Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola

Czy sypiacie ze swoimi kolegami

Polecane posty

Gość Jola

Zdarza się wam uprawiać seks z kolegami i z którymi przychodzicie na piwo na spacer albo czasem spędzacie czas

Gość po co pytasz

tylko tępe dzidy są takie próżne

Gość Gosc

Nie. Tylko Konradek o jasminowej skorze

Gość Pola

sypiam z kolegą gdy mąż wyjechał do pracy na pół roku za granicę

Gość Taka jedna

Nie. To czysta głupota. 

Ciebie podupczy od biedy a małżeństwo, wczasy, piękne chwili zostawi dla innej 

Gość Gosc
11 minut temu, Gość Taka jedna napisał:

Nie. To czysta głupota. 

Ciebie podupczy od biedy a małżeństwo, wczasy, piękne chwili zostawi dla innej 

Czyli sek.s to dla kobiety karta przetargowa, traktujecie to tak jak prostytutki, aby coś dostać. Rozumiem kobiety nie mają przyjemności z sek.su?

Gość Gość

Tak dwa razy do roku. Raz z jednym raz z drugim i wszyscy są zadowoleni. Haha 

Gość Gosc

Gdybym miala 5 mln to.moglabym zostac zona a tak to moja bieda mentalna sprawia ze tylko chcieliby skorzystac bo nie ma nic innego do zaoferowania. Ale jak nic nie mam to i tego tez nie mam do dawania. Bo u mnie taka bieda

Gość Gosc

Wytlumacz mi z jakiej racji mam.komus udostepniac cos co jest moja wlasnoscia, o co dbam i co ma sluzyc potencjalnemu mezowi. Ty wypozyczasz auto kolezance bo chce sie przejechac za free? 

Gość Gosc

Ale za paliwo.musi zaplacic czy za darmo jej wszystko powiesz bierz i korzystaj z auta, daje je do jazdy wszystkim a mi to obojetne kto nim jezdzi? Jakos nie chce mi sie wierzyc

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Wytlumacz mi z jakiej racji mam.komus udostepniac cos co jest moja wlasnoscia, o co dbam i co ma sluzyc potencjalnemu mezowi. Ty wypozyczasz auto kolezance bo chce sie przejechac za free? 

Ok twoja sprawa, szkoda tylko że kobiety to traktują jako karta przetargowa, a mąż też może cię zdradzać pewnie nawet nie będziesz o tym wiedziała że twój dobry piękny ukochany mężulcio będzie lubił na boku

Gość Gosc

A moze gwiazdke z nieba bys jeszcze chcial? Ale drabiny nie mam. 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Ok twoja sprawa, szkoda tylko że kobiety to traktują jako karta przetargowa, a mąż też może cię zdradzać pewnie nawet nie będziesz o tym wiedziała że twój dobry piękny ukochany mężulcio będzie lubił na boku

Az jakiej racji tobie sie cos nalezy? to niec

Gość gosc
17 minut temu, Gość Gosc napisał:

Czyli sek.s to dla kobiety karta przetargowa, traktujecie to tak jak prostytutki, aby coś dostać. Rozumiem kobiety nie mają przyjemności z sek.su?

Maja ale z kochanym facetem. Tylko dziffki inaczej a potem koncza samotnoe z bachorem

Gość Gosc

To niech zdradza. To nie oznacza ze musze byc nim tylko jestem soba a ty sie masz za nie wiadomo kogo i ciekawe z jakiej racji tobie sie nalezy czyjas wlasnosc? 

Gość gość

nie

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Maja ale z kochanym facetem. Tylko dziffki inaczej a potem koncza samotnoe z bachorem

A od czego są prezerwatywy?

Gość gość

nie

Gość Gosc

Nie. Kolego to twoja sprawa ze nie masz ambicji na nic wiecej i tylko na to cie stac. A ja mam zly charakter wiec nadaje sie tylko na kochanke ale ta rola mi nie odpowiada no i moze jak bede miec 5 mln to wtedy znajde meza. Ale wazne ze odnajde milosc bhe bhe bhe

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

To niech zdradza. To nie oznacza ze musze byc nim tylko jestem soba a ty sie masz za nie wiadomo kogo i ciekawe z jakiej racji tobie sie nalezy czyjas wlasnosc? 

