Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Singielka nie z wyboru

chcę sama jechać na urlop ale mam problem

Polecane posty

Gość Singielka nie z wyboru

Nie chcę jak zwykle w urlop siedzieć w domu i w tym roku mimo braku towarzystwa postanowiłam wyjechać na kilka dni nad morze. Z wielkim trudem znalazłam kilka miejsc gdzie oferują pokoje 1 osobowe w miarę przystępnej cenie. Tylko pojawia się problem(wiem ze mnie wyśmiejecie ) otóż nie lubię jeść w obcym towarzystwie. A w miejscach tych są śniadania liczone w cenę pobytu  (a są takie miejsca ze są to i śniadania i obiadokolacje ). Wiadomo jak się jest z kimś z rodziną to jest raźniej. Stoliki są 4 osobowe zazwyczaj. Nie wyobrażam sobie ze muszę się do kogoś obcego dosiascc i z nim jeść. Od razu zaczynają mi się trzasc mocno ręce. 😢

Gość Gość

Przecież nie musisz jeść posiłków wliczonych w cenę, nikt Cię nie zmusza 🙂

Gość Gość

Tak wiem tylko bez sensu płacić za pokój z jedzeniem a potem kupować jedzenie np na śniadanie żeby zjeść w pokoju. Powinna być opcja wyboru .

Gość Gość

Dlaczego masz problem z jedzeniem w miejscu publicznym trochę tego nie rozumiem? 

Gość uuu

to jedz ku.rwo sama nie wiesz co chcesz 

Gość Gość

To taka przypadlosc .niezależna ode mnie. Wiem że ludzie tego nie pojmuja 😐

Gość Gość

Dla mnie to trochę dziwne, bo ja nie lubię takich śniadań czy obiadów w pakiecie bo lubię jeść wtedy gdy mam ochotę a nie kiedy mam wyznaczony czas 

Gość Gość

No to fakt ze np taki obiad czy obiadokolacja trochę a nawet bardzo ogranicza bo trzeba przyjsc na czas.  A raczej nad morze jedzie się plazowac spacerować i jeść kiedy się chce i co się chce. Ale śniadania to nawet ok ze są .większość noclegów w pensjonatach czy domach wczasowych ma śniadania wliczone w cenę. Obiad można osobno wykupić. 

Gość Gość

Nie przejmuj się jedzenie w miejscu publicznym to nie jest żaden problem obyś większych nie miała, 

Gość Gość

Po prostu mam na tym tle fobie. To nie jest zależne ode mnie. Od razu zaczynają mi się trzasc ręce i wogole nas tym nie panuje 😢