Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lara23

obcy facet ubliżył mi

Polecane posty

Gość hmm

A wy jeszcze nie w izolatkach?

Gość Gość
5 minut temu, Gość hmm napisał:

A wy jeszcze nie w izolatkach?

😂

Gość koleżanka

Co tam stara ropucho?

Gość ???

Co tak cichutko raszplo, nie chcesz już się bawić?

Gość Gość

Daj spokój kobieto, czym ty sie przejmujesz? Jakimś wulgarnym frustratem?  😄 

Typowy męska szm/ata z wątłym ego, nie potrąfiącym udźwignać tego, ze może się komuś nie podobać.

Z takich to sie trzeba śmiać, a nie jeszcze przejmować sie takim byle czym.

Gość Gość

Typowa męska szm/ata z wątłym ego*

Gosc tomi, oni nie mowili ze jestem brzydka tylko ze stara, a sami niby co?wiadomo ze kobiety sie szybciej starzeja, ale bez przesady.Czy to nie smieszne ze jeden 45 latek o urodzie dziadka (siwy z brzuchem) powiedzial ze moje 25 letnie bardzo ladne kolezanki to stare nieswieze ropuchy i podoba mu sie ich 17 letnia kuzynka.A one by na niego nawet nie nasikaly

Gość Lara23

Dziękuję za odpowiedzi, tak zmieszał mnie z błotem i zdyskwalifikował moje wykształcenie i moją pracę która całkowicie nie pokrywa się z moim wyksztalceniem. Najbardziej to mnie zabolało,  bo uświadomiłam sobie że ten wulgarny typ ma rację, że wykonuje pracę która mnie zdegradowala, spowyzywal mnie od różnych tylko gdy mu powiedziałam, że nic z tego nie będzie, a wcześniej faktycznie był bardzo miły dla mnie i słodki.Nikomu nie życzę coś takiego przeżyć od zupełnie obcego człowieka.

3 minuty temu, Gość Lara23 napisał:

Dziękuję za odpowiedzi, tak zmieszał mnie z błotem i zdyskwalifikował moje wykształcenie i moją pracę która całkowicie nie pokrywa się z moim wyksztalceniem. Najbardziej to mnie zabolało,  bo uświadomiłam sobie że ten wulgarny typ ma rację, że wykonuje pracę która mnie zdegradowala, spowyzywal mnie od różnych tylko gdy mu powiedziałam, że nic z tego nie będzie, a wcześniej faktycznie był bardzo miły dla mnie i słodki.Nikomu nie życzę coś takiego przeżyć od zupełnie obcego człowieka.

To w końcu chodzi o to co powiedział (uderzenie w czuły punkt) czy jak to powiedział? 

Facet jest chamem, każdy normalny człowiek omijał by takiego jak trędowatego w średniowieczu, a ty się przejmujesz