Nie przeszkadzałoby tobie że cię mąż zdradza? Ja nie mam się za niewiadomo kogo, wręcz przeciwnie

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Nie przeszkadzałoby tobie że cię mąż zdradza? Ja nie mam się za niewiadomo kogo, wręcz przeciwnie

Analogicznie przeciez Ty tez mozesz wyjac portfel i rozdawac po 500 zl kobietom na ulicy tak jak kobiety maja sypiac z kolegami i rozdawac wlasnosc to mozesz dac przyklad i pokazac jak to sie robi? 

Ja nie bede miec meza bo nie mam 5 mln. 

Gość Ula

współżyje z kolegą z pracy od około roku zawsze wtedy kiedy mąż ma gorszy okres i nie ma ochoty na seks ze względu na stres w pracy kolega robi też to czego maz zrobić nie chce potrafi zająć się z mojąpupa i ostro ją z******

Gość Gosc

Wiem, wiem co chcesz powiedziec, ze mam zly charakter bo powinnam rozdawac za darmo i byc kopana w d jak pilka do nogi po boisku i cieszyc sie ze zrobilam dobry uczynek i sie nie sprzedaje. 

Gość Gosc

Masz racje w tym nie ma nic zlego zeby byc piłka z boiska ale dobrego tez w tym nic nie ma to po co?

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Wiem, wiem co chcesz powiedziec, ze mam zly charakter bo powinnam rozdawac za darmo i byc kopana w d jak pilka do nogi po boisku i cieszyc sie ze zrobilam dobry uczynek i sie nie sprzedaje. 

Po prostu jesteś chora psychicznie i piszesz jak nawiedzona, pieniądze nie mają tu nic do rzeczy

Gość Gosc

W sporcie tez gra sie o cos prawda? Nie chodzi o kopanie pilki dla samego kopania tylko o wygrana prawda? Gdyby nie to to ile osob kopie zeby tylko kopac? Chodzi o strzelenie gola. Wszystko ma miec jakis glebszy sens bo jesli go nie ma to racjonalni ludziw tego nie robia. To nie wiem czemu sie dziwisz? Wybierasz zly target bo tu jest zycie uczuciowe a nie ero right? 

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Po prostu jesteś chora psychicznie i piszesz jak nawiedzona, pieniądze nie mają tu nic do rzeczy

Zdrowy psychicznie czlowiek wg ciebie uprawia se6s z kolega jak rozumiem bez zobowiazan i nagle odchodzi jak sie znudza? Zalecam ci wizyte u psychiatry. On ci wyjasni czym jest promiskuityzm i co z toba nie tak

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Zdrowy psychicznie czlowiek wg ciebie uprawia se6s z kolega jak rozumiem bez zobowiazan i nagle odchodzi jak sie znudza? Zalecam ci wizyte u psychiatry. On ci wyjasni czym jest promiskuityzm i co z toba nie tak

A ja tobie u seksuologa on ci wyjasno na czym polega przyjemność i dlaczego uprawianie seksu jest ważne, psychiatra wariatko też ci się przyda bo piszesz od rzeczy jak potłuczona

Gość Pppppp

sypiam z kolegami na przemian jest ich trzech jestem singielką i korzystam z życia

Gość Gosc

Podejmowanie kontaktow se6ualnych bez wiezi np z kolega/zanka i zmiany partnerow sa objawem zaburzen psychicznych, poczytaj sobie o promiskuityzmie wiec nie wmawiaj mi choroby psychicznej bo to nie ja o tym pisze tylko ty bys tak chcial wiec raczej ty masz zaburzenia psychiczne a nie ludzie ktorzy ich nie podejmuja. Kaftan by ci sie przydal. Nie odpisuj mi bo nie interesuja mnie twoje haluny