Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noviks

Co na lepszy wytrysk

Polecane posty

Gość noviks

Witam wszystkich. Czy są może jakieś suplementy albo leki za pomoc aktórych można zwiększyć objętość wytrysku ? Dodam,że niemam problemów z erekcją ani nic. Chciałbym po prostu aby mój wytrysk był większy i mocniejszy z uwagi na moją kobietę, która lubi jak mam mocny wytrysk tak wiec nie chcę jej zawieźć. 
Dzięki z góry za ewentualne odpowiedzi.

Gość Mlinkowa

W sieci jest kilka ciekawych poradników jak osiągnąć to co piszesz. Warto ćwiczyć mięśnie w okolicach członka. Np siedząc sobie gdzieś możesz zaciskać i luzować. Jest też kilka dobrych suplementów które stymulują tą sferę. Mam tutaj na myśli chociażby CUM ON. Opakowanie zawiera 30 tabletek, na każdy dzień po jednej. Efektem są silniejsze, mocniejsze doznania i głębiej przeżywane przyjemności.

Gość noviks

No właśnie ćwiczę już prawie od miesiaca ale eektow nie widac a powinny byc bo na blogu z jakiego wzialem cwiczenia goscio muwi ze sa juz po 2 tygodniach. Te tabletki to ile kosztuja? Gdzie kupowaleś?

Gość Mlinkowa

W aptekach są po prawie 200 zł. W sieci jest trochę taniej, bo 30 tabsów możesz kupić za około 160 zł. Wpisz sobie w google  *cum on intymnosc* to powinien Ci wyskoczyć sklep - intymnosc pl - tam zwykle się zaopatruje. Kumata obsługa i paczka bardzo dobrze zapakowana.

Gość stefka897

Dobry jest jeszcze żel orgasm control. Bo wystarczy, że posmaruję członka chwilę przed stosunkiem i krem się szybko wchłania i pozwala na opóźniony, ale obfity wytrysk bez efektów ubocznych.

Gość Gość

Jedz pestki dyni plus dużo pomidorów.

Dla facetów bardzo wskazane.A na większe libido dodawaj do potraw lubczyk.