Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niedoceniony

Czy to ze mna jest cos nie tak? A moze wrecz przeciwnie?

Polecane posty

Gość Gosc

W ogole emocjonalnie nie jestes zaangazowany bo wolisz kariere i nic Cie nie obchodzi myslisz ze kase wcisniesz czy bizuterie i juz zalatwione. Sorry ale to jest absurdalne. 

Szkoda ze czlowiek jest jeszcze w takim wieku ze mu sie chce cos robic zeby w przyszlosci sie nie martwic czy zeby nie czekac na zasilek z 500+jak wiekszosc choc nie wszystkie osoby ktore sie tutaj wypowiedzialy

Gość Gosc
26 minut temu, Gość Gosc napisał:

Jak czlowiek woli myslec o sobie i czytac ksiazke i nie bedzie sie zmuszal to niech nie robi niewolnika z drugiej osoby bo ja speta pierscionkiem bo czas nagli a juz innej nie ma na hiryzoncie tylko niech czyta te swohe ksiazki i nie posiada psa skoro nie ma czasu sie nim opiekowac ani kobiety skoro nie potrafi sie nia opiekiwac. Bo on da kase i to juz wszystko. Po co komu taki facet? 

Tu chyba czytac nie umiesz. Z tego co napisal to jej bardziej na tym zalezalo i zalezy. Nie odwracaj kota ogonem albo nie wczuwaj sie tak w sytuacje, bo widze ze utozsamiasz sie z jego dziewczyna. Klapki na oczach - jak u koni.

Gość Gosc

Jak.mozna czasu nie miec by z wlasnym psem chorym pojechac? Czy nie miec czasu odpisac na smsa? To jest skandaliczne.

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Tu chyba czytac nie umiesz. Z tego co napisal to jej bardziej na tym zalezalo i zalezy. Nie odwracaj kota ogonem albo nie wczuwaj sie tak w sytuacje, bo widze ze utozsamiasz sie z jego dziewczyna. Klapki na oczach - jak u koni.

zachowujesz sie skandalicznie i jeszcze uwazasz ze wrobisz komus te swoje bajeczki. Otworz oczy bo nie kazdy jest glupi. 

Gość Gosc
17 minut temu, Niedoceniony napisał:

No tak : bo kobieta ma stac przy garach a ja mam ja raz w tygodniu pobic ale potem ja przytulic i wszystko jest dobrze. Boze czy wy wszyscy z takiej patologii pochodzicie ? Szkoda czasu ,liczylem na konstruktywne wypowiedzi a jedyne co wywnioskowalyscie to to ze czytam ksiazke przed snem. . . 

Ja jestem kobieta i tu sie wypowiadalam po twojej stronie. Tu sa bluszcze, ktorym wiecznie zle i wiecznie malo. I odbieraja takie posty osobiscie. 

Gość Gosc
3 minuty temu, Niedoceniony napisał:

Szkoda ze czlowiek jest jeszcze w takim wieku ze mu sie chce cos robic zeby w przyszlosci sie nie martwic czy zeby nie czekac na zasilek z 500+jak wiekszosc choc nie wszystkie osoby ktore sie tutaj wypowiedzialy

Wciskaj te bajeczki komus glupszemu od siebie. 

Gość Kiss

Oczywiscie, ze to z Toba cos nie tak, i to bardzo. Po pierwsze, nie sluchasz czego potrzebuje Twoja kobieta tylko sam jej dajesz to, co uwazasz za stosowne. Po drugie, slub po 7 latach, a jeszcze dwa chcialbys poczekac? Proponuje, poczekaj jeszcze te dwa, a z dzieckiem poczekajcie az ukonczysz setke. Poza tym, napisales, ze jestes wspanialy,  bo nie wszczynasz awantur i zawsze znajdziesz czas, by po pracy wrocic do domu 😂🤣 w takim razie uznaj, ze Twoja dziewczyna jest idealem, bo nie zdradza i robi kupe do toalety. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Ja jestem kobieta i tu sie wypowiadalam po twojej stronie. Tu sa bluszcze, ktorym wiecznie zle i wiecznie malo. I odbieraja takie posty osobiscie. 

Bluszcz to jest osoba ktora podlizuje sie zeby tylko dostac miske i bizuterie a potem zdradza i znowu podlixuje sie bo celem bluszczu jest omamic kogos pseudo uczuciem i pseudo wolnoscia ale nie ze mna takie numery. 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

zachowujesz sie skandalicznie i jeszcze uwazasz ze wrobisz komus te swoje bajeczki. Otworz oczy bo nie kazdy jest glupi. 

Nie podniecaj sie tak. To i tak nie post o tobie. Chyba, zectez jestes takim bluszczem.

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Bluszcz to jest osoba ktora podlizuje sie zeby tylko dostac miske i bizuterie a potem zdradza i znowu podlixuje sie bo celem bluszczu jest omamic kogos pseudo uczuciem i pseudo wolnoscia ale nie ze mna takie numery. 

Bluszcz to jest ktos kto osacza, zabiera cala wolnosc i przestrzen. Osoba osaczona nie prawa myslec inaczej, miec swoje zdanie, miec troche wolnego czasu dla siebie, robic co sie lubi. Ma cala uwage i czas  poswiecac bluszczowy i robic co bluszcz kaze i chce. Bluszcz po prostu dusi taka osobe.  

Gość Gosc
20 minut temu, Gość Gosc napisał:

Bluszcz to jest ktos kto osacza, zabiera cala wolnosc i przestrzen. Osoba osaczona nie prawa myslec inaczej, miec swoje zdanie, miec troche wolnego czasu dla siebie, robic co sie lubi. Ma cala uwage i czas  poswiecac bluszczowy i robic co bluszcz kaze i chce. Bluszcz po prostu dusi taka osobe.  

A kryptoblyszcz udaje ze taki nie jest zeby dostac miche i bizuterie i wazelinuje sadzac ze jakis jelen sie zlapie i kryptobluszcz to jest ktos taki kto 10 lat zwodzi zeby miec miche i se6s ale ogolnie ma to wszystko gdzies tylko musi sie rozladowac wieczorem albo poczytac cos i ktos ma mu nie przeszkadzac jak jest niepotrzebny i nie sprawiac problemow tylko podchodzic biznesowo. Owija sie i dusi nie zwazajac ze kogis unueszczesliwia bo ktos nie czuje sie kochany tylko chce pic soki i owijac sie wokol kogis dajac zludne poczucie miolosci.

Bluszcz to ktos kto zrobi wszystko dla michy i kasy nawet da pozorna wolnosc zeby tylko potem korzystac. 

Gość Gosc

Dlaczego tacy ludzie nie dobieraja sie w pary z podobnymi egoistami tylko zawsze chca wybrac kogos normalnego i go zniszczyc oraz odwrocic kota ogonem ze to oni sa normalni a ktos kto pragnie uczyc tym zlym? Powinienes sam zostac i jak sie rozchorujesz to pies nie poda Ci kapci a dziewczyna nie bedzie miec czasu bo nie jest bluszczem i bedzie czytac literature. Ty bedziesz blagal o szklanke wody a ona powie: ale z niego bluszcz i skrzywi sie. 

Gość Gosc

I powie: ale truje bluszcz o szklanke wody i zabiera mi przestrzen. Niech zamowi przez neta to takie trudne? Nie mam czasu a on zabiere mi.prywatna przestrzen gdzie ja dbam o rozwoj i pieniadze a ten mi truje o szklance wody. Oszalal czy jak? I nie odpowie Ci nic bo nie bedzie miec czasu i bedzuw zmeczona. Czaisz gosciu

Gość Gosc

Pies spojrzy wtedy na ciebie lezacego w lozku i pomysli: nie bede ci nosil kapci, spier..bo lezysz w lozku i kasy nie zarabiasz to i micha pusta to nie zabieraj mi przestrzeni bluszczu i nie truj d laz po zimnej podlodze bo nie jestes mi do niczego juz potrzebny. Moze wroce za 2 lata jak staniesz na nogi i micha bedzie pelna a teraz bujaj sie trujacy bluszczu hau hau 

Gość Gosc

Pomysli: jak bylem chory nie wiozles mnie do weterynarza bo miales mnie gdzies to ciebie teraz tez pies słał 😄

Gość Gosc
59 minut temu, Gość Gosc napisał:

Dobra wazelinka nie zawadzi