Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Nie mam żadnych znajomych ani przyjaciół

Polecane posty

Gość Gość

Nie mam znajomych ani przyjaciół miałem kilku w ciągu gdyby chodziłem jeszcze do szkoły ale teraz nie mam.Znajomych w swojej okolicy nie mam nikt nie chce się tu że mną zadawać.Jedyna możliwość to szukać znajomych mieszkających gdzieś dalej ode mnie odległość nie jest dla mnie aż takim problemem lepsze to niż jak mam teraz.Nigdy nie miałem dziewczyny nigdy nawet z żadną się nie przyjaźniłem.Jak mam pisać do osób żeby być wiarygodnym nie mam nic do ukrycia pisząc jestem sobą nikogo nie udaje bo od jakiegoś czasu pisze z dziewczyną i chce jakoś pokazać że to co pisze że taki jestem naprawdę a nie jakimś psychopatą bo i tacy się zdarzają.

Gość hehehe

Lepiej z nikim sie nie zadawac bo to same problemy. Znajomi to tylko potrafia dvpe sobie nawzajem za plecami obrabiac i wciagac w nalogi. Lepiej sie zajmij zarabianiem pieniedzy a nie gownem jakims. Tylko pieniadze nigdy nie zdradza i nie zawioda. Im szybciej sie to zrozumie tym lepiej. A nie, wszedzie wyprane przez tv mozgi myslace ze tylko milosc i ludzie moga dac szczescie. BUAHAHAHA jest wrecz przeciwnie. Ludzie to same problemy i nic poza tym.

Gość Gość
2 godziny temu, PIJEjuz6PIWO napisał:

ile masz lat?

19

Gość Gość
2 godziny temu, Gość hehehe napisał:

Lepiej z nikim sie nie zadawac bo to same problemy. Znajomi to tylko potrafia dvpe sobie nawzajem za plecami obrabiac i wciagac w nalogi. Lepiej sie zajmij zarabianiem pieniedzy a nie gownem jakims. Tylko pieniadze nigdy nie zdradza i nie zawioda. Im szybciej sie to zrozumie tym lepiej. A nie, wszedzie wyprane przez tv mozgi myslace ze tylko milosc i ludzie moga dac szczescie. BUAHAHAHA jest wrecz przeciwnie. Ludzie to same problemy i nic poza tym.

Do niedawna też tak myślałem że po co się z ludźmi zadawać tacy co obgadują i się podesmiewają są fałszywi.Też dla mnie liczyła się tylko kasa i kasa ale sam się przekonałem o tym że pieniądze szczęścia nie dają no można sobie coś za nie kupić co sprawia nam przyjemność ale mi to nie wystarcza bo później budzisz się z ręką w nocniku i uświadamiasz sobie że co z tego że masz pieniądze i stać cię na coś ale nie masz nikogo.

Gość Gość
5 godzin temu, Leżaczek napisał:

Ja też nie mam już praktycznie nikogo 😢

Przykro mi

Gość Gość

Jestem ciekaw czy ktoś też tak ktoś ma że musi szukać znajomych gdzieś daleko od miejsca zamieszkania i nie chodzi mi tu o przeprowadzkę do innego miejsca.

Gość Gość
29 minut temu, PIJEjuz6PIWO napisał:

no to prosze cię... , jeszcze gowniarz jestes, nie masz co płakać, jak bedziesz nadal samotny okolo 30stki to zapraszamy tu ponownie 😉

Jak na razie nie płaczę a wielu moich rówieśników ma pod tym względem lepiej.A to że masz 19 lat że przyjdzie na to pora tak zawsze się mówi i tak się to przekłada że ma się te ponad 30 lat i nadal jest tak samo.

Gość alak

Jeżeli chcesz sie poznać, podaj meila 🙂  Mam 21 lat.  Może sie zaprzyjaźnimy, a jak nie to przynajmniej bede  Ci dotrzymywac towarzystwa.