Gość Gemma Napisano Maj 16, 2019 Pani swojego czasu otworzyła klub psc, gdzie za 79 zł miesięcznie macie dostęp do wszystkich webinarow i zniżkę na produkty. Myślicie że warto skoro te webinary i tak są dostępne za darmo. Moim zdaniem jednak trochę naciąganie na kasę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Maj 19, 2019 No trochę tak ale najlepiej zarabia się na naiwności ludzi:) wiem bo sama tak robię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa Napisano Maj 21, 2019 A po co te zniżki? Żeby kupować rzeczy których nie potrzebujecie tak naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pani swojego czasu to Napisano Czerwiec 19, 2019 Dokładnie, jakieś bzdurne tabelki i zwykle zeszyty w kropki zwane szumnie PLANERAMI.. Niektóre baby są naprawdę naiwne, a budzyńska tylko zaciera ręce i dalej Wciska ludziom kit. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Loka Napisano Sierpień 9, 2019 Planery są świetne w życiu bym nie wpadła na to, jak wygodnie planuje się po swojemu. Czy jest tu ktoś, kto jest w klubie i nie bałby się udostępnić hasła? Potrzebne mi tylko do zakupów, na całe 5min Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 22, 2019 Dnia 9.08.2019 o 11:43, Gość Loka napisał: Czy jest tu ktoś, kto jest w klubie i nie bałby się udostępnić hasła? Potrzebne mi tylko do zakupów, na całe 5min Na kafeterii jest dziewczyna, co udostępnia hasło za symboliczną opłatą. Już korzystałam, działa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Loka Napisano Październik 18, 2019 Dnia 22.09.2019 o 16:17, Gość Gość napisał: Na kafeterii jest dziewczyna, co udostępnia hasło za symboliczną opłatą. Już korzystałam, działa! To dosyć ogólne pojęcie chętnie skorzystałabym z konkretnego namiaru choćby na temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Listopad 3, 2019 Dnia 18.10.2019 o 10:14, Gość Loka napisał: To dosyć ogólne pojęcie chętnie skorzystałabym z konkretnego namiaru choćby na temat. Jest na fb tajna grupa "giełda haseł" i tam ludzie się wymieniają wszelkimi hasłami, kodami rabatowymi itd. Możesz znaleźć co chcesz, do klubu Pań swojego czasu też jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ela Napisano Listopad 8, 2019 Jakie to słabe. Piszecie o tym, jak beznadziejny jest Klub PSC i produkty Budzyńskiej, ale gdy pojawia się możliwość okradzenia jej, przez kradzież hasła klubowego, to od razu wszyscy zainteresowani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Loka Napisano Grudzień 6, 2019 Dnia 8.11.2019 o 17:12, Gość Ela napisał: Jakie to słabe. Piszecie o tym, jak beznadziejny jest Klub PSC i produkty Budzyńskiej, ale gdy pojawia się możliwość okradzenia jej, przez kradzież hasła klubowego, to od razu wszyscy zainteresowani. Mi tam nie chodziło o hasło klubowe tylko o hasło z mośliwością kupienia produktów wcześniej nawet zniżka mi niepotrzebna. Ale w sumie teraz, będąc już w klubie, nie potrzebuję takiej mośliwości, mam sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość:) Napisano Styczeń 22, 2020 Jak znaleźć tą giełdę? Próbuje i nie mogę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Październik 4, 2020 czy ktoś podzieli się hasłem do odblokowania lawendy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolcien 0 Napisano Październik 11, 2020 Cześć, ponawiam pytanie, ktoś podzieli się hasłem? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gościnina 2 Napisano Sierpień 1, 2022 Dnia 11.10.2020 o 10:19, Karolcien napisał: Cześć, ponawiam pytanie, ktoś podzieli się hasłem? Przecież to kradzież ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Sierpień 1, 2022 3 godziny temu, Gościnina napisał: Przecież to kradzież ! A w jaki sposób?:) odkopałaś temat sprzed 2 lat, więc proszę, wyjaśnij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gościnina 2 Napisano Sierpień 1, 2022 Hasło do kursów , klubów , netflixa jest kupowana na jednego użytkownika . Jeśli je udostępniasz komuś, to ten ktoś ogląda te treści nielegalnie . to tak jak z rozsylaniem ebooków, przegrywanie filmów itp. mowili na to, ze to piractwo, i tak jest . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Sierpień 1, 2022 34 minuty temu, Gościnina napisał: Hasło do kursów , klubów , netflixa jest kupowana na jednego użytkownika . Jeśli je udostępniasz komuś, to ten ktoś ogląda te treści nielegalnie . to tak jak z rozsylaniem ebooków, przegrywanie filmów itp. mowili na to, ze to piractwo, i tak jest . No to chyba nie wiesz o jakie dokładnie hasło były pytania:) A netflix jest chybionym przykładem, patrząc na to, że mozna dzielić tam konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gościnina 2 Napisano Sierpień 1, 2022 9 godzin temu, Foko Loko napisał: No to chyba nie wiesz o jakie dokładnie hasło były pytania:) A netflix jest chybionym przykładem, patrząc na to, że mozna dzielić tam konto. Od niedawna można, gdy się się wykupuje taka opcje . Prawo cywilne to moja codzienność, wiem co mówię, ale zostawiam to sumieniu każdego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Sierpień 1, 2022 20 minut temu, Gościnina napisał: Od niedawna można, gdy się się wykupuje taka opcje . Prawo cywilne to moja codzienność, wiem co mówię, ale zostawiam to sumieniu każdego. Od dawna można mam netflixa 5 lat tak dzielonego. Nie wiesz o co konkretnie chodzi. Nikt nie prosił o hasło do klubu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaffe226 0 Napisano Sierpień 6, 2022 czesc wam, mam ogromna prosbe, ta dziewczynka nie ma wiele czasu a kazde klikniecie to 10gr wsytarczy kliknac, nic wiecej dobryklik.pl/jagodkamichalak (dla was klikniecie dla niej 10gr by uzbierac na lek bez ktorego nie ma przyszlosci... mozna codzienndzie kliknac i dac jej szanse). uzbierala juz 6mln a zostalo... 2mln, tylko czasu niewiele... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach