Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dastara

Tabletki poprawiające libido

Polecane posty

Gość dastara

Witam. Czy ktoś z Was przyjmował może w przeszłości tabletki zwiększające libido? Widzieliście u siebie jakieś działanie? Nie mam zupełnie ochoty na seks, nie wiem z jakiego powodu i zastanawiam sie nad wspomagaczem. Słyszałam,ze dobre są na przykład libido therapy. Macie może jakieś doświadczenie z nimi?

Gość Up up

Tez chciałabym wiedziec😁

Gość szaaarrriiiikkkk

Tabletek nie spotkalem ale znam zastrzyki...😇

Gość mikta

Ja przyjmowałam przy tabletkach antykoncepcyjnych. Zresztą obecnie nadal przyjmuję. Tabletki miały na mnie bardzo złe działanie. Powodowały,że traciłam zupełnie ochotę na seks....
Przetestowałam kilka rodzajów ale najskuteczniejsze okazały się te o których tutaj piszesz libido therapy. Miałam styczność również ze stimeą czy asequrella ale żadne z nich nie mialy takiego działania. O libido therapy dowiedziałam się od swojej pani ginekolog, która wspomniała o tym,ze wiele jej pacjentek chwali sobie ten środek.

Gość kikimora

Czy to konkretnie chodzi o ten środek z tego linka: intymnosc.pl/pl/libido-u-kobiet/1638-libido-therapy-hit-nr-1-na-libido.html??
A czy daje jakieś skutki uboczne? Pytam, bo też mam problem - szczególnie po antykoncepcji hormonalnej z poziomem libido ;/

Gość distara

Tak to o tym środku piszę. Nie jestem pewna czy widziałam go jednak w aptekach.

Po jakim czasie przyjmowania tabletek widziałaś u siebie jakieś efekty działania? Ile konkretnie trzeba je brać aby ocenić czy działają czy jednak nie?

Gość mikta

Efektu nie zobaczysz po jednej czy po dwoch tabletkach. Trzeba je brać przez jakiś czas aby zobaczyć czy działają czy nie. Wtedy dopiero można oceniac ich skuteczność. Sama jestem zadowolona bo przed tymi tabletkami zupełnie nie chciało mi sie uprawiaćy seksu ale z kolejną tabletką efekty były znacznie lepsze. Pierwsze widziałam tak mniej więcej po tygodniu przyjmowania. Za to pełen efekt możesz zobaczyć po miesiącu. Tak więc jak już kupujesz to warto jest kupić sobie 3 opakowania w komplecie bo jest znacznie taniej niż przy kupnie jednego opakowania.