest porządna

Gość Sabina

Wstydu nie masz, nie dziwne że cię wszyscy zostawiają!

Gość Porządny

Szok! Każda tak robi?

Gość Macho
1 godzinę temu, Gość Porządny napisał:

Szok! Każda tak robi?

Każda, porządne, uczciwe i szczere to niestaty wyjątki!