Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uległy blondyn

Jak znaleźć dominującą kobietę

Polecane posty

Gość Uległy blondyn

Już od jakiegoś czasu szszukam dominującej, otwartej kobiety - bezskutecznie. Hmm czy może macie dla mnie jakieś rady, jak znaleźć odpowiednią osobę. 

Pozdrawiam i dziękuję za rady😊

Gość Uległy blondyn

Ha No tak. Domyślam się, że nie brakuje. A jednak Hmmm z osobowościami różnie bywa. Nie zawsze przekłada się to na preferencje w sypialni. 

Gość Uległy blondyn

Ha doskonały pomysł.  Tylko ktory znak najlepszy pod tym względem? Może skorpion...😏

Gość Uległy blondyn

Mogę też sprobować rozpoznawać je po sposobie wiązania sznurówek. 

Gość gość

jestem skorpionem i lubię perwersje , może kobitki też takie są skorpionki .

Gość gość
Przed chwilą, Nessie26 napisał:

No to tyle, co ja 🙂 ja feministką nie jestem absolutnie, facet powinien być męski i zdecydowany według mnie, ale chciałabym, by mi ulegał 🙂 taka mieszanka, również chyba trudna do znalezienia. 

W jaki sposób ma ulec? Jesteś typem dominy?

Gość gość
15 minut temu, Nessie26 napisał:

W życiu codziennym, ma przeważnie ulegać, w życiu nocnym też by się przydało 😃

Czyli szukasz po prostu pantoflarza. Nie wydaje mi się,  że jesteś typem dominy w seksie. Ale z tego co kilka razy czytałam szukasz mężczyzny,  który będzie ulegał twoim zachcianką. Stąd myślisz,  że najlepszy będzie starszy, stabilny finansowo mężczyzna,  który będzie skakał wokół swojej księżniczki.  Tak cię odbieram. 🙂

Gość gość
4 minuty temu, Evka z Ogrodu napisał:

Na pewno nadal wpływa na kasowanie tematów 🙂 Tylko, że nikomu normalnemu nie chce się angażować adminów, na których komunikatorze wykupiła miejscówkę, w uświadamianie, że jednak coś z nią nie tak 😁 

Proszę Cię, nie przeszkadzaj ludziom w rozmowie. Idź z tym podjudzaniem gdzieś indziej Mid. 😉

Gość gość
17 minut temu, Nessie26 napisał:

Hmm. Być może dlatego utożsamiam się z moją kochaną Scarlett 🙂

Z tą  z "Przeminęło z wiatrem"? Nietuzinkowa postać kobieca, wyprzedziła swoją epokę. 😉

Gość gość

Nie była wyjątkowo piękna,  ani tym bardziej urocza. Ani głupia. Miała wyjątkowo silną osobowość i to przeważyło.  Poza tym aktorka Vivien Leigh nigdy mi się jakoś mocno nie podobała. Jakbym miała wybierać to wolałabym kojarzyć cię zewnętrznie  z Lauren Bacall. 😉 Problem w tym, że nie masz osobowości Scarlett, ale próbuj.  😉

Gość Gość
2 minuty temu, Nessie26 napisał:

Hihi, oczywiście wiesz to lepiej Ty, po jednym moim poście. Natomiast zupełnie nie wiedzą o tym ludzie, którzy znają mnie prawie trzy dekady i ja, no popatrz 😂

Daj sobie spokój, wiesz przez ile łóżek musiałabyś przelecieć żeby cokolwiek osiągnąć, chyba że by ci to odpowiadało .

Gość gość
18 minut temu, Nessie26 napisał:

Hihi, oczywiście wiesz to lepiej Ty, po jednym moim poście. Natomiast zupełnie nie wiedzą o tym ludzie, którzy znają mnie prawie trzy dekady i ja, no popatrz 😂

Ja to określam po lekturze forum.  Na początku wydawało mi się,  że sugerujesz mężczyznom,  że masz preferencje dominy, jesteś dominująca.  Późnej wychodzi, że chcesz być femme fatale- oby tylko nie kafeteryjną. Uwaga bez hejtu. 🙂Poza tym, dla mnie te dwa pojęcia są całkiem różne. Spoko. 

Gość gość
3 minuty temu, Uległy blondyn napisał:

Co do femme fatale i dominy,  porzucając już kwestię kim faktycznie jest nessie, to jak najbardziej nie są to kategorie w pełni pokrywające się, ale jednak mające dużo wspólnego ze sobą. 

Relacja między męskimi bohaterami i femme fatale zawsze jest naznaczona władzą, czy to na płaszczyźnie emocjonalnej, erotycznej, czy też jakiejkolwiek innej. 

Z tym, że femme fatale wcale nie musi być dominująca. Na miejscu Nessie w ogóle nie wspominałabym o tym facetom. Za dużo gada. 😉

Gość gość
11 minut temu, Uległy blondyn napisał:

Oczywiście wchodzi tu też wgrę przewrotność pozornej emancypacji kobiety osadzonej w tej roli. (Jak już się pewnie zorientowałeś piszę o tym kontekście kina i literatury) W rzeczywistości rola femme fatale jest zawsze pułapką dla bohaterki odgrywającej ją. Pułapką z tej prostej przyczyny, że kobieta zostaje wtłoczona w męską fantazje, staje się zwyczajnie bardziej złożonym obiektem porządania, a przez to oswojenie jej potęguje tylko przyjemność męskiego bohatera. Tak jest w przypadku kina noir. Przy neonoir jest już inaczej. Ale nie będę zanudzać

Zorientowałaś. 🙂  

Gość gość
5 minut temu, Uległy blondyn napisał:

Figura femme fatale zawsze musi być dominująca. Zawsze jest jakaś dysproporcja władzy w relacjach, w ktore wchodzi. Oczywiście tu już bardziej sięgam do zagadnienia filmoznawczego. Ale tak, generalnie, gdyby femme fatale nie była choć trochę dominująca, to... Nie byłaby femme fatale. 😉

Czy sztuka manipulacji zawsze musi stawiać znak równości z dominacją? Nie wiem. Nie jestem do końca przekonana, choć rozumiem o co ci chodzi. W końcu to takie logiczne. 😉

Gość gość
2 minuty temu, Uległy blondyn napisał:

Och przepraszam. Nie wiem czemu założyłem, że jesteś mężczyzną. 

Miło mi😊

To pewnie dlatego, że nie ogoliłam się dzisiaj. 😉

Gość mmm
6 minut temu, Uległy blondyn napisał:

Ach ten trzydniowy zarost u kobiety. Och wiesz, że nie mogę się temu oprzeć. 😁

tam na myszce to uwielbiam !

Gość gość
8 minut temu, Uległy blondyn napisał:

Tak. W manipulacji zwykle chodzi o osiągnięcie przewagi, więc...😊

Dokładnie korzyści.  🙂 Szukasz femme fatale czy dominy? 😉

Gość Doświadczona

Uległy blondyn poradzę Ci z życiowego doświadczenia i wieloletniej obserwacji..większość kobiet chce w łóżku SAMCA a nie uległego. Zaradne kobiety lubia, gdy meżczyzna liczy sie z ich zdaniem w zyciu a w łóżku lubia oddać kontrole bo na co dzień w życiu to one kontroluja innych. Tak samo jest z facetami. Ten który ulega w łóżku na bank ma stanowisko i pieniadze. Ty akurat ulegasz bo jestes młody i kręca cie niby zaradne władcze kobiety - ale to tak nie działa w realu.

Chcesz dominacji znajdź kogoś kto w życiu nie dzierży władzy a lubi porzadzić w łóżku i poleczyc kompleksy, ale takiej to ze swiacę szukać. Idź do dominy.

Gość Doświadczona

Uległy blondyn poradzę Ci z życiowego doświadczenia i wieloletniej obserwacji..większość kobiet chce w łóżku SAMCA a nie uległego. Zaradne kobiety lubia, gdy meżczyzna liczy sie z ich zdaniem w zyciu a w łóżku lubia oddać kontrole bo na co dzień w życiu to one kontroluja innych. Tak samo jest z facetami. Ten który ulega w łóżku na bank ma stanowisko i pieniadze. Ty akurat ulegasz bo jestes młody i kręca cie niby zaradne władcze kobiety - ale to tak nie działa w realu.

Chcesz dominacji znajdź kogoś kto w życiu nie dzierży władzy a lubi porzadzić w łóżku i poleczyc kompleksy, ale takiej to ze swiacę szukać. Idź do dominy.

Gość biu
3 godziny temu, Nessie26 napisał:

aty bys chciala sie spotkac dzis

Gość Maćkozbogdańca

Poznałem tu kiedyś dominującą laskę. Może jeszcze czyta to forum.

Gość kllk

Tez szukam dominy

Gość ; ((
Dnia 15.05.2019 o 18:36, Gość mmm napisał:

tam na myszce to uwielbiam !

myszce 😉

😍😘

Gość Gość
Dnia 15.05.2019 o 16:32, Nessie26 napisał:

A i nie zwracaj uwagi, na to, co jest tu często o mnie pisane. To stek bzdur. 

Oczywiście jak zawsze masz gadane żeby facet Ci się zwierzył,a potem z gościa będziesz go z gównem mieszać i hejtować🤣🤣🤣🤣

Większość facetów nie chce być zdominowanych przez kobietę. Ja nie trafiłam na takiego. Chcą mieć przewagę pod każdym względem, a już na pewno w sexie. Ciekawa perspektywa posiąść jakiegoś mena według własnego uznania.