Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddd

Zazdrosna banda polaczkow

Polecane posty

Gość dddd

ide sobie dziś i obok mnie siedziała grupa meneli chyba 4 osoby, i już ich mijając jakos odruchowo spojrzałem na nich a oni do mnie "ej alvaro ale ladniesz wyglądasz " i się smiali :D

to mnie utwierdzilo jak strasznie zakompleksiony jest naród, siedzi taka banda ...i zobaczy faceta z klasa elegancko ubranego i ma nagle bol dupska i czują się gorsi wiec atakują :D

ah te polaczki cebulaczki

6 minut temu, Gość dddd napisał:

ide sobie dziś i obok mnie siedziała grupa meneli chyba 4 osoby, i już ich mijając jakos odruchowo spojrzałem na nich a oni do mnie "ej alvaro ale ladniesz wyglądasz " i się smiali 😄

to mnie utwierdzilo jak strasznie zakompleksiony jest naród, siedzi taka banda ...i zobaczy faceta z klasa elegancko ubranego i ma nagle bol dupska i czują się gorsi wiec atakują 😄

ah te polaczki cebulaczki

Ból dupska to chyba ty miewasz. I to regularnie.

Gość Noo

Wymodziles się jak baba?

Gość dddd

po prostu dbam o siebie, ale widze jak wiele osob ma o to ból dupy to az jestem w szoku

Gość dddd

jak osobnik widzi w tobie siebie samego ze na równi to jest wobec ciebie normalny uprzejmy, ale jak zobaczy ze jesteś w pewien sposób "wyższy" od niego to od razu zaczynają się głupie docinki 

na serio polaczki myslą ze każdy będzie chodzil w dresach tak jak oni?

Gość Noo

To się przeprowadź. A nie na wygwizdowiu żyjesz. Widocznie niezła d..  z ciebie

Gość Kasta szum

Tak, mają bóle ,różne. Kiedy się pokapują, że nie jesteś z ich środowiska to wtedy się zaczyna. Nie mogą się pogodzić z tym, że być może nigdy nie będą tam gdzie Ty. Bo są leniwi i roszczeniowi.  

Gość Oj tam oj tam

Oj, to raczej była nieszkodliwa zaczepka niż zazdrość. Ja, na ten przykład lubię mijać na ulicy elegancko ubranych ludzi. Ciekawe zestawienia kolorów i fasonów, fajna torebka, jakieś super buty, to może być inspirujące. Czasami też zazdroszczę, ale przede wszystkim odwagi i stylu, nie złośliwie. Nie przejmuj się takimi komentarzami

Gość lila

Co widzisz w innych - istnieje w tobie.

Gość xxx

taka jest wiejska mentalność, w szkole od zawsze otaczała mnie banda ludzi ze wsi, którzy nic sobą nie reprezentowali, tylko próbowali aspirować do mojego poziomu nieustannym kuciem na blachę i było to śmieszne, jak zazdrośni byli, kiedy wygrywałam konkursy i zdobywałam osiągnięcia dzięki talentom, a nie wyuczonej wiedzy, zabawne jak bardzo mi dokuczali i nienawidzili

od zawsze byłam z nich wykluczona, oni szukali sobie ludzi na podobnym poziomie, a ktoś kto ich przewyższał był dla nich wrogiem - żałosne, ale prawdziwe, z taką hołotą nie warto się zadawać

Gość xxx

taka jest wiejska mentalność, w szkole od zawsze otaczała mnie banda ludzi ze wsi, którzy nic sobą nie reprezentowali, tylko próbowali aspirować do mojego poziomu nieustannym kuciem na blachę i było to śmieszne, jak zazdrośni byli, kiedy wygrywałam konkursy i zdobywałam osiągnięcia dzięki talentom, a nie wyuczonej wiedzy, zabawne jak bardzo mi dokuczali i nienawidzili

od zawsze byłam z nich wykluczona, oni szukali sobie ludzi na podobnym poziomie, a ktoś kto ich przewyższał był dla nich wrogiem - żałosne, ale prawdziwe, z taką hołotą nie warto się zadawać

Gość dddd
5 minut temu, Gość xxx napisał:

O to to to dokładnie. Ja nie wiem masz jeden z drugim bol dupy to idz kuzwa stan przed lustrem umyj wlosy, ubierz się w cos sensownego a nie zazdrość

ludzie są załośni naprawdę, jedyny plus to ze dziewczyny zagadują :D ale kolesie to potrafią być chamscy bo dostrzegają wroga

Jestem Facetem jak cos