Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola

Czy sypiacie ze swoimi kolegami

Polecane posty

Gość Pppppp

sypiam z kolegami na przemian jest ich trzech jestem singielką i korzystam z życia

Gość Qwe

Zdrowi psychicznie ludzie uprawiają seks bez zobowiązań. Nie każdy traktuje seks jako jakieś wyższe uczucie.

Gość Qwe

Zdrowi psychicznie ludzie uprawiają seks bez zobowiązań. Nie każdy traktuje seks jako jakieś wyższe uczucie.

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

A ja tobie u seksuologa on ci wyjasno na czym polega przyjemność i dlaczego uprawianie seksu jest ważne, psychiatra wariatko też ci się przyda bo piszesz od rzeczy jak potłuczona

Seksuolog to by ci zalecil terapie na se6holizm a psychiatra kazalby ci zalozyc kaftan i zamknac w szpitalu tak ze lepiej sie nie wychylaj swirze bo jescze cie zamkna i wtedy juz nigdy nie namowisz zadnej na se6s wmawiajac jej chorobe psychiczna. Jestes gotowy zrobic i powiedziec wszystko zeby tylko wyrzebrac se6s od kogos i wykorzystac. 

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Qwe napisał:

Serio? 

Gość Gosc

Kto jest chory to jest chory kolego

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Serio? 

Serio.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Serio.

I kogo na to nabierzesz na forum o uczciach? Juz wala drzwiami i oknami do ciebie? 

Gość Ona
43 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Ok twoja sprawa, szkoda tylko że kobiety to traktują jako karta przetargowa, a mąż też może cię zdradzać pewnie nawet nie będziesz o tym wiedziała że twój dobry piękny ukochany mężulcio będzie lubił na boku

Ale będzie zapewniał byt rodzinie. I przywiezie mi majtki jak wyląduje w szpitalu. Nikt nie musi dawać za darmo kolezkom, bo kolezcy tak chcą. 

Gość Gosc

Chorzy psychicznie ludzie to sa tacy ktorzy na sile probuja sprowadzic na manowce inna osobe, wykorzystac ja, wmawiajac chorobe psychiczna lub innym podstepem doprowadzic do se6su a potem powiedziec: przeciez nic dla mnie nie znaczysz. Sadysci ktorzy tylko chcieliby kogos skrzywdzic. Normalny czlowiek nie ma takich odchylow. Szukaj sobie sadystki. 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Ona napisał:

Ale będzie zapewniał byt rodzinie. I przywiezie mi majtki jak wyląduje w szpitalu. Nikt nie musi dawać za darmo kolezkom, bo kolezcy tak chcą. 

Przeciez widac ze to jest chory czlowiek. Po co z nim dyskutujesz? 

Gość Gosc

Idz psychopato czy socjopato albo inny dewiancie przekonywac gdzie indziej ze se6s bez zobowiazan jest ok. Tu jest forum uczuciowe. I nie zycze sobie czytac takich psychopatycznych wkretow. Ok? 

Gość Gosc

Wchodzic na forum uczuciowe gdzie ludzie dyskutuja o uczuciach i zadawac pytanie: czy uprawiacie se6s bez uczuc? Normalne to jest? 

Juz sam temat w takim miejscu jest chory. I jeszcze przekonuje ze to zdrowe i normalne. 

To skandaliczne. 

Gość Taka jedna
9 minut temu, Gość Gosc napisał:

Wchodzic na forum uczuciowe gdzie ludzie dyskutuja o uczuciach i zadawac pytanie: czy uprawiacie se6s bez uczuc? Normalne to jest? 

Juz sam temat w takim miejscu jest chory. I jeszcze przekonuje ze to zdrowe i normalne. 

To skandaliczne. 

Wściekli sa, ze oni pobzykac nie mogą. Bo do związku się nie nadają a na prostytutki ich nie stać. 

Gość Gosc
8 minut temu, Gość Taka jedna napisał:

Wściekli sa, ze oni pobzykac nie mogą. Bo do związku się nie nadają a na prostytutki ich nie stać. 

Dokladnie. Irytuje mnie to ze wychodzisz z domu i masz optymistyczne podejscie do ludzi napotykasz TAKICH i Ci zepsuja humor przy niedzieli. 

Gość Kurewka?

Tak sypiam z kolegami. Wczoraj był Józek a dzisiaj Mateusz. Kolegów mam 14 to akurat na dwa tygodnie a potem od nowa 

Gość Taka jedna
18 minut temu, Gość Gosc napisał:

Dokladnie. Irytuje mnie to ze wychodzisz z domu i masz optymistyczne podejscie do ludzi napotykasz TAKICH i Ci zepsuja humor przy niedzieli. 

Nie ma czym sie denerwować. Ja niedawno sobie uzmyslowilam, ze po co w ogóle myśleć o facetach m, których bym kijem nie tknela? Co mnie ich wymagania obchodzą? Jestem w miarę ładna, ambitna, wykształcona, ćwiczę na silowni, lubię seks z ukochanym, więc chcę zaradnego, w miarę dobrze wyglądającego, z pomysłem na siebie. Nieudaczniki, brzydale, stare dziady mieszkające z mamusią mnie nie interesują. Niech ujadaja. Psy szczekaja a karawana jedzie dalej 😂 

Gość Geniusz

ja sypiam zja sypiam ze swoimi koleżankami w nieznajomymi z kobietami z którymi pracuje i imprezuje z każdym kto ma na to ochotę i to jest prawidłowe podejście do życia

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

A od czego są prezerwatywy?

Chciałbyś kobietę ktora dawala doopy kolegom? Bo ja nie

Gość Kobieta

Z jednym. Ale on mi płaci 200 zl za numerek 

Gość Geniusz
Przed chwilą, Gość Kobieta napisał:

Z jednym. Ale on mi płaci 200 zl za numerek 

Za jedną godzinę czy całą noc

Gość Kobieta
Przed chwilą, Gość Geniusz napisał:

Za jedną godzinę czy całą noc

Za numerek. Szybko dochodzi. Twierdzi, ze przy tak atrakcyjnej kobiecie ciezko wytrzymać dłużej. Łączę przyjemne z pożytecznym. 

Gość Geniusz

Za numerek. Szybko dochodzi. Twierdzi, ze przy tak atrakcyjnej kobiecie ciezko wytrzymać dłużej. Łączę przyjemne z pożytecznym. 

dobry pomysł Jakby chciał drugi raz to musi dopłacić kolejne 200 zł

Gość Kobieta
Przed chwilą, Gość Geniusz napisał:

dobry pomysł Jakby chciał drugi raz to musi dopłacić kolejne 200 zł

Dostaje czasem gratis. W końcu kolega 🙂 wychodzimy razem na piwo, na imprezę, do kina, wyjeżdżamy na weekend 

Gość Geniusz

Dostaje czasem gratis. W końcu kolega 🙂 wychodzimy razem na piwo, na imprezę, do kina, wyjeżdżamy na weekend 

a w cenie ma cały pakiety czy oddzielnie płacili na przykład  za loda anal i tak dalej

Gość Kobieta
1 minutę temu, Gość Geniusz napisał:

a w cenie ma cały pakiety czy oddzielnie płacili na przykład  za loda anal i tak dalej

Ja sie z nim kocham bo go lubię i mnie podnieca. Kasa to dodatek. Sam stwierdził, ze nie będzie zachowywał soe jak nieudacznik, ze go na to stać. No miesięcznie z 3000 na mnie wydaje. Nie, anal będzie tylko dla męża. 

Gość Gość

2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Czyli sek.s to dla kobiety karta przetargowa, traktujecie to tak jak prostytutki, aby coś dostać. Rozumiem kobiety nie mają przyjemności z sek.su?

Jestem kobietą i powiem Ci, jak jest naprawdę.

Kobiety mają przyjemność z seksu jedynie wtedy gdy facet jest minimum 8/10. Cóż, taka nasza natura. To nie nasza wina. 

Większość kobiet chodzi do łóżka dlatego aby po prostu być adorowaną od tego konkretnego faceta lub żeby dostarczył im emocji. Albo dlatego, ze akurat  ma nadzieje na związek z owym facetem. A czasami po prostu z samotności.

Kobiety baaardzo rzadko chodzą do łóżka dla seksu samego w sobie (tak jak faceci) . W sumie chyba tylko nimfomanki tak robią (a nawet iim bardziej chodzi o emocje, a nie o seks).

Także u kobiet seks dla seksu jest możliwy tylko z wyjątkowymi przystojniakami. Kobiety generalnie pragną emocji i adoracji.

Gość Taka jedna
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Kobiety mają przyjemność z seksu jedynie wtedy gdy facet jest minimum 8/10. Cóż, taka nasza natura. To nie nasza wina. 

Większość kobiet chodzi do łóżka dlatego aby po prostu być adorowaną od tego konkretnego faceta lub żeby dostarczył im emocji. Albo dlatego, ze akurat  ma nadzieje na związek z owym facetem. A czasami po prostu z samotności.

Kobiety baaardzo rzadko chodzą do łóżka dla seksu samego w sobie (tak jak faceci) . W sumie chyba tylko nimfomanki tak robią (a nawet iim bardziej chodzi o emocje, a nie o seks).

Także u kobiet seks dla seksu jest możliwy tylko z wyjątkowymi przystojniakami. Kobiety generalnie pragną emocji i adoracji.

Nic dodać nic ująć ➕ 

Gość radecki
1 godzinę temu, Gość Taka jedna napisał:

Nie ma czym sie denerwować. Ja niedawno sobie uzmyslowilam, ze po co w ogóle myśleć o facetach m, których bym kijem nie tknela? Co mnie ich wymagania obchodzą? Jestem w miarę ładna, ambitna, wykształcona, ćwiczę na silowni, lubię seks z ukochanym, więc chcę zaradnego, w miarę dobrze wyglądającego, z pomysłem na siebie. Nieudaczniki, brzydale, stare dziady mieszkające z mamusią mnie nie interesują.

Bardzo dobrze napisane, niech każdy szuka sobie partnera na swoim poziomie.

Takie kobiety jak Ty omijam szerokim łukiem, po co mi księżniczka z ego wywalonym w kosmos.

Gość radecki
59 minut temu, Gość Gość napisał:

Czyli jak facet nie jest 8/10, a kobieta idzie z nim do łóżka, to robi za wór na spermę żeby zaspokoić faceta?