Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam

Spotkania modlitwy Jezusowej

Polecane posty

Gość Adam

Cześć, w jaki sposób waszym zdaniem ćwiczyć uważność, aby uzyskać konkretne wyniki. Jestem pasjonatem, można powiedzieć chrześcijańskiej medytacji. Uważam, że tematyka jest mocno zaniedbana pod kątem promocji. Może zetknęliście się z ciekawymi programami i podzielicie się doświadczeniami? Bardzo proszę o merytoryczne odpowiedzi, jeżeli to możliwe 🙂

Gość gość

Jadę na początku sierpnia do Otwocka na modlitwę Jezusową. Program zakłada medytację nawet sześć godzin dziennie, a w takich warunkach można dotrzeć bardzo głęboko i odnowić się duchowo. To dla mnie najlepszy odpoczynek od codzienności. Nie muszę myśleć ani analizować. Prawdziwi mistrzowie prowadzą modlitwę. Dochodzą do tego lekcje uważności, które faktycznie działają i sprawdzają się w ograniczaniu negatywnych emocji, że tak powiem bez wsparcia farmakologicznego 😉 Dużo pracy z ciałem a nawet metanie czyli praktyki pokłonów. Organizator halitus.pl/modlitwa-jezusowa/. Możemy razem pojechać, jeszcze jest czas na poznanie. Jak chcesz to daj znać, odezwij się, jakoś się zgadamy.