Gość Darioll Napisano Maj 15, 2019 Cześć. Dobry protetyk stomatologiczny w Toruniu. Ktoś coś? Gdzie mają krótkie terminy i rzeczywiście profesjonalnie podchodzą do tematu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annaa Napisano Maj 16, 2019 Swoje zęby oddałem pod opiekę kliniki KSE i nie żałuję. Najnowsza technologia leczenia, w zasadzie obyło się bez większego bólu. Super! Klinika jest w galerii na Ugory, można sobie też ich wyszukać przez facebooka. Cenowo przystępnie, na pewno nie drożej niż w innych gabinetach w Toruniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adam Napisano Czerwiec 6, 2019 Dnia 16.05.2019 o 09:21, Gość annaa napisał: Swoje zęby oddałem pod opiekę kliniki KSE i nie żałuję. Najnowsza technologia leczenia, w zasadzie obyło się bez większego bólu. Super! Klinika jest w galerii na Ugory, można sobie też ich wyszukać przez facebooka. Cenowo przystępnie, na pewno nie drożej niż w innych gabinetach w Toruniu. Tez polecam KSE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pollas 0 Napisano Grudzień 16, 2020 ja leczę zęby w Centrum Demed - doskonale leczą, dokładnie i rzetelnie! na prawdę polecam i jestem mega zadowolona z nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach