Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek35

Mam bardzo specyficzny gust podobają mi się chłopaczary z wdziękiem

Polecane posty

Gość marek35

Jak w temacie. Mam 35 lat jestem samotnym przystojnym mężczyzną i od czasów gdy byłem nastolatkiem mam bardzo specyficzny gust do płci przeciwnej. Podobają mi się chłopaczary ale bardziej z charakteru i mające wdzięk kobiety. Zupełnie nie wywołują u nie emocji typowe kobiety skupione tylko na modzie wyglądzie i niezaradne. Wole jak kobieta dominuje jest asertywna odważna i ma charakter Lubie kobiety trenujące sporty walki, zawsze oglądam się za kobietami w mundurze, policjantkami i żołnierkami a także tymi które zajmują wysokie stanowiska. Co sądzicie o moich preferencjach ? W sumie to trudno znaleźć taka partnerkę, moje byłe były raczej typowymi dziewczynami, raz się spotykałem z taką ale ostatecznie stwierdziła ze jest lesbijką i chciała tylko spróbować jak to jest z mężczyzną.

Gość

Nic nie stoi na przeszkodzie, byś próbował dalej. To, że jeden fajny związek nie wyszedł nie oznacza wcale, że wszystkie takie będą.

Gość Gosc

A ja szukam chlopaka ktory jest troche kobiecy znaczy wrazliwy, niski, niekochany i chce opieki. Jakos tak ujmuje to moje serce.

Gość Gosc

Chcialabym tez by pracowal na budowie byl ubrudzony kurzem, blotem i mial.napompowane rece, a poza tym zeby fantastycznie calowal. 

Gość Gosc

Kiedys takiego poznalam ale okazalo sie ze woli kolege. Mezczyzn znaczy. 

Gość Gosc

Ta skora pachniala jakims jasminem czy miodem? I po prostu jak sie dosiadal to ten eteryczny zapach skory mieszal mi w glowie i tak patrzac w te jego zalzawione oczy, maslane i te nabrzmiale usta blagajace: skosztuj ich 😞 i taki niski biedny misio

az mieszalo mi to we lbie i mialam ochote dac mu buziaczka w policzek i wziac za reke i sciskac a jestem babochlopem

Gość Gosc

Jest taki wysoki gosc tez taki wrazliwy i powiedzmy kobiecy i tez skora mu pachnie jasminem ale jakos nie moge mu dac buziaka. On nie pachnie tak samo jak ten niski. Obwachalam go.i to juz nie jest to samo 😞

Gość Gosc

A Twoja skora czym pachnie? Dasz sie obwachac? 

Gość marek35
39 minut temu, Gość Gosc napisał:

A Twoja skora czym pachnie? Dasz sie obwachac? 

Zasadniczo własnych zapachów się nie czuje, ale zazwyczaj pewnie kosmetykami. Czy dam się obwąchać ? Obawiam się że mogę nie trafić w twój gust, bo na budowie nie pracuje i rak od brudu i kurzu nie mam ubrudzonych, chyba ze po jakieś wycieczce.

Gość Gosc
6 minut temu, Gość marek35 napisał:

Zasadniczo własnych zapachów się nie czuje, ale zazwyczaj pewnie kosmetykami. Czy dam się obwąchać ? Obawiam się że mogę nie trafić w twój gust, bo na budowie nie pracuje i rak od brudu i kurzu nie mam ubrudzonych, chyba ze po jakieś wycieczce.

Zartowalam. 

A dokad jezdzisz na te wycieczki? Na Sri Lanke? 

Gość Gość

Też wolę te silne psychicznie i pewne siebie kobiety. A nawet takie lekko bezczelne. O wiele bardziej mnie takie pociągają niż te słabe, z taką typowo kobiecą psychiką. 

Dodam, ze sam wcale nie jestem jakiś uległy czy coś, nie nie, nie, nic z tych rzeczy, Jestem silnym facetem i ciągnie mnie do silnych kobiet.

Gość marek35
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Zartowalam. 

A dokad jezdzisz na te wycieczki? Na Sri Lanke? 

Byłem kiedyś w Indiach ale nie na Sri Lance. A wycieczki to mi się zdarzają, jak mam czas po polskich górach.

A żartowałaś z tym że gustujesz w panach na budowie, czy że chcesz mnie obwąchać ?

Gość Gosc

Ja w sumie nie wiem do kogo mnie ciagnie. Ciagnie mnie w rozne strony. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość marek35 napisał:

Byłem kiedyś w Indiach ale nie na Sri Lance. A wycieczki to mi się zdarzają, jak mam czas po polskich górach.

A żartowałaś z tym że gustujesz w panach na budowie, czy że chcesz mnie obwąchać ?

I w tym i w tym. Ot absurdalne poczucie humoru przy saturday night fever. 

Gość Gosc

Ogolnie to nie wiem do kogo mnie ciagnie ale wiem ze zawsze nie tam gdzie trzeba.

Cos z moim wechem jest nie tak 

Gość marek35
11 minut temu, Gość Gosc napisał:

I w tym i w tym. Ot absurdalne poczucie humoru przy saturday night fever. 

Oj to mnie zawiodłaś a już sobie wyobrażałem sytuacje ze umawiam się z tajemniczą kobieta z Kafeterii w parku i siedząc na ławce z zamkniętymi oczami (by tajemnicza nadal pozostawała) daje jej się obwąchiwać, wsłu...ąc się w wiosenny śpiew okolicznych pustułek.

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość marek35 napisał:

Oj to mnie zawiodłaś a już sobie wyobrażałem sytuacje ze umawiam się z tajemniczą kobieta z Kafeterii w parku i siedząc na ławce z zamkniętymi oczami (by tajemnicza nadal pozostawała) daje jej się obwąchiwać, wsłu...ąc się w wiosenny śpiew okolicznych pustułek.

Prawde mowiac stronie od parkow i od panow z parkow w plaszczach 🙂

Takich kobiet jest bardzo dużo, ale jest też dużo mężczyzn którzy takie lubią. Nie jesteś wyjątkowy więc konkurencji masz sporo 😛

Takich kobiet jest bardzo dużo, ale jest też dużo mężczyzn którzy takie lubią. Nie jesteś wyjątkowy więc konkurencji masz sporo 😛

Gość marek35
17 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Prawde mowiac stronie od parkow i od panow z parkow w plaszczach 🙂

Nie nosze płaszcza 😛

16 godzin temu, Jajko Pisanka napisał:

Nie dziwię się.

Gość Tomboyka

A co Cie w nich tak urzeka? 

Gość eeeee
21 godzin temu, Gość marek35 napisał:

Jak w temacie. Mam 35 lat jestem samotnym przystojnym mężczyzną i od czasów gdy byłem nastolatkiem mam bardzo specyficzny gust do płci przeciwnej. Podobają mi się chłopaczary ale bardziej z charakteru i mające wdzięk kobiety. Zupełnie nie wywołują u nie emocji typowe kobiety skupione tylko na modzie wyglądzie i niezaradne. Wole jak kobieta dominuje jest asertywna odważna i ma charakter Lubie kobiety trenujące sporty walki, zawsze oglądam się za kobietami w mundurze, policjantkami i żołnierkami a także tymi które zajmują wysokie stanowiska. Co sądzicie o moich preferencjach ? W sumie to trudno znaleźć taka partnerkę, moje byłe były raczej typowymi dziewczynami, raz się spotykałem z taką ale ostatecznie stwierdziła ze jest lesbijką i chciała tylko spróbować jak to jest z mężczyzną.

Ja mam taką, pije piwo, lubi sport. Gra w gry. A sliczna jak zadna inna 😄

Gość Tomboyka

Za % akurat nie przepadam, wrecz nie lubie