Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość133

Pomysł na prezent

Polecane posty

Gość Gość133

Witam. Chodzi o to, że chcę podarować coś komuś wyjątkowemu, to osoba którą znam od 4 lat i dużo dla mnie zrobiła dobrego i bardzo tą osobę lubię. Nie chcem wyskakiwać z wykwintnymi prezentami, bo to nie o to w tej sytuacji chodzi. Pomyślałam o wygrawerowaniu specjalnego napisu na jakimś ładnym breloczku z podpisem od kogo (inicjał mój). Chodzi mi o to że chcem aby ta osoba o mnie pamiętała jak spojrzy właśnie na ten przedmiot i żeby miał po mnie dobre wspomnienia. Co o tym myślicie proszę o radę. 

Gość Gość

Czasami najlepsze prezenty są właśnie małe, ale dane prosto z serca. Jest to dobry pomysł, zwłaszcza patrząc na dzisiejsze prezenty, zazwyczaj perfumy, słodycze, książka, ciuch. Uważam właśnie że w prezencie chodzi o to żeby nie tylko był praktyczny, ale żeby odzwierciedlał to coś. W Twoim przypadku danie breloczka ze specjalnym wygrawerowaniem jest dobrym pomysłem.

Gość Hubabuba

Pozwolę się spytać, czy to prezent z jakiejś specjalnej okazji urodziny itp? 

Gość Hubabuba

Gość Hubabuba

Gość Gość133

Nie to prezent bez okazji. Po prostu chcę komuś podziękować, a jak pisałam wcześniej nie chodzi o to w tej sytuacji że prezent ma być za kilka stów, bo to nawet nie byłoby odpowiednie. Chciałam po prostu wręczyć tej osobie coś, co sprawi że będzie o mnie może czasami pamiętać. 

Gość Gość

Takie prezenty to fajna sprawa uważam. Kiedyś moja koleżanka dostała od swojego najlepszego przyjacjela bransoletkę ze specjalnym napisem i dedykacją dla niej. Bardzo jej się to podobało, zwłaszcza że przypominało jej o nim, bo wyjechał za granicę studiować. Takie prezenty są znacznie lepsze i oryginalniejsze od zwykłych spotykanych na codzień prezentów